Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2015/PSZ05873

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2015/PSZ05435 számú keret-megállapodás keretében indított tizennegyedik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2015/PSZ05873

Ajánlattételi határidő: 2015. október 06 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2015. október 12-14.; 2. részajánlati kör: 2015. október 13.; 3. részajánlati kör: 2015. október 13. és 2015. október 15.; 4. részajánlati kör: 2015. október 15-16.; 5. részajánlati kör: 2015. október 15-16.; 6. részajánlati kör: 2015. október 16-18.; 7. részajánlati kör: 2015. október 20.; 8. részajánlati kör: 2015. október 21-22.; 9. részajánlati kör: 2015. október 21.; 10. részajánlati kör: 2015. október 27.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE Gazdaságtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Térségek versenyképessége, intelligens szakosodása és újraiparosodása” c. konferencia
  • Időpontok: 2015. október 12-14.
  • 2015. október 12-én tervezetten 18:00-21:00 óra között 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás (vacsora) lebonyolítása tervezetten 70 fő részére
  • 2015. október 13-án tervezetten 10:30-11:00 óra és 15:30-16:00 óra között 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet lebonyolítása, valamint tervezetten 12:30-13:30 óra között 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás (ebéd) lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 70 fő részére
  • 2015. október 14-én tervezetten 10:30-11:00 óra és 15:30-16:00 óra között 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet lebonyolítása, valamint tervezetten 12:30-13:30 óra között 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás (ebéd) lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 70 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezésekhez/kávészünetekhez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Gazdaságtudományi Kar - 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
  • 4 db virágdísz biztosítása, melynek díja a Vállalkozót terheli, a beárazandó táblázatban szereplő összeg szerint.
  • Ásványvíz 48 db biztosítása pohárral együtt az előadótermekbe: *48 db 0,25 l-es kiszerelésű ásványvíz biztosítása pohárral együtt az előadótermekbe, asztalra bekészítve (24 db mentes, és 24 db szénsavas).
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; mini isler; mézes); * 10 dkg/fő vegyes frissen sült apró pogácsa (sajtos, sima); *1 adag/fő frissen főzött kávé és tea (filteres fekete és gyümölcs), tejszín/citromlé/cukor; *0,6 l/fő üdítő, ásványvíz vegyesen (ásványvíz mentes és szénsavas vegyesen, szénsavas és rostos üdítő vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs min. 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. Coca-cola, vagy Pepsi cola, narancs); Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Svédasztalos meleg vacsora: *legalább 3 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt); *köretek (rizs, burgonya, angol); *legalább 3 féle saláta (franciasaláta, tésztasaláta, görög saláta); *1 adag kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) cukorral, tejszínnel; *desszert (pld. somlói galuska, tiramisu); *0,9 l/fő üdítő, ásványvíz vegyesen (ásványvíz mentes és szénsavas vegyesen, szénsavas és rostos üdítő vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs min. 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. Coca-cola, vagy Pepsi cola, narancs); Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Svédasztalos meleg ebéd: *legalább 3 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt); *köretek (rizs, burgonya, angol); *legalább 3 féle saláta (franciasaláta, tésztasaláta, görög saláta); *1 adag kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) cukorral, tejszínnel; *desszert (pld. somlói galuska, tiramisu); *0,6 l/fő üdítő, ásványvíz vegyesen (ásványvíz mentes és szénsavas vegyesen, szénsavas és rostos üdítő vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs min. 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. Coca-cola, vagy Pepsi cola, narancs); Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • A kávészünet után Vállalkozó köteles a megmaradt ásványvizet/üdítőt, az édes aprósüteményt és a sós süteményt elérhetővé tenni a konferencia résztvevőinek a rendezvény végéig.
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE TÁMOP-4.2.6-15/1-2015-0002 projektiroda részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Egészségtudományi üzleti angyal és kockázati tőkebefektetői workshop”
  • Időpontok: 2015. október 13.
  • 2015. október 13-án tervezetten 13:00 órától 1 alkalommal svédasztalos hideg állófogadás, valamint tervezetten 13:30 órától 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 50 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünethez legalább 3 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Regionális Tudástranszfer és Szolgáltató Központ, 5. terem - 6720 Szeged, Dugonics tér 13.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; fornetti); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és az üdítőnek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Hideg állófogadás: *hideg saláták (2 féle; pld.: francia saláta, cézár saláta); *hidegtálak minimálisan az alábbi tartalommal: csabai töltött karaj, gyümölcsös csirkemell, krémmel töltött sonkatekercs, mini kaszinótojás, mini fasírt; *10 dkg/fő vegyes édes sütemény (pld.: zserbó; mini képviselőfánk, gyümölcsös szelet); *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (pld.: kapros túrós falatkák, csavart mini masnik, apró pogácsa); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és az üdítőnek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE Fogorvostudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „CAD-CAM tanfolyam”
  • Időpont: 2015. október 13. és 2015. október 15.
  • 2015. október 13-án és 2015. október 15-én tervezetten 15:30 órától 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 15 fő részére (terembe bekészítve).
  • Vállalkozónak a kávészünetek előkészítésére 1 fő személyzetet kell biztosítania.
  • Helyszín: SZTE FOK, B épület 3. emelet Zöld Tanterem - 6720 Szeged, Tisza Lajos krt. 83.
  • Kávészünet (terembe bekészítve): *10 dkg/fő pogácsa (sima); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (termoszos); *0,5 l ásványvíz/fő (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek 0,5 l-es kiszerelésűnek kell lennie.
  • Vállalkozó köteles a kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

