Ajánlat sorszáma:
SZTE/2015/PSZ05712
Ajánlattételi határidő: 2015. szeptember 17 14:00
Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2015. október 02.; 2. részajánlati kör: 2015. október 02.; 3. részajánlati kör: 2015. október 02.; 4. részajánlati kör: 2015. október 5.; 2015. október 12.; 2015. október 19.; 2015. október 26.; 5. részajánlati kör: 2015. október 6.; 2015. október 13.; 2015. október 20.; 2015. október 27.; 2015. november 3.; 6. részajánlati kör: 2015. október 09.; 7. részajánlati kör: 2015. október 09.; 8. részajánlati kör: 2015. október 21.
A beszerzés rövid ismertetője:
1. részajánlati kör:
SZTE TTIK Bolyai Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „Matematika- és Számítástudományok Doktori Iskola Nyílt Nap”
- Időpont: 2015. október 02.
- 2015. október 02-án tervezetten 10:00 és 15:30 órától 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet lebonyolítása egyik alkalommal tervezetten 50 fő részére, másik alkalommal tervezetten 25 fő részére (mindösszesen a 2 alkalommal 75 főre), valamint 12:30 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 50 fő részére.
- Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünetekhez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: SZTE TTIK Bolyai Intézet, II. emelet - Szeged, Aradi Vértanúk tere 1.
-
Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: mini rétesek: almás, meggyes, túrós; zserbó; mini linzer); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos), és tea vegyesen (fekete, gyümölcs); *0,5 l ásványvíz/fő (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
-
Szendvicsebéd: *2 féle hideg saláta (pld.: francia saláta, cézársaláta); *Gyümölcstálak; *3 db mini szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 0,5 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétesek: almás, meggyes, túrós; zserbó; mini linzer); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
- Vállalkozó köteles az étkezést/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
2. részajánlati kör:
SZTE TTIK Természeti Földrajzi és Geoinformatikai Tanszék részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „Nemzetközi projekt megalapozó workshop”
- Időpont: 2015. október 02.
- 2015. október 02-án tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos hideg állófogadás lebonyolítása tervezetten 30 fő részére.
- Vállalkozónak az étkezéshez szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: SZTE TTIK Természeti Földrajzi és Geoinformatikai Tanszék - Szeged, Egyetem u. 2.
-
Hideg állófogadás: *2 féle hideg saláta (pld.: francia saláta, cézár saláta); *hidegtálak minimálisan az alábbi tartalommal: csabai töltött karaj, gyümölcsös csirkemell, krémmel töltött sonkatekercs, mini kaszinótojás, mini fasírt; *10 dkg/fő vegyes édes sütemény (pld.: zserbó; mini képviselőfánk, gyümölcsös szelet); *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (pld.: kapros túrós falatkák, csavart mini masnik, apró pogácsa); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és az üdítőnek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
- Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
3. részajánlati kör:
SZTE ÁOK Klinikai Orvostudományi Doktori Iskola részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „PhD nap”
- Időpontok: 2015. október 02.
- 2015. október 02-án tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás, valamint 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 70 fő részére
- Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünethez legalább 3 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: SZTE ÁOK, Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinika (könyvtár) - 6720 Szeged, Korányi fasor 6.
-
Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; fornetti); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
-
Meleg állófogadás: *legalább 3 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt); *köretek (rizs, burgonya, angol); *legalább 3 féle saláta (pl. franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *Desszert (pld.: somlói galuska, gundel palacsinta); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, poharas adagolással.
- Vállalkozó köteles az étkezéseket/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
4. részajánlati kör:
SZTE ÁOK Klinikai Orvostudományi Doktori Iskola részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „Immunológia workshop, doktorandusz előadás sorozat”
- Időpontok:
- 2015. október 5. 13.30-15.30 óra
- 2015. október 12. 13.30-15.30 óra
- 2015. október 19. 13.30-15.30 óra
- 2015. október 26. 13.30-15.30 óra
- A fentiekben részletezett időpontokban 1-1 alkalommal (mindösszesen 4 alkalommal) sédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 20 fő részére.
- Vállalkozónak a szendvicsebédek alkalmával a szendvicsebéd tételeit be kell készítenie a terembe. A szendvicsebéd idejére kiszolgáló személyzetet nem kell biztosítania.
