Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2015/PSZ05998

Meghosszabbítva 1. alkalommal!

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: „SZTE Közoktatási Vezetőképző és Továbbképző Intézet részére, Oktató értekezlet idejére konferenciaterem, szállás és étkezés biztosítása”
Ajánlat sorszáma: SZTE/2015/PSZ05998

Ajánlattételi határidő: 2016. január 07 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2016. január 28-29-30.

A beszerzés rövid ismertetője:

A 2/2015. (IV.16.) sz. rektori-kancellári együttes utasítás alapján a jelen eljárásban – bruttó 1 millió Ft feletti értékű - érvényes szerződés csak az SZTE Gazdasági Szervezet Főigazgatójának jóváhagyásával köthető, az eredményhirdetés még nem jelent kötelezettségvállalást. Erre tekintettel tájékoztatjuk az ajánlattevőket, hogy a főigazgatói jóváhagyás elmaradása esetén az eredményhirdetést ajánlatkérő módosítja és az eljárást eredménytelennek nyilvánítja.

 

SZTE Közoktatási Vezetőképző és Továbbképző Intézet által megrendezésre kerülő Oktatói értekezlet résztvevői számára konferenciaterem, szállás és étkezés biztosítása azonos Szállodában, az alábbiak szerint:

1. Szállás:

  • Szeged belvárosában, vagy Újszegeden tömegközlekedéssel jól megközelíthető helyen elhelyezkedő min. *** Hotel/Szálloda.
  • 2016. január 28.: Tervezetten 1 db szoba 2 fő elhelyezésére, valamint 43 db szoba, szobánként 1 fő elhelyezésére
  • 2016. január 29.: Tervezetten 1 db szoba 2 fő elhelyezésére, valamint 44 db szoba, szobánként 1 fő elhelyezésére
  • Ellátás: reggeli
  • Ajánlattevő köteles a mindösszesen megadott, tervezett szobaszámot 1 db min. ***Szállodában/Hotelben biztosítani.

2. Konferenciaterem:

  • 2016. január 28-án: 10:00-20:30-ig 1 db nagy terem biztosítása (65 fős, laptop, projektor, vetítővászon, hangosítás, flipchart táblapapírral és filctollal, wifi, asztalok, székek, terem elé 1 db regisztrációs pult)
  • 2016. január 29-én: 9:00-19:00-ig 1 db nagy terem biztosítása (65 fős, laptop, projektor, vetítővászon, hangosítás, flipchart táblapapírral és filctollal, wifi, asztalok, székek, terem elé 1 db regisztrációs pult)
  • 2016. január 30-án: 9:00-14:00-ig 1 db nagy terem biztosítása (65 fős, laptop, projektor, vetítővászon, hangosítás, flipchart táblapapírral és filctollal, wifi, asztalok, székek, terem elé 1 db regisztrációs pult)
  • A teremnek alkalmasnak kell lennie legalább 6 db 10 fős csoport csoportfoglalkozására

3. Étkezés - január 28:

  • 2 alkalommal Kávészünet 55 főre: *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény; *1 adag/fő frissen főzött kávé/tea/cappucino; *1 db ásványvíz/üdítő
  • Szendvicsebéd 55 főre: *3 db szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 1 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *hideg saláták (2 féle; pld.: tésztasaláta, cézár saláta); *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétesek: almás, meggyes, túrós); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (szénsavas, mentes)
  • Svédasztalos vacsora 55 főre: *legalább 3 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt); *köretek (rizs, burgonya, angol); *legalább 3 féle saláta (pl. franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta); *1 db kávé/fő; *Desszert (pld.: somlói galuska, gundel palacsinta); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (szénsavas, mentes)

4. Étkezés - január 29:

  • 2 alkalommal Kávészünet 63 főre: *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény; *1 adag/fő frissen főzött kávé/tea/cappucino; *1 db ásványvíz/üdítő
  • Szendvicsebéd 63 főre: *3 db szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 1 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *hideg saláták (2 féle; pld.: francia saláta, cézár saláta); *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétesek: almás, meggyes, túrós); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (szénsavas, mentes)
  • Svédasztalos vacsora 63 főre: *legalább 3 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt); *köretek (rizs, burgonya, angol); *legalább 3 féle saláta (pl. franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta); *1 db kávé/fő; *Desszert (pld.: somlói galuska, gundel palacsinta); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (szénsavas, mentes)

5. Étkezés - január 30:

  • 1 alkalommal Kávészünet 56 főre: *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény; *1 adag/fő frissen főzött kávé/tea/cappucino; *1 db ásványvíz/üdítő
  • Svédasztalos ebéd 56 főre: *legalább 3 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt); *köretek (rizs, burgonya, angol); *legalább 3 féle saláta (pl. franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta); *1 db kávé/fő; *Desszert (pld.: somlói galuska, gundel palacsinta); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (szénsavas, mentes)

Figyelem! Vállalkozó köteles mind a vacsorák, mind a szendvicsebédek esetében minden alkalommal eltérő választékú ételeket biztosítani.

 

Ajánlattevő köteles az ajánlatában megnevezni a min. ***Szállodát/Hotelt címének és elérhetőségének a megadásával, ahol a szállást, a konferencia termet, és az étkezést biztosítja!

Letölthető állományok:
1. sz. melléklet (szállás).doc

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Az ellenszolgáltatás összegét az 1. sz. mellékletben lévő táblázat beárazásával kérjük megadni.

Ajánlatkérő a táblázat szerinti összes releváns tételre mindösszesen megadott bruttó árakat fogja értékelni a bírálat során.

A megadott szobaszám, és étkeztetni kívánt létszámok tervezett számok, amik változhatnak. Megrendelő a pontos szoba számot és étkeztetendő létszámokat legkésőbb 2016. január 22-ig jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységárak alapján a legkésőbb január 22-ig megadott szobaszámnak és étkeztetendő létszámoknak megfelelően történik. Felek kötelesek a lejelentett szobaszámot és az étkeztetendő létszámokat étkezés típusonkénti bontásban a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Vállalkozó a konferenciaterem, a szobák, és az étkezés díján felül jogosult leszámlázni az IFA-t, melynek díja 18 év felett, személyenként 450,- Ft/fő/éj. Felek az idegenforgalmi adóval érintett létszámot az eltöltött éjszakák számának megjelölésével együtt kötelesek a teljesítésigazolásban rögzíteni.


További információk:

Fizetési mód: Vállalkozó a szolgáltatást követően, teljesítésigazolás után 1 db számla benyújtására jogosult, melyet a SZTE a számla kézhezvételétől számított 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kovácsné Börcsök Klaudia, irodavezető SZTE Közoktatási Vezetőképző és Továbbképző Intézet, tel: +36 (70) 730-1494

email: kbklau@kovi.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Science Projekt Kft. (Science Hotel Szeged), 6722 Szeged, Petőfi Sándor sgt. 17.
Nyertes ajánlati ár: 1 591 902,-Ft+ÁFA