4. részajánlati kör:

SZTE ÁOK Biokémiai Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvények:
    • 2015. október 15.: „Meeting, discussion and buffet dinner with international students”
    • 2015. október 16.: „Seminar on Problem Based Learning”
  • Időpont: 2015. október 15-16.
  • 2015. október 15-én tervezetten 18:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 50 fő részére
  • 2015. október 16-án tervezetten 11:30 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 40 fő részére.
  • Vállalkozónak a meleg állófogadáshoz legalább 3 fő, és a szendvicsebédhez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín mindkét alkalommal: SZTE ÁOK Nagyoktatási Épület 49-es terem - 6720 Szeged, Dóm tér 13.
  • Meleg állófogadás: *legalább 3 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből, valamint vegetáriánus ételt); *köretek (rizs, burgonya, angol); *legalább 3 féle saláta (pl. franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *Desszert (pld.: somlói galuska, gundel palacsinta); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Szendvicsebéd: *hideg saláták (2 féle; pld.: francia saláta, cézár saláta); *3 db szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 1 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétesek: almás, meggyes, túrós); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

5. részajánlati kör:

SZTE BTK Vizuális Kultúra és Irodalomelmélet Tanszék részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Reklám és vizuális kommunikáció workshop”
  • Időpont: 2015. október 15-16.
  • 2015. október 15-én és 2015. október 16-án tervezetten 12:30 órától 1-1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 40 fő részére.
  • Vállalkozónak az étkezésekhez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Bölcsészettudományi Kar – Szeged, Egyetem u. 2.
  • Szendvicsebéd: *3 db szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 1 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétesek: almás, meggyes, túrós); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; szénsavas üdítők: Coca cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

6. részajánlati kör:

SZTE ETSZK Ápolási Tanszék, valamint ETSZK Egészségmagatartás és –fejlesztés Szakcsoport részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvények:
    • 2015. október 16.: „TDK workshop”
    • 2015. október 17-18.: „TDK tábor”
  • Időpont: 2015. október 16-18.
  • 2015. október 16-án tervezetten 12:15 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás, valamint 2 alkalommal kávészünet I. lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 55 fő részére
  • 2015. október 17-én tervezetten 10:00-10:30 óra között 1 alkalommal kávészünet II., tervezetten 12:00-13:00 óra között 1 alkalommal ebéd I. , tervezetten 14:30-15:00 óra között 1 alkalommal kávészünet III., valamint tervezetten 18:00-19:00 óra között 1 alkalommal vacsora lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 25 fő részére.
  • 2015. október 18-án tervezetten 7:30 órától 1 alkalommal reggeli, tervezetten 10:00-10:30 óra között 1 alkalommal kávészünet IV., tervezetten 12:00-13:00 óra között 1 alkalommal ebéd II. , valamint tervezetten 14:30-15:00 óra között 1 alkalommal kávészünet V. lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 25 fő részére.
  • Vállalkozónak 2015. október 16-án legalább 2 fő, 2015. október 17-én és 18-án, naponta legalább 1-1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín:
    • 2015. október 16.: SZTE ETSZK - 6726 Szeged, Temesvári krt. 31.
    • 2015. október 17-18.: SZTE ETSZK – 6726 Szeged, Bal fasor 39-45.
  • Kávészünet I.: *5 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *5 dkg/fő édes aprósütemény (fornetti); *1 adag frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (mentes és szénsavas). Az ásványvíznek 0,5 l-es kiszerelésűnek kell lennie.
  • Kávészünet II.: *5 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *5 dkg/fő édes aprósütemény (fornetti); *1 adag frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (mentes és szénsavas). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, műanyag poharas adagolással.
  • Kávészünet III.: *5 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos, burgonyás); *5 dkg/fő édes aprósütemény (mini zserbó, mini isler, mini mézes); *1 adag frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (mentes és szénsavas). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, műanyag poharas adagolással.
  • Kávészünet IV.: *5 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos, burgonyás); *5 dkg/fő édes aprósütemény (mini zserbó, mini puncsos szelet, mini kókuszgolyó); *1 adag frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (mentes és szénsavas). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, műanyag poharas adagolással.
  • Kávészünet V.: *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (pogácsa: sima, sajtos; kapros-túrós falatkák); *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétesek: almás, meggyes, túrós); *1 adag frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (mentes és szénsavas). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, műanyag poharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *1 féle leves; *3 féle meleg főétel: tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből, valamint vegetáriánus ételt; *köretek: rizs, burgonya, angol; *Desszert: rétes, vagy szelet sütemény; *1 adag frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas). Az ásványvíznek 0,5 l-es kiszerelésűnek kell lennie.
  • Reggeli: *5 db szendvics/fő; *Gyümölcs; *0,3 l/fő ásványvíz (mentes és szénsavas). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Ebéd I.: *1 féle leves; *Főétel: töltött csirkemell, vagy töltött csirkecomb, vagy töltött sertésszelet; Vegetáriánus főétel: rántott gomba/sajt, cukkíni, vagy csőben sült karfiol pirított füstölt sajttal; Köret: sült burgonya, vagy angol köret, vagy petrezselymes rizs, vagy petrezselymes burgonya, vagy rizibizi, vagy tejszínes burgonyapüré; Desszert: rétes, vagy szelet sütemény; *0,3 l/fő ásványvíz (mentes és szénsavas). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Ebéd II.: *1 féle leves; *Főétel: töltött sertésszelet; Vegetáriánus főétel: juhtúróval töltött gombafejek rántva; Köret: petrezselymes rizs, petrezselymes burgonya; Desszert: almás pite; *0,3 l/fő ásványvíz (mentes és szénsavas). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vacsora: *5 db szendvics/fő; *Gyümölcs; *0,3 l/fő ásványvíz (mentes és szénsavas). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