- Helyszín: SZTE ÁOK, Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinika (könyvtár) - 6720 Szeged, Korányi fasor 6.
-
Szendvicsebéd: *3 db szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 1 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *0,5 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
- Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
5. részajánlati kör:
SZTE Doktorandusz Hallgatói Önkormányzat részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „Elődeink nyomában” kerekasztal beszélgetések
- Időpontok:
- 2015. október 6. 18.00-20.00 óra
- 2015. október 13. 18.00-20.00 óra
- 2015. október 20. 18.00-20.00 óra
- 2015. október 27. 18.00-20.00 óra
- 2015. november 3. 18.00-20.00 óra
- A fentiekben részletezett időpontokban 1-1 alkalommal (mindösszesen 5 alkalommal) kávészünet lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 25 fő részére.
- Vállalkozónak a kávészünethez kiszolgáló személyzetet nem kell biztosítania. A kávészünet hozzávalóit be kell készíteni a terembe (külön asztalra a pogácsát és ásványvizet, külön asztalra pedig a kávét).
- Helyszín: 6720 Szeged, Aradi vértanúk tere 1. sz. alatti épület (pontos terem a nyertes szolgáltatóval kerül egyeztetésre)
-
Kávészünet: *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő kávé hozzá való cukor, tejszín (adagolós termoszban); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
- Vállalkozó köteles a kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
6. részajánlati kör:
SZTE TTIK Természeti Földrajzi és Geoinformatikai Tanszék részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „Képzésbemutató workshop – táj és környezet szakirány”
- Időpont: 2015. október 09.
- 2015. október 09-én tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos hideg állófogadás lebonyolítása tervezetten 25 fő részére.
- Vállalkozónak az étkezéshez szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: SZTE TTIK Természeti Földrajzi és Geoinformatikai Tanszék - Szeged, Egyetem u. 2.
-
Hideg állófogadás: *2 féle hideg saláta (pld.: francia saláta, cézár saláta); *hidegtálak minimálisan az alábbi tartalommal: csabai töltött karaj, gyümölcsös csirkemell, krémmel töltött sonkatekercs, mini kaszinótojás, mini fasírt; *10 dkg/fő vegyes édes sütemény (pld.: zserbó; mini képviselőfánk, gyümölcsös szelet); *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (pld.: kapros túrós falatkák, csavart mini masnik, apró pogácsa); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és az üdítőnek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
- Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
7. részajánlati kör:
SZTE TTIK Természeti Földrajzi és Geoinformatikai Tanszék részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „Képzésbemutató workshop – geoinformatika szakirány”
- Időpont: 2015. október 09.
- 2015. október 09-én tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos hideg állófogadás lebonyolítása tervezetten 25 fő részére.
- Vállalkozónak az étkezéshez szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: SZTE TTIK Természeti Földrajzi és Geoinformatikai Tanszék - Szeged, Egyetem u. 2.
-
Hideg állófogadás: *2 féle hideg saláta (pld.: francia saláta, cézár saláta); *hidegtálak minimálisan az alábbi tartalommal: csabai töltött karaj, gyümölcsös csirkemell, krémmel töltött sonkatekercs, mini kaszinótojás, mini fasírt; *10 dkg/fő vegyes édes sütemény (pld.: zserbó; mini képviselőfánk, gyümölcsös szelet); *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (pld.: kapros túrós falatkák, csavart mini masnik, apró pogácsa); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és az üdítőnek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
- Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
8. részajánlati kör:
SZTE TÁMOP-4.1.1.C-13/1/KONV-2014-0001 projektiroda részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „záró rendezvény”
- Időpont: 2015. október 21.
- 2015. október 21-én tervezetten 11:10 órától 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása, valamint tervezetten 13:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 120 fő részére
- Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünethez legalább 5 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: SZTE Rektori Hivatal 2. emeleti díszterem, 6720 Szeged, Dugonics tér 13.
-
Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (zserbó, mini linzer, mini rétesek: almás, meggyes, túrós); *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (sajtos, krumplis pogácsa, kapros-túrós és pizzás falatkák); *1 adag/fő frissen főzött kávé és tejhabos cappucino vegyesen (nem termoszos); *0,3 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (szénsavas és mentes, nem NaturAqua!, szénsavas üdítő: Coca-cola, narancs, rostos üdítő: őszibarack, körte min