Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2016/PSZ07210

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2015/PSZ05435 számú keret-megállapodás keretében indított hetvenhatodik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2016/PSZ07210

Ajánlattételi határidő: 2016. október 26 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2016. november 10.; 2. részajánlati kör: 2016. november 17-19.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE BTK Hispanisztika Tanszék részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „VIII. Katalán-Magyar Tudományos Nap”
  • Időpont: 2016. november 10.
  • 2016. november 10-én tervezetten 13:00 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 20 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE BTK Hispanisztika Tanszék - 6722 Szeged, Petőfi S. sgt. 30-34.
  • Szendvicsebéd: *3 db mini szendvics/fő (legalább 3 féle: Pick szalámis, sonkás, vegetáriánus) formakenyérből; *1 db kávé/fő (előre lefőzött, termoszban), tejszínnel, cukorral; *10 dkg/fő friss édes vegyes aprósütemény
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE BTK Neveléstudományi Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „XVI. Országos Neveléstudományi Konferencia”
  • Időpont: 2016. november 17-19.
  • Igényelt szolgáltatás részletezése, naponkénti bontásban:

 

Dátum

Catering szolg. típusa

november 17.

november 18.

november 19.

Egyszerű kávészünet

2 alk.*300 fő

2 alk.*300 fő

1 alk.*200 fő

Extra kávészünet

1 alk.*300 fő

1 alk.*300 fő

1 alk.*200 fő

Szendvicsebéd

1 alk.*300 fő

1 alk.*300 fő


Meleg állófogadás

1 alk.*300 fő

 

 

  • Vállalkozónak az étkezésekhez/kávészünetekhez legalább 4 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Bérelt helyszín: Szent-Györgyi Albert Agóra földszint Kamaraterem és folyosó - Szeged, Kálvária sgt. 23. (a terem használati díja a Vállalkozót terheli, a beárazandó táblázatban szereplő összeg szerint). A rendezvényhelyszín a teremhasználati díjra vonatkozó számlát 15 napos fizetési határidővel állítja ki, a rendezvényt követően.
  • 5 db virágdísz biztosítása, melynek díja a Vállalkozót terheli, a beárazandó táblázatban szereplő összeg szerint.
  • Egyszerű kávészünet: *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *1 adag/fő teavíz 3 féle filterrel (gyümölcs, zöld, fekete tea); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes); *0,2 l/fő üdítő (rostos: narancs, őszibarack, szénsavas: narancs, tonik, gyömbér, Coca-Cola). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Extra kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó, fornetti, glutén- és laktózmentes is); *10 dkg/fő pogácsa (sajtos, burgonyás, tepertős); *10 dkg/fő vegyes sós sütemény (magvas csavart, kapros-túrós és húsos falakta, valamint legalább 10 % glutén- és laktózmentes sós sütemény); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes); *1 adag/fő teavíz 3 féle filterrel (gyümölcs, zöld, fekete tea); *0,2 l/fő üdítő (rostos: narancs, őszibarack, szénsavas: narancs, tonik, gyömbér, Coca-Cola). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Szendvicsebéd: *2 féle hideg saláta (pl.: francia saláta, cézár saláta, görög saláta); *3 db mini szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus és glutén- és laktózmentes is) 0,5 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *2,5 dl/fő leves (pl. hideg gyümölcsleves, meleg zöldségkrémleves, erőleves, glutén- és laktózmentes is); *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétesek: almás, meggyes, túrós, glutén- és laktózmentes is); *gyümölcstál (15 dkg gyümölcs/fő – alma, körte, banán, mandarin, stb. darabolva, szeletelve, ízlésesen tálalva 1 adagos nyársakon vagy kis tálkákban); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: narancs, tonik, gyömbér, Coca-Cola). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *legalább 4 féle hideg előétel (pl. csabai töltött karaj, gyümölcsös csirkemell, krémmel töltött sonkatekercs, kaszinótojás); *péksütemény (pl. olivás bagett, aszalt paradicsomos ciabatta, glutén- és laktózmentes péksütemény, szeletelt teljes kiőrlésű formakenyér); *legalább 4 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből (mini töltött káposzta), lazacból készült, valamint vegetáriánus és glutén- illetve laktózmentes ételt); *köretek (rizs, burgonya, grillezett vegyes zöldség); *legalább 3 féle saláta (pl. franciasaláta, burgonyasaláta, görög, friss idény saláta); *desszert (pld.: somlói galuska, madártej, gundel palacsinta, pohárkrém, valamint glutén- illetve laktózmentes sütemény); *1 adag/fő frissen főzött (nem termoszos) kávé cukorral, tejszínnel; *1 pohár pezsgő/fő (Törley, vagy BB édes, száraz, és alkoholmentes); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú; szénsavas üdítő: pl. narancs, tonik, gyömbér, Coca-Cola; *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mindkét részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2015/PSZ05435 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a megnyert részajánlati kör/körök catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 292/B. § (2) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE GSZ Létesítménygazdálkodási Igazgatóság Beszerzési és Szolgáltatási Iroda, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 25 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 3 261 000,-Ft+ÁFA