7. részajánlati kör:

SZTE ÁOK-GYTK részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „SZTE ÁOK és GYTK Öregdiák Szövetségének könyvbemutatóval összekötött rendezvénye”
  • Időpont: 2015. október 20.
  • 2015. október 20-án tervezetten 16:00 órától 1 alkalommal kávészünet, valamint 17:30 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 20 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünethez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE ÁOK Szemészeti Klinika III. emelet előadó – 6720 Szeged, Korányi fasor 10-11.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó, fornetti); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Szendvicsebéd: *hideg saláták (2 féle; pld.: francia saláta, cézár saláta); *3 db mini szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 0,5 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétesek: almás, meggyes, túrós); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

8. részajánlati kör:

SZTE GTK Közgazdaságtani Doktor Iskola részére, catering és egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „2nd Evolutionary Economic Geography Workshop in Central and Eastern Europe: Agglomeration Economies, Relatedness and Spatial Networks”
  • Időpont: 2015. október 21-22.
  • 2015. október 21-én tervezetten 10:00-10:30 óra között és 13:30-14:00 óra között 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet lebonyolítása, tervezetten 12:00-12:30 óra között 1 alkalommal svédasztalos hideg állófogadás lebonyolítása, valamint 19:00-22:00 óra között 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 45 fő részére
  • 2015. október 22-én tervezetten 10:00-10:30 óra között és 14:00-14:30 óra között 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet lebonyolítása, valamint tervezetten 12:00-12:30 óra között 1 alkalommal svédasztalos hideg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 45 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezésekhez/kávészünetekhez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Bérelt helyszín: SMTA Szegedi Akadémiai Bizottság Székháza - 6720 Szeged, Somogyi u. 7.
    • 110-es (77 fős) terem biztosítása (laptop és projektor használattal) október 21. és október 22. napokra, naponta 8 óra időtartamban (9:00-17:00 óra között)
    • Földszint 4-es terem és folyosó biztosítása a fogadások idejére.
    • Regisztrációs pult biztosítása a földszinten a lépcsőházban.

(a termek használati díja az Ajánlattevőt terheli, a beárazandó táblázatban szereplő összeg szerint) Megjegyzés: A megadott terem használati díj Áfa-s.

