Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2015/PSZ05748

Meghosszabbítva 1. alkalommal!

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE GYTK Gyógyszerkémiai Intézet (6720 Szeged, Eötvös u. 6.) részére 2 db SIMAX 10 lit/h desztilláló berendezés javítása.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2015/PSZ05748

Ajánlattételi határidő: 2015. október 30 12:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: a szerződés aláírásának időpontjától számított 15 naptári napon belül

A beszerzés rövid ismertetője:

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás


További információk:

SZTE GYTK Gyógyszerkémiai Intézet (6720 Szeged, Eötvös u. 6.) részére 2 db SIMAX 10 lit/h desztilláló berendezés javítása.

 

Az alábbi berendezésnél az alábbi feladatokat kell elvégezni:

- 2 db SIMAX 10 lit/h desztilláló berendezés javítása.

- berendezés savazása, tisztítás, tönkrement alkatrészek U idomok, T-idomok, menetes idomok, elektróda, szilikon tömítések, csatlakozók cseréje

 

Ajánlattevő az ajánlatában a jótállási időt adja meg. (hónap)

Az ajánlati árban kérjük feltüntetni az anyagköltséget, a javítás díját, az egyéb szükségesnek tartott költségeket, a vállalt határidőt.

A javítás során csak gyári alkatrészek, fogyóanyagok használhatóak fel.

 

Feladatellátás helyszine:

SZTE GYTK

Gyógyszerkémiai Intézet (6720 Szeged, Eötvös u. 6.) 4. sz. Kutató Laboratórium

 

A készülékek megtekinthetőek a SZTE GYTK Gyógyszerkémiai Intézetben Csiszárné Makra Erzsébet intézeti titkárnővel történő előzetes időpont egyeztetéssel. (Tel.: 06-62/545-562) E-mail: makra@pharm.u-szeged.hu

 

 

Ajánlattevővel szembeni elvárások:

 

  • Ajánlattevő rendelkezzen legalább 2 éves szakmai tapasztalattal

Igazolási mód:

  • 3 olyan intézmény megnevezése, ahol ilyen berendezést javítottak az elmúlt két évben.

 

 

Bírálati szempont: A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás a fent megnevezett feladatok ellátására. Az ajánlati árat bruttó Ft formában kérjük megadni, mely árnak fedezetet kell nyújtania a fent meghatározott javítások, munkadíjára, a javítások, során felhasznált alkatrészek, segédanyagok költségére.

 

Ajánlatkérő a javításokra mindösszesen megajánlott díjat fogja értékelni.

 

Fizetési feltételek: A szolgáltatás díja átutalással, egy összegben kerül kifizetésre a számla kézhezvételétől számított 60 napos fizetési határidővel, a SZTE GYTK Gyógyszerkémiai Intézet által igazolt teljesítést követően.

 

Számlázási cím:

Szegedi Tudományegyetem

6720 Szeged, Dugonics tér 13.

 

Számlaküldés címe:

SZTE GYTK

Gyógyszerkémiai Intézet

(6720 Szeged, Eötvös u. 6.)

 
Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Csiszárné Makra Erzsébet, vegyésztechnikus SZTE GYTK Gyógyszerkémiai Intézet, tel: +36 (62) 341-959, +36 (62) 544-000/1959

email: makra@pharm.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Röntgen és Kórháztechnikai Szolgáltató Bt.
Nyertes ajánlati ár: 197 200,-Ft+ÁFA