Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2017/PSZ07520

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2015/PSZ05435 számú keret-megállapodás keretében indított nyolcvanötödik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2017/PSZ07520

Ajánlattételi határidő: 2016. december 01 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2016. december 14.; 2. részajánlati kör: 2016. december 16.; 3. részajánlati kör: 2016. december 16.; 4. részajánlati kör: 2016. december 15.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE TTIK Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Nyugdíjas búcsúztató ünnepség”
  • Időpont: 2016. december 14.
  • 2016. december 14-én tervezetten 16:30 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 25 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE TTIK Dékáni Hivatal Kari Tanácsterem - Szeged, Aradi vértanúk tere 1.
  • Meleg állófogadás: *legalább 4 féle meleg főétel: tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt + harcsapaprikás kapros túróscsuszával, töltött káposzta; *köretek: rizs, burgonya, angol; *legalább 3 féle saláta (pld.: franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta); *Desszert (pld.: somlói galuska, gundel palacsinta); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE ÁOK Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Kari évzáró értekezlet”
  • Időpont: 2016. december 16.
  • 2016. december 16-án tervezetten 16:30 órától 1 alkalommal pezsgős köszöntés, valamint tervezetten 17:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 100 fő részére
  • Vállalkozónak az előkészítést/terítést 16:30 óráig kell teljesítenie.
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 4 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ, 1. emelet Nagyelőadó - 6722 Szeged Ady tér 10.
  • Pezsgős köszöntés: *1 pohár/fő pezsgő (Törley, vagy BB; száraz, édes, alkoholmentes vegyesen)
  • Meleg állófogadás (ültetett formában): *Levesek: Sütőtök krémleves pirított tökmaggal, Tárkonyos pulyka raguleves; *Főételek körettel: Filézett szegedi harcsapaprikás, tépett túrós csuszával, Aszalt szilvával, feta sajttal töltött jércemell, mazsolás rizzsel, velouté mártással, Újévi malacsült mangalica szalonnával, pirított házi hordós káposztával, vele sült burgonyával; Erdei gombás szarvas ragu, pirított pecsenye kacsa májjal, szalvétagombóccal; *legalább 2 féle az ételekhez illő saláta; *Desszertek: Mézes-mákos guba vanília krémmel, Fahéjas almával töltött palacsinta, karamell öntettel; *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *0,25/0,3/0,33/0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: Cappy/Toma narancs, -alma, -őszibarack; szénsavas üdítő: Coca vagy Pepsi Cola). Az ásványvíznek és üdítőknek kis üveges kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE GYTK Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Kari évzáró”
  • Időpont: 2016. december 16.
  • 2016. december 16-án tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 130 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE GYTK Dékáni Hivatal - Szeged, Zrínyi u. 9.
  • Szendvicsebéd: *5 db mini szendvics/fő (legalább 4 féle: libamájas, szalámis (Pick), pármai sonkás, vegetáriánus- kőrözött vagy sajtos) friss bagett kenyérből, díszítéssel; *Gyümölcstál (idényjellegű és déli gyümölcsökkel) min. 15 dkg/fő; *sajttál (legalább 4 féle, sima, füstölt, francia, ízesített) min. 10 dkg/fő; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó, mini képviselőfánk, gyümölcsös szelet, mini rétes: almás, meggyes, túrós); *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (pld.: kapros túrós falatkák, csavart mini masnik, apró pogácsa); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *1 pohár/fő pezsgő (Törley, vagy BB); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítők: őszibarack, narancs min. 25 %-os gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: coca, vagy pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

4. részajánlati kör:

SZTE Gyógyszerhatástani és Biofarmáciai Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Időpont: 2016. december 15.
  • 2016. december 15-én 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 30 fő részére.
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással..
  • Helyszín: SZTE GYTK Gyógyszerhatástani és Biofarmáciai Intézet - 6720 Szeged Eötvös u. 6.
  • Meleg állófogadás: *Előétel: Filézett pontyhalászlé + fehér kenyér és Pulykaraguleves (30 főre); *Főételek: a) vegyes húsos tálak, az alábbi tartalommal: mandulás csirkemell, sajttal töltött pulykamell, sült kacsacomb + párolt lilakáposzta, serpenyős burgonya, rizi-bizi, b) mini töltött káposzta tejföllel + kenyér (24 főre), c) vegetáriánus vegyes tál, az alábbi tartalommal: rántott hal, rántott cukkini, rántott camembert, grillezett zöldségek, serpenyős burgonya (6 főre); *legalább 3 féle saláta (pl. friss vegyes saláta, franciasaláta, tejfölös uborkasaláta) (30 főre); *Desszert: rákóczi túrós és mézes mákos guba (30 főre); *0,5 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 50 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,5 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően, legkésőbb 2016. december 1-ig egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a 4 részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2015/PSZ05435 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a megnyert részajánlati kör/körök catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 292/B. § (2) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE GSZ Létesítménygazdálkodási Igazgatóság Beszerzési és Szolgáltatási Iroda, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 55 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 380 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 344 500,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 88 500,-Ft+ÁFA