  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; fornetti); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Hideg állófogadás: *hideg saláták (2 féle; pld.: francia saláta, cézár saláta); *hidegtálak minimálisan az alábbi tartalommal: csabai töltött karaj, gyümölcsös csirkemell, krémmel töltött sonkatekercs, mini kaszinótojás, mini fasírt; *10 dkg/fő vegyes édes sütemény (pld.: zserbó; mini képviselőfánk, gyümölcsös szelet); *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (pld.: kapros túrós falatkák, csavart mini masnik, apró pogácsa); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és az üdítőnek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *legalább 3 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt); *köretek (rizs, burgonya, angol); *legalább 3 féle saláta (pl. franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *Desszert (pld.: somlói galuska, gundel palacsinta); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozónak biztosítania kell az ajánlati árban szénsavas és szénsavmentes, nagy kiszerelésű ásványvizet üvegpohárral az előadóterembe 2015. október 21-22-én 9.00-17.00 óra között az előadók számára.
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

9. részajánlati kör:

SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Klinikai Mikrobiológiai Diagnosztikai Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „HPV infekciók: a megelőzés és a korai felismerés lehetőségei”
  • Időpont: 2015. október 21.
  • 2015. október 21-én tervezetten 15:00 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 50 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Regionális Tudástranszfer és Szolgáltató Központ - 6720 Szeged, Dugonics tér 13.
  • Szendvicsebéd: *3 db szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 1 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *5 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétesek: almás, meggyes, túrós); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

10. részajánlati kör:

SZTE ÁOK Neurológiai Klinika részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „TAMOP-4.2.6-15/1-2015-0002 keretében Kinurenin Kerekasztal”
  • Időpont: 2015. október 27.
  • 2015. október 27-én tervezetten 16:00 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 50 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: MTA SZAB székház fsz. 4. terem - 6720 Szeged, Somogyi u. 7.
  • Szendvicsebéd: *hideg saláták (2 féle; pld.: francia saláta, cézár saláta); *3 db mini szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 0,5 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *5 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétesek: almás, meggyes, túrós); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a 9 részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2015/PSZ05435 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Pályázati források:

1. részajánlati kör: TÁMOP-4.2.1.D-15/1/KONV-2015-0002, „Tudás-ipar igényeit kiszolgáló felsőoktatási szolgáltatások megalapozása a Dél-Alföldi régióban” projekt.

2. részajánlati kör: TÁMOP-4.2.6-15/1-2015-0002, „Egészségtudományi, egészségipari tudáshálózat a Dél-Alföldi régióban a molekuláris medicina innovációs környezetének megteremtésére” projekt.

3. részajánlati kör: TÁMOP-4.1.1.C-13/1/KONV-2014-0001, „Az élettudományi-klinikai felsőoktatás gyakorlatorientált és hallgatóbarát korszerűsítése a vidéki képzőhelyek nemzetközi versenyképességének erősítésére.” projekt.

4. részajánlati kör: TÁMOP-4.1.1.C-13/1/KONV-2014-0001, „Az élettudományi-klinikai felsőoktatás gyakorlatorientált és hallgatóbarát korszerűsítése a vidéki képzőhelyek nemzetközi versenyképességének erősítésére.” projekt.

5. részajánlati kör: TÁMOP-4.2.1.D-15/1/KONV-2015-0002, „Tudás-ipar igényeit kiszolgáló felsőoktatási szolgáltatások megalapozása a Dél-Alföldi régióban” projekt.

6. részajánlati kör: TÁMOP-4.2.2.B-15/1/KONV-2015-0006, „A tehetség értékének kibontakozása a Szegedi Tudományegyetem kiválósága érdekében” projekt.

7. részajánlati kör: TÁMOP-4.1.1.C-13/1/KONV-2014-0001, „Az élettudományi-klinikai felsőoktatás gyakorlatorientált és hallgatóbarát korszerűsítése a vidéki képzőhelyek nemzetközi versenyképességének erősítésére.” projekt.

8. részajánlati kör: TÁMOP-4.2.2.B-15/1/KONV-2015-0006, „A tehetség értékének kibontakozása a Szegedi Tudományegyetem kiválósága érdekében” projekt.

9. részajánlati kör: TÁMOP-4.2.6-15/1-2015-0002, „Egészségtudományi, egészségipari tudáshálózat a Dél-Alföldi régióban a molekuláris medicina innovációs környezetének megteremtésére” projekt.

10. részajánlati kör: TÁMOP-4.2.6-15/1-2015-0002, „Egészségtudományi, egészségipari tudáshálózat a Dél-Alföldi régióban a molekuláris medicina innovációs környezetének megteremtésére” projekt.

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a megnyert részajánlati kör/körök catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 292/B. § (2) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, irodavezető-helyettes SZTE Létesítménygazdálkodási Igazgatóság, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 577 760,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 132 750,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 14 400,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 196 500,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 84 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 384 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 44 800,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: NAHATI Szociális Szövetkezet, 6792 Zsombó, Andrássy út 71.
Nyertes ajánlati ár: 543 750,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 64 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Eredménytelen
Nyertes ajánlati ár: 0,-Ft+ÁFA