Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2015/PSZ05868

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2015/PSZ05435 számú keret-megállapodás keretében indított tízedik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2015/PSZ05868

Ajánlattételi határidő: 2015. szeptember 30 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2015. október 07.; 2. részajánlati kör: 2015. október 08.; 3. részajánlati kör: 2015. október 08. és 2015. október 15.; 4. részajánlati kör: 2015. október 09.; 5. részajánlati kör: 2015. október 16.; 6. részajánlati kör: 2015. október 16.; 7. részajánlati kör: 2015. október 16.; 8. részajánlati kör: 2015. október 19-22.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE ÁOK Biokémiai Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „E-learning tananyagszerzők továbbképzése”
  • Időpont: 2015. október 07.
  • 2015. október 07-én tervezetten 16:00 órától 1 alkalommal svédasztalos hideg állófogadás lebonyolítása tervezetten 80 fő részére.
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 4 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE ÁOK Nagyoktatási Épület 1.emelet - 6720 Szeged, Dóm tér 13.
  • Hideg állófogadás: *hideg saláták (2 féle; pld.: francia saláta, cézár saláta); *hidegtálak, minimálisan az alábbi tartalommal: csabai töltött karaj, gyümölcsös csirkemell, krémmel töltött sonkatekercs, mini kaszinótojás, mini fasírt; *10 dkg/fő vegyes édes sütemény (pld.: zserbó; mini képviselőfánk, gyümölcsös szelet); *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (pld.: kapros túrós falatkák, csavart mini masnik, apró pogácsa); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és az üdítőnek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE Fogorvostudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „CAD-CAM tanfolyam”
  • Időpont: 2015. október 08.
  • 2015. október 08-án tervezetten 15:30 órától 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása tervezetten 15 fő részére (terembe bekészítve).
  • Vállalkozónak a kávészünet előkészítésére 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania.
  • Helyszín: SZTE FOK, B épület 3. emelet Zöld Tanterem - 6720 Szeged, Tisza Lajos krt. 83.
  • Kávészünet (terembe bekészítve): *10 dkg/fő pogácsa (sima); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (termoszos); *0,5 l ásványvíz/fő (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek 0,5 l-es kiszerelésűnek kell lennie.
  • Vállalkozó köteles a kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE TTIK Bolyai Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Hallgatói fórumok”
  • Időpont: 2015. október 08. és 2015. október 15.
  • 2015. október 08-án tervezetten 16:00 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 50 fő részére
  • 2015. október 15-én tervezetten 16:00 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 30 fő részére
  • Helyszín: SZTE TTIK Bolyai Intézet, II. emelet - Szeged, Aradi Vértanúk tere 1.
  • Szendvicsebéd: *3 db szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 0,5 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *15 dkg/fő vegyes édes aprósütemény: mini rétesek: almás, meggyes, túrós; zserbó; mini linzer; *gyümölcstál: alma, körte, szőlő, banán; *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos) és tea (fekete, zöld, gyümölcs), hozzá való cukor, citrom; *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca cola, narancs, gyömbér). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Személyi feltételek: Vállalkozónak az étkezésekhez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Tárgyi feltételek:
    • Üveg vizes/üdítős talpas poharak
    • Porcelán tányérok biztosítása
    • Porcelán kávés és teás csésze, kiskanállal, cukor, tej, és tejszín adagoló/kiöntő
    • Frissen főzött kávé, így kávégép
    • Svédasztal felkasírozása
    • Sós és vegyes édes sütemény NEM papír tányéron, hanem, kis kosár, ill. porcelán tányéron történő felszolgálása
    • Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása
    • Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

4. részajánlati kör:

SZTE Gyógyszerhatástani és Biofarmáciai Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Biofarmácia gyakorlatok gyógyszerészhallgatóknak és Basic course in biopharmacy tananyag bemutatása”
  • Időpont: 2015. október 09.
  • 2015. október 09-én tervezetten 14:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 30 fő részére.
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE GYTK Gyógyszerhatástani és Biofarmáciai Intézet - 6720 Szeged Eötvös u. 6.
  • Meleg állófogadás: *legalább 3 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, marhából, valamint vegetáriánus ételt); *köretek (rizs, burgonya, angol); *legalább 3 féle saláta (pl. franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta); *Desszert (pld.: somlói galuska, gundel palacsinta, rákóczi túrós); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

5. részajánlati kör:

