Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2016/PSZ07239

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2015/PSZ05435 számú keret-megállapodás keretében indított hetvenkilencedik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2016/PSZ07239

Ajánlattételi határidő: 2016. november 09 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2016. november 18.; 2. részajánlati kör: 2016. november 19-20.; 3. részajánlati kör: 2016. november 24-25.; 4. részajánlati kör: 2016. november 25.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE Általános Orvostudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „ÁOK Tanári Testület és Doktori Iskolák ünnepi ülése”
  • Időpont: 2016. november 18.
  • 2016. november 18-án tervezetten 16:30 órától 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása tervezetten 100 fő részére
  • Vállalkozónak a kávészünethez szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE ÁOK Szemészeti Klinika tanterme - Szeged, Korányi fasor 10-11.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó, fornetti); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles a kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE GYTK Szak- és Továbbképzési Iroda részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Hét Csillagos Gyógyszerész” kötelező szinten-tartó továbbképzés
  • Időpont: 2016. november 19-20.
  • 2016. november 19-én tervezetten 13:45 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd I., és 2016. november 20-án tervezetten 11:15 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd II. lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 150 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezésekhez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Szent-Györgyi Albert Oktatási Központ, Ivánovics György tanterem – Szeged, Dóm tér 13.
  • Szendvicsebéd I.: *3 db szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) nagyszeletes szendvicskenyérből; *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); 0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie műanyag poharas adagolással.
  • Szendvicsebéd II.: *2 db szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) nagyszeletes szendvicskenyérből; *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); 0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie műanyag poharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE Gazdaságtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Várakozások és gazdasági interakciók” c. konferencia
  • Időpontok: 2016. november 24-25.
  • 2016. november 24-én tervezetten 11:30-13:00 óra között 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás (ebéd) lebonyolítása, tervezetten 15:15-15:45 óra között 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása, valamint tervezetten 18:30-20:00 óra között 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás (vacsora) lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 40 fő részére
  • 2016. november 25-én tervezetten 11:00-11:30 óra között 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása tervezetten 40 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezésekhez/kávészünetekhez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Gazdaságtudományi Kar - 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; mini isler; mézes); * 10 dkg/fő vegyes frissen sült apró pogácsa (sajtos, sima); *1 adag/fő frissen főzött kávé és tea (filteres fekete és gyümölcs), tejszín/citromlé/cukor; *0,6 l/fő üdítő, ásványvíz vegyesen (ásványvíz mentes és szénsavas vegyesen, rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs min. 25 %-os gyümölcs tartalmú); Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Svédasztalos meleg vacsora: *legalább 3 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt) + harcsapaprikás túrós csuszával; *köretek (rizs, burgonya, angol); *legalább 3 féle saláta (pld.: majonézes és egy más öntetes saláta, savanyúság); *1 adag kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) cukorral, tejszínnel; *desszert (pld. somlói galuska, tiramisu); *0,6 l/fő üdítő, ásványvíz vegyesen (ásványvíz mentes és szénsavas vegyesen, rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs min. 25 %-os gyümölcs tartalmú); *0,4 l/fő palackozott minőségi bor (fehér, vörös, rozé száraz/félszáraz). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Svédasztalos állófogadás (ebéd): *legalább 2 féle meleg leves; *hidegtálak minimálisan az alábbi tartalommal: tormakrémmel töltött sonkatekercs, kaszinótojás, körözöttes sajttekercs, csabai karaj; *legalább 3 féle saláta (pld.: franciasaláta, tésztasaláta, burgonya saláta); *1 adag kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) cukorral, tejszínnel; *desszert: aprósütemény; *0,6 l/fő üdítő, ásványvíz vegyesen (ásványvíz mentes és szénsavas vegyesen, rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs min. 25 %-os gyümölcs tartalmú); Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • A kávészünet után Vállalkozó köteles a megmaradt ásványvizet/üdítőt, az édes aprósüteményt és a sós süteményt elérhetővé tenni a konferencia résztvevőinek a rendezvény végéig.
  • Vállalkozó köteles a borhoz boros talpas üvegpoharat (kehely) biztosítani.
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

4. részajánlati kör:

SZTE ÁOK Tudományos Diákköri Tanács (ÁOK Orvosi Fizikai és Orvosi Informatikai Intézet) részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „2016. évi Tudományos Diákköri Konferencia zárófogadás”
  • Időpont: 2016. november 25.
  • 2016. november 25-én 1 alkalommal svédasztalos hideg állófogadás lebonyolítása tervezetten 160 fő részére
  • Helyszín: SZTE ÁOK Nagy Oktatási Épület - 6720 Szeged, Dóm tér 13.
  • Hideg állófogadás: *3 féle hideg saláta min. 7 dkg/fő/fajta (pld.: francia saláta, cézár saláta); *hidegtálak minimálisan az alábbi tartalommal: csabai töltött karaj, gyümölcsös csirkemell, krémmel töltött sonkatekercs, mini kaszinótojás, mini fasírt (összesen: min. 20 dkg/fő); *5 dkg/fő vegyes édes sütemény (zserbó, mini linzer, mini rétesek: almás, meggyes; nem bolti előre csomagolt, frissen sütött); *5 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (kapros túrósfalatkák, sajtos aprópogácsa; nem bolti előre csomagolt, frissen sütött); *1 adag/fő frissen főzött (nem termoszos) kávé, tea vegyesen; *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes); *0,3 l/fő üdítő (rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: Coca, vagy pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Tárgyi feltételek:
    • Üveg vizes/üdítős talpas poharak
    • Porcelán kis-és nagytányérok biztosítása, hagyományos evőeszközökkel
    • Porcelán kávéscsésze, kiskanállal, cukor, tej, és tejszín adagoló/kiöntő
    • Frissen főzött kávé, így kávégép
    • Svédasztal felkasírozása
    • Étkezőasztalokra, melyek rendelkezésre állnak a helyszínen terítő biztosítása
    • Sós és vegyes édes sütemény NEM papír tányéron, hanem, kis kosár, ill. porcelán tányéron történő felszolgálása
    • Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, NEM éttermi egyrétegű
    • Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása
  • Személyi feltételek: min. 4 fő felszolgáló biztosítása, formaruhában folyamatos rendelkezésre állással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a négy részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2015/PSZ05435 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a megnyert részajánlati kör/körök catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 292/B. § (2) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE GSZ Létesítménygazdálkodási Igazgatóság Beszerzési és Szolgáltatási Iroda, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 70 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Székely József egyéni vállalkozó, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
Nyertes ajánlati ár: 315 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 259 600,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 336 000,-Ft+ÁFA