Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2017/PSZ07773

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás keretében indított negyedik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2017/PSZ07773

Ajánlattételi határidő: 2017. március 10 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2017. március 21.; 2. részajánlati kör: 2017. március 23.; 3. részajánlati kör: 2017. március 24.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE Nemzetközi Igazgatóság részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Fulbright Bizottság tájékoztató előadás”
  • Időpont: 2017. március 21.
  • 2017. március 21-én tervezetten 10.30 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 40 fő részére.
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Rektori Hivatal fsz. 5-ös terem - 6720 Szeged, Dugonics tér 13.
  • Szendvicsebéd: *5 db/fő mini szendvicsek: min. 3 féle (vegetáriánus + pl. szalámis, sonkás); *2 db/fő édes apró sütemény (min. 2 fajta); *1 adag/fő frissen főzött presszó/hosszú kávé, kávétejszín, édesítőszer, cukor, vagy tea, cukor, citromlé; *0,5 l/fő szénsavas és szénsavmentes ásványvíz. Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével

 

2. részajánlati kör:

SZTE ÁJTK Nemzetközi és Regionális Tanulmányok Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Merre tovább Európa? Körkép 60 évvel a Római Szerződés aláírása után” c. konferencia
  • Időpont: 2017. március 23.
  • 2017. március 23-án tervezetten 11:30-12:00 óra között 1 alkalommal kávészünet, valamint tervezetten 13:45-15:00 óra között 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 60 fő részére.
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünethez legalább 3 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Tanulmányi és Információs Központ - Szeged, Ady tér 10.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő sós aprósütemény; *1 adag kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) cukorral, tejszínnel; *0,5 l/fő szénsavas és szénsavmentes ásványvíz. Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *2 féle meleg leves: egy húst tartalmazó, és egy vegetáriánus zöldség, vagy gyümölcs krémleves; *legalább 3 féle meleg főétel: tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt; *köretek (rizs, burgonya, angol); *legalább 3 féle saláta (pld.: franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta); *1 adag kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) cukorral, tejszínnel; *Desszert: (pld. somlói galuska, gundel palacsinta); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • A felszolgáláshoz szükséges üvegpoharakat, tányérokat, tálaló- és szedő eszközöket (nem papír, nem műanyag), kasírozást, terítőket, szalvétákat, könyöklőket a szolgáltatónak kell biztosítania
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE ÁJTK Doktori Iskola részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Jog Határok Nélkül”
  • Időpontok: 2017. március 24.
  • 2017. március 24-én tervezetten 9.00 órától 2 alkalommal kávészünet, valamint 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 100 fő részére.
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünetekhez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: MTA SZAB Székháza - Szeged, Somogyi u. 7.
    • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (40 %)(pl. zserbó, teasütemények, linzer); *10 dkg/fő pogácsa (60 %)(sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *1,5 l/fő szénsavas és szénsavmentes ásványvíz. Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Svédasztalos hideg állófogadás: *3 féle hideg saláta: franciasaláta, sajt saláta, friss zöldség saláta; *hidegtálak, minimálisan az alábbi tartalommal: tavaszi tekercs, sajtos krémmel töltött sonkatekercs, mini kaszinótojás, mini fasírt; *3 db/fő mini szendvics friss bagettből: min. 4 féle lazacos, camembert sajtos, szalámis, sonkás; *gyümölcstálak: pld. szőlő. alma, banán; *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos és szűrt üdítő: narancs, alma min. 25 %-os gyümölcstartalmú; szénsavas üdítő: Coca cola). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mindhárom részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Pályázati forrás: 2. részajánlati kör: GCI-C-2013/2017-HU-03, „Europe Direct Szeged” projekt.


Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE GSZ Létesítménygazdálkodási Igazgatóság Beszerzési és Szolgáltatási Iroda, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Rendezvényszervező és Vendéglátó Kft., 1203 Budapest, Kossuth L. u. 9.
Nyertes ajánlati ár: 35 600,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Rendezvényszervező és Vendéglátó Kft., 1203 Budapest, Kossuth L. u. 9.
Nyertes ajánlati ár: 142 800,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Rendezvényszervező és Vendéglátó Kft., 1203 Budapest, Kossuth L. u. 9.
Nyertes ajánlati ár: 306 000,-Ft+ÁFA