Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2015/PSZ05705

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2014/PSZ03015 számú keret-megállapodás keretében indított nyolcvanegyedik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2015/PSZ05705

Ajánlattételi határidő: 2015. augusztus 24 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2015. augusztus 27.; 2. részajánlati kör: 2015. augusztus 28.; 3. részajánlati kör: 2015. augusztus 30.; 4. részajánlati kör: 2015. szeptember 05.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE TÁMOP-4.1.1.C-13/1/KONV-2014-0001 projekt részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Projekt tájékoztató megbeszélés”
  • Időpont: 2015. augusztus 27.
  • 2015. augusztus 27-én tervezetten 15:30-18:00 óra között 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása tervezetten 40 fő részére
  • Vállalkozónak a kávészünethez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE ÁOK Nagy Oktatási Épület 49. terem - 6720 Szeged, Dóm tér 13.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (fornetti, túrós, kakaós, lekváros); 10 dkg/fő pogácsa (kolbászos, sajtos); *1 adag/fő kávé, vagy cappuccino (gőzölt tejhabos) hozzá való cukor, édesítő, tejszín (nem termoszos); *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes), nagy kiszerelésű, üvegpoharas adagolással.
  • Ajánlattevő köteles a kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE Mérnöki Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Kerekasztal beszélgetés a duális képzésben résztvevő gazdasági szereplőkkel a képzés indulásával kapcsolatos teendőkről”
  • Időpont: 2015. augusztus 28.
  • 2015. augusztus 28-án tervezetten 10 órától 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása 25 fő részére
  • Vállalkozónak a kávészünethez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Mérnöki Kar Tanácsterem – Szeged, Mars tér 7.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (Fornetti nem lehet!); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos, Fornetti nem lehet!); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Ajánlattevő köteles a kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE TÁMOP-4.1.2.B.2.-13/1-2013-0008 projekt részére, catering és egyéb kapcsolódó szolgáltatások nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „A pedagógusképzés fejlesztési lehetőségei a JGYPK-n az új tanévben”
  • Időpont: 2015. augusztus 30.
  • 2015. augusztus 30-án tervezetten 13:30 órától 1 alkalommal kávészünet, valamint tervezetten 15:00 órától 1 alkalommal svédasztalos hideg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 30 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünethez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Bérelt helyszín: SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ - 6722 Szeged, Ady tér 10.
    • Nagyelőadó tervezetten 30 fő részére 12.30-16.00 között (catering szolgáltatás helye)
    • Kongresszusi terem 14.00-15.00 között (szakmai program helye)
    • termek használatához kapcsolódó egyéb igényelt

(a terem használati díja az Ajánlattevőt terheli, a beárazandó táblázatban szereplő összeg szerint)

Megjegyzés: A megadott terem használati díj Áfa mentes, mely díjra főszabályként Ajánlattevő az ajánlatában Áfa-t nem számíthat fel. Amennyiben Ajánlattevő részéről az ajánlatában a terem használati díjra Áfa kerül felszámításra, akkor azt Ajánlattevő köteles indokolni. Nyertes ajánlattevő a szolgáltatás díjáról kiállított számlán köteles tételesen szerepeltetni a catering szolgáltatás, valamint a terem használati díj összegét.

  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes frissen sült apró pogácsa (sajtos, tepertős, burgonyás); *10 dkg/fő édes sütemény (pld.: zserbó; gyümölcsös szelet); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack min. 50 %-os, narancs minimum 100 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca-cola, fanta narancs); *0,5 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Hideg állófogadás: *3 féle hideg saláta (pld.: francia saláta, cézár saláta, orosz hússaláta); *hidegtálak: sült jércemell szelet, füstölt-főtt tarja, füstölt-főtt nyelv, paprikás szalámi, tormakrémes sonkatekercs, csemege sonka, mini fasírt, zöldségekkel díszítve; *3 db/fő szendvics (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, 1 féle vegetáriánus) 0,5 kg-os kiszerelésű toast kenyérből; *péksütemény, kenyér; *5 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (burgonyás, tepertős, sajtos/túrós aprópogácsa; nem bolti zacskós); *10 dkg/fő vegyes édes sütemény (zserbó; mini linzer; vagy más édes desszert; nem bolti dobozos); *1-1 adag/fő frissen főzött kávé, tea vegyesen hozzá való cukor, tejszín, édesítő; *gyümölcstál (20 dkg idénygyümölcs/fő, pl. őszibarack, dinnye, banán); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 50 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és az üdítőnek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Ajánlattevő köteles az étkezést/kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.

 

4. részajánlati kör:

SZTE BTK Olasz Nyelvi és Irodalmi Tanszék részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „L’insegnamentodell’italianoin Ungheria problemi e prospettive” konferencia
  • Időpont: 2015. szeptember 05.
  • 2015. szeptember 5-én tervezetten 12:30 órától 1 alkalommal svédasztalos hideg állófogadás, valamint 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása, alkalmanként 50 fő részére.
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünethez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE BTK Kari Konferenciaterem - Szeged, Egyetem u. 2.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.:zserbó; fornetti); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Hideg állófogadás: *2 féle hideg saláta (pld.: francia saláta, cézár saláta); *hidegtálak: csabai töltött karaj, gyümölcsös csirkemell, krémmel töltött sonkatekercs, mini kaszinótojás, mini fasírt; *10 dkg/fő vegyes édes sütemény (pld.: zserbó; mini képviselőfánk, gyümölcsös szelet); *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (pld.: kapros túrós falatkák, csavart mini masnik, apró pogácsa); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és az üdítőnek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Ajánlattevő köteles az étkezést/kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a 4 részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2014/PSZ03015 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 6 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Pályázati forrás:

  • 1. részajánlati kör: TÁMOP-4.1.1.C-13/1/KONV-2014-0001, „Az élettudományi-klinikai felsőoktatás gyakorlatorientált és hallgatóbarát korszerűsítése a vidéki képzőhelyek nemzetközi versenyképességének erősítésére.” projekt.
  • 2. részajánlati kör: TÁMOP-4.1.1.F-14/1/KONV-2015-0006, „Munkaerő-piaci igényekre támaszkodó gyakorlatorientált képzések, szolgáltatások a Szegedi Tudományegyetem fókuszában” projekt.
  • 3. részajánlati kör: TÁMOP-4.1.2.B.2-13/1-2013-0008, „Mentor(h)áló 2.0 Program” projekt.
  • 4. részajánlati kör: TÁMOP-4.2.1.D-15/1/KONV-2015-0002, „Tudás-ipar igényeit kiszolgáló felsőoktatási szolgáltatások megalapozása a Dél-Alföldi régióban” projekt.


Vállalkozó teljesítésigazolást követően a megnyert részajánlati kör/körök catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 292/B. § (2) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, irodavezető-helyettes SZTE Létesítménygazdálkodási Igazgatóság, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Stefánia Catering Kft., 6771 Szeged, Makai út 164.
Nyertes ajánlati ár: 30 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Stefánia Catering Kft., 6771 Szeged, Makai út 164.
Nyertes ajánlati ár: 18 750,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Waldorf 2000 Kft., 6722 Szeged, Rákóczi tér 1.
Nyertes ajánlati ár: 215 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 137 106,-Ft+ÁFA