SZTE Állam- és Jogtudományi Kar részére, catering és egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Magyar Országos Cyberbullying Konferencia 2015.”
  • Időpont: 2015. október 16.
  • 2015. október 16-án tervezetten 9:00-17:00 óra között folyamatosan kávészünet lebonyolítása, valamint 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás, alkalmanként tervezetten 80 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünethez legalább 4 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Bérelt helyszín: SZTE Rektori Hivatal Átrium bal oldal földszint – 6720. Szeged, Dugonics tér 13. (a terem használati díja az Ajánlattevőt terheli, a beárazandó táblázatban szereplő összeg szerint) Megjegyzés: A megadott terem használati díj Áfa mentes, mely díjra főszabályként Ajánlattevő az ajánlatában Áfa-t nem számíthat fel. Amennyiben Ajánlattevő részéről az ajánlatában a terem használati díjra Áfa kerül felszámításra, akkor azt Ajánlattevő köteles indokolni. Nyertes ajánlattevő a szolgáltatás díjáról kiállított számlán köteles tételesen szerepeltetni a catering szolgáltatás, valamint a terem használati díj összegét.
  • Kávészünet: *20 dkg/fő pogácsa (burgonyás, sajtos); *2 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *1 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *Főételek és köretek: marhapörkölt galuskával, sajttal-sonkával töltött csirkemell rántva vegyes körettel (hercegnőburgonya, rizi-bizi), vegetáriánus étel (rántott gombafejek, rántott sajt, rántott karfiol) vegyes körettel (hercegnőburgonya, rizi-bizi), tartármártással; *Savanyúság: csemegeuborka; *Desszert: somlói galuska, rétes; *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: CAPPY őszibarack, narancs, szénsavas üdítő: Coca-cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek, hűtöttnek kell lenniük üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles térítésmentesen min. 15 db könyöklőt biztosítania a rendezvény idejére.
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

6. részajánlati kör:

SZTE Természettudományi és Informatikai Kar Informatikai Tanszékcsoport részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Szegedi Innovatív Informatikai Verseny Középiskolásoknak 2015”
  • Időpont: 2015. október 16.
  • 2015. október 16-án tervezetten 10:00 órától 1 alkalommal kávészünet, valamint tervezetten 13:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 100 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünethez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: Szent Györgyi Albert Agóra - 6722 Szeged, Kálvária sgt. 23.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; fornetti); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *legalább 3 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt); *köretek (rizs, burgonya, angol); *legalább 3 féle saláta (pl. franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *Desszert (pld.: somlói galuska, gundel palacsinta); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

7. részajánlati kör:

SZTE TTIK Bolyai Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Tudományterületek Találkozója - T3
  • Időpont: 2015. október 16.
  • 2015. október 16-án tervezetten 9:30-10:00 óra között 1 alkalommal kávészünet, valamint tervezetten 12:30-13:30 óra között 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 60 fő részére
  • Helyszín: SZTE TTIK Bolyai Intézet 2. em. Bolyai terem - 6720 Szeged, Aradi vértanúk tere 1.
  • Kávészünet: *15 dkg/fő vegyes édes aprósütemény: mini rétesek: almás, meggyes, túrós; zserbó, mini linzer; nem Fornetti!; *15 dkg/fő vegyes sós aprósütemény: sajtos, krumplis pogácsa, kapros-túrós és pizzás falatkák; nem Fornetti!; *1 adag/fő frissen főzött kávé és tejhabos cappucino vegyesen (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (szénsavas és mentes, szénsavas üdítő: Coca-cola, narancs, gyömbér, rostos üdítő: őszibarack, körte min. 25 %-os gyümölcs tartalmú). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Svédasztalos meleg állófogadás: *2 féle leves: Tárkonyos raguleves túrógombóccal, hideg gyümölcsleves bogyós gyümölcsökből; *legalább 4 féle meleg főétel: Bakonyi sertésérmék, roston/grillezett csirkemell, sajttal-sonkával töltött rántott szelet, rántott és sült zöldségek és rántott sajt; *köretek: tavaszi párolt rizs, steak burgonya, galuska; *legalább 2 féle zöldsaláta: görög saláta, cézár saláta; nem tésztából!; *legalább 2 féle desszert: somlói galuska, tiramisu; nem palacsinta!; *Gyümölcstál: alma, körte, szőlő, banán; *1 adag/fő frissen főzött kávé és tejhabos cappucino, hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz és üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, körte min. 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: Coca-Cola, narancs, gyömbér). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Személyi feltételek: Vállalkozónak a kávészünethez legalább 1 fő, az étkezéshez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Tárgyi feltételek:
    • Üveg vizes/üdítős talpas poharak
    • porcelán kis-és nagytányérok biztosítása, hagyományos fém evőeszközökkel
    • Porcelán kávéscsésze, kiskanállal, cukor, tej, és tejszín adagoló/kiöntő
    • Frissen főzött kávé, és tejhabos cappucino, így kávégép
    • Svédasztal felkasírozása
    • 15 db könyöklő biztosítása (oda és visszaszállítása)
    • Könyöklőkre terítő biztosítása
    • Sós és vegyes édes sütemény NEM papír tányéron, hanem, kis kosár, ill. porcelán tányéron történő felszolgálása
    • Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása
    • Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása
  • Vállalkozó köteles legkésőbb 1 héttel az étkezést/kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

