Ajánlat sorszáma:
SZTE/2015/PSZ05713
Ajánlattételi határidő: 2015. szeptember 18 11:00
Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2015. szeptember 24.; 2. részajánlati kör: 2015. szeptember 25.; 3. részajánlati kör: 2015. szeptember 25.; 4. részajánlati kör: 2015. szeptember 28.; 5. részajánlati kör: 2015. október 01.; 6. részajánlati kör: 2015. október 22.
A beszerzés rövid ismertetője:
1. részajánlati kör:
SZTE Felnőttképzési Központ részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „Dél-alföldi Szakképzési Kerekasztal Workshop I.”
- Időpont: 2015. szeptember 24.
- 2015. szeptember 24-én 14:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 15 fő részére
- Vállalkozónak az étkezéshez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: SZTE Rektori Hivatal 2. emelet 229. terem - Szeged, Dugonics tér 13.
-
Meleg állófogadás: *legalább 3 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt); *köretek (rizs, burgonya, angol); *legalább 3 féle saláta (pl. franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *Desszert (pld.: somlói galuska, gundel palacsinta); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük üvegpoharas adagolással.
- Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
2. részajánlati kör:
SZTE TÁMOP-4.1.2.B.2.-13/1-2013-0008 projekt részére, catering és egyéb kapcsolódó szolgáltatások nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „A szegedi gyógypedagógus-képzés múltja és jelene c. regionális szakmai konferencia”
- Időpont: 2015. szeptember 25.
- 2015. szeptember 25-én tervezetten 11:00 órától 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása tervezetten 40 fő részére, valamint tervezetten 13:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 25 fő részére.
- Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünethez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Bérelt helyszín: SZTE JGYPK Dékáni Hivatal Tanácsterem előtti folyosó - Szeged, Boldogasszony sgt. 6. (a terem használati díja az Ajánlattevőt terheli, a beárazandó táblázatban szereplő összeg szerint) Megjegyzés: A megadott terem használati díj Áfa mentes, mely díjra főszabályként Ajánlattevő az ajánlatában Áfa-t nem számíthat fel. Amennyiben Ajánlattevő részéről az ajánlatában a terem használati díjra Áfa kerül felszámításra, akkor azt Ajánlattevő köteles indokolni. Nyertes ajánlattevő a szolgáltatás díjáról kiállított számlán köteles tételesen szerepeltetni a catering szolgáltatás, valamint a terem használati díj összegét.
-
Kávészünet: *5 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; mini isler, mézes); *10 dkg/fő pogácsa – nem zacskós (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz/üdítő (ásványvíz: szénsavas és mentes, üdítő: Cola és rostos őszibarack, min 50%-os gyümölcstartalommal). Az üdítőknek/ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
-
Meleg állófogadás: *legalább 4 féle meleg főétel: mini töltött káposzta tejföllel, rántott csirkemell töltve sajttal, rozmaringos csirkecombok csibemájjal töltve, rántott zöldségek; *köretek: rizs, burgonya, angol; *legalább 2 féle saláta (pl. franciasaláta, burgonyasaláta); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *Desszert: gundel palacsinta; *0,5 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 50 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,25 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük üvegpoharas adagolással.
- Vállalkozó köteles az étkezést/kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
3. részajánlati kör:
SZTE TÁMOP-4.1.2.B.2.-13/1-2013-0008 projekt részére, catering és egyéb kapcsolódó szolgáltatások nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „A mindig megújuló óvodapedagógia c. regionális szakmai konferencia”
- Időpontok: 2015. szeptember 25.
- 2015. szeptember 25-én tervezetten 9:00, 10:30, 11:30, és 13:15 órától 1-1 alkalommal (mindösszesen 4 alkalommal kávészünet I. lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 250 fő részére, valamint tervezetten 9:00, 10:30, 11:30, és 13:15 órától 1-1 alkalommal (mindösszesen 4 alkalommal kávészünet II. lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 50 fő részére
- Vállalkozónak a kávészünetekhez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Bérelt helyszín: Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara - 6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12. (a terem használati díja az Ajánlattevőt terheli, a beárazandó táblázatban szereplő összeg szerint) Megjegyzés: A megadott terem használati díj Áfa-s.
-
Kávészünet I.: *5 dkg/fő pogácsa – nem zacskós (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,25 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
-
Kávészünet II.: *5 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; mini isler, mézes); *10 dkg/fő pogácsa – nem zacskós (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz/üdítő (ásványvíz: szénsavas és mentes, üdítő: Cola és rostos őszibarack, min 50%-os gyümölcstartalommal). Az üdítőknek/ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
- Vállalkozó köteles a kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
4. részajánlati kör:
SZTE Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „TÁMOP-4.1.1.C-13/1/KONV-2014-0001 pályázat konzorciumi ülése”
- Időpont: 2015. szeptember 28.
- 2015. szeptember 28-án tervezetten 10:00-13:00 között 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása tervezetten 15 fő részére (terembe bekészítve).
- Vállalkozónak a kávészünet előkészítésére 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania.
- Helyszín: SZTE ETSZK - Szeged, Temesvári krt. 31.
-
Kávészünet (terembe bekészítve): *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (nem fornetti és nem dobozos tartós apró sütemény!); *10 dkg/fő pogácsa (túrós, tepertős, sajtos); *1 adag/fő kávé hozzá való cukor, tejszín (adagolós termoszban); *0,5 l ásványvíz/fő (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek 0,5 l-es kiszerelésűnek kell lennie.
- Vállalkozó köteles a kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
5. részajánlati kör:
SZTE TÁMOP-4.1.2.B.2.-13/1-2013-0008 projekt részére, catering és egyéb kapcsolódó szolgáltatások nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „Legyen az olvasás mindenkié! c. regionális olvasáspedagógiai konferencia”
- Időpont: 2015. október 01.
- 2015. október 01-én tervezetten 9:00 órától 1 alkalommal kávészünet I. lebonyolítása tervezetten 70 fő részére, tervezetten 10:15 órától 1 alkalommal kávészünet II. lebonyolítása tervezetten 110 fő részére valamint tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 110 fő részére.
- Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünetekhez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Bérelt helyszín: Somogyi-könyvtár - Szeged, Dóm tér 1–4. (a terem használati díja az Ajánlattevőt terheli, a beárazandó táblázatban szereplő összeg szerint) Megjegyzés: A megadott terem használati díj Áfa mentes, mely díjra főszabályként Ajánlattevő az ajánlatában Áfa-t nem számíthat fel. Amennyiben Ajánlattevő részéről az ajánlatában a terem használati díjra Áfa kerül felszámításra, akkor azt Ajánlattevő köteles indokolni. Nyertes ajánlattevő a szolgáltatás díjáról kiállított számlán köteles tételesen szerepeltetni a catering szolgáltatás, valamint a terem használati díj összegét.
-
Kávészünet I.: *5 dkg/fő pogácsa – nem zacskós (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,25 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
-
Kávészünet II.: *5 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; mini isler, mézes); *10 dkg/fő pogácsa – nem zacskós (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz/üdítő (ásványvíz: szénsavas és mentes, üdítő: Cola és rostos őszibarack, min 50%-os gyümölcstartalommal). Az üdítőknek/ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
-
Szendvicsebéd: *3 db mini szendvics/fő (legalább 3 féle: pl.: szalámis (Pick), sonkás, camembert sajtos); *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (pl.: kapros túrós falatkák, frissen sütött apró pogácsa - sima, sajtos (nem zacskós); *5 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pl.: mini rétesek: almás, meggyes, túrós, zserbó, mini linzer); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 50 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
- Vállalkozó köteles az étkezések között és a szendvicsebéd után a megmaradt ásványvizet, az édes aprósüteményt és a sós süteményt elérhetővé tenni a konferencia résztvevőinek a rendezvény végéig.
- Vállalkozó köteles az étkezést/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
6. részajánlati kör:
SZTE Felnőttképzési Központ részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „Dél-alföldi Szakképzési Kerekasztal Workshop”
- Időpont: 2015. október 22.
- 2015. október 22-én 14:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 15 fő részére
- Vállalkozónak az étkezéshez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: SZTE JGYPK Kari tanácsterem 1. emelet - Boldogasszony sgt. 6.
-
Meleg állófogadás: *legalább 3 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt); *köretek (rizs, burgonya, angol); *legalább 3 féle saláta (pl. franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *Desszert (pld.: somlói galuska, gundel palacsinta); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük üvegpoharas adagolással.
- Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a 6 részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.
Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás
„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2015/PSZ05435 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.
További információk:
Pályázati forrás:
1. részajánlati kör: TÁMOP-4.1.1.F-14/1/KONV-2015-0006, „Munkaerő-piaci igényekre támaszkodó gyakorlatorientált képzések, szolgáltatások a Szegedi Tudományegyetem fókuszában” projekt.
2. részajánlati kör: TÁMOP-4.1.2.B.2-13/1-2013-0008, „Mentor(h)áló 2.0 Program” projekt.
3. részajánlati kör: TÁMOP-4.1.2.B.2-13/1-2013-0008, „Mentor(h)áló 2.0 Program” projekt.
4. részajánlati kör: TÁMOP-4.1.1.C-13/1/KONV-2014-0001, „Az élettudományi-klinikai felsőoktatás gyakorlatorientált és hallgatóbarát korszerűsítése a vidéki képzőhelyek nemzetközi versenyképességének erősítésére.” projekt.
5. részajánlati kör: TÁMOP-4.1.2.B.2-13/1-2013-0008, „Mentor(h)áló 2.0 Program” projekt.
6. részajánlati kör: TÁMOP-4.1.1.F-14/1/KONV-2015-0006, „Munkaerő-piaci igényekre támaszkodó gyakorlatorientált képzések, szolgáltatások a Szegedi Tudományegyetem fókuszában” projekt.
Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.
További információ kérhető:
Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető
ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu
Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, irodavezető-helyettes SZTE Létesítménygazdálkodási Igazgatóság, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794
email:
kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.
Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.
A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.
Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 32 250,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 171 375,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 316 000,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Stefánia Catering Kft., 6771 Szeged, Makai út 164.
Nyertes ajánlati ár: 12 000,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 283 400,-Ft+ÁFA