8. részajánlati kör:

SZTE ÁOK Sebészeti Műtéttani Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Skills és Szimuláció” oktatástechnikai kurzusok
  • Időpont: 2015. október 19-22.
  • 2015. október 19-én tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása, valamint tervezetten 15:45 órától 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 30 fő részére
  • 2015. október 20-án tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása, valamint tervezetten 15:45 órától 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 30 fő részére
  • 2015. október 21-én tervezetten 7:45 és 13:00 órától 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet lebonyolítása, valamint tervezetten 11:00 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 30 fő részére
  • 2015. október 22-én tervezetten 7:45 és 13:00 órától 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet lebonyolítása, valamint tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 30 fő részére
  • Mindösszesen 6 alkalommal kávészünet, valamint 4 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása, alkalmanként 30 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezésekhez/kávészünetekhez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE ÁOK Orvosi Készségfejlesztési Központ - 6720 Szeged, Dóm tér 13.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; fornetti); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Szendvicsebéd: *hideg saláták (2 féle; pld.: francia saláta, cézár saláta); *3 db szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 1 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétesek: almás, meggyes, túrós); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a 8 részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2015/PSZ05435 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Pályázati források:

  • 1. részajánlati kör: TÁMOP-4.1.1.C-13/1/KONV-2014-0001, „Az élettudományi-klinikai felsőoktatás gyakorlatorientált és hallgatóbarát korszerűsítése a vidéki képzőhelyek nemzetközi versenyképességének erősítésére.” projekt.
  • 2. részajánlati kör: TÁMOP-4.1.1.C-13/1/KONV-2014-0001, „Az élettudományi-klinikai felsőoktatás gyakorlatorientált és hallgatóbarát korszerűsítése a vidéki képzőhelyek nemzetközi versenyképességének erősítésére.” projekt.
  • 3. részajánlati kör: TÁMOP-4.1.1.F-14/1/KONV-2015-0006, „Munkaerő-piaci igényekre támaszkodó gyakorlatorientált képzések, szolgáltatások a Szegedi Tudományegyetem fókuszában” projekt.
  • 4. részajánlati kör: TÁMOP-4.1.1.C-13/1/KONV-2014-0001, „Az élettudományi-klinikai felsőoktatás gyakorlatorientált és hallgatóbarát korszerűsítése a vidéki képzőhelyek nemzetközi versenyképességének erősítésére.” projekt.
  • 5. részajánlati kör: TÁMOP-4.2.1.D-15/1/KONV-2015-0002, „Tudás-ipar igényeit kiszolgáló felsőoktatási szolgáltatások megalapozása a Dél-Alföldi régióban” projekt.
  • 6. részajánlati kör: TÁMOP-4.1.1.F-14/1/KONV-2015-0006, „Munkaerő-piaci igényekre támaszkodó gyakorlatorientált képzések, szolgáltatások a Szegedi Tudományegyetem fókuszában” projekt.
  • 7. részajánlati kör: TÁMOP-4.1.1.F-14/1/KONV-2015-0006, „Munkaerő-piaci igényekre támaszkodó gyakorlatorientált képzések, szolgáltatások a Szegedi Tudományegyetem fókuszában” projekt.
  • 8. részajánlati kör: TÁMOP-4.1.1.C-13/1/KONV-2014-0001, „Az élettudományi-klinikai felsőoktatás gyakorlatorientált és hallgatóbarát korszerűsítése a vidéki képzőhelyek nemzetközi versenyképességének erősítésére.” projekt.


Vállalkozó teljesítésigazolást követően a megnyert részajánlati kör/körök catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 292/B. § (2) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, irodavezető-helyettes SZTE Létesítménygazdálkodási Igazgatóság, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 157 200,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 10 500,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 116 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Eredménytelen
Nyertes ajánlati ár: 0,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 308 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 255 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 171 300,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 279 000,-Ft+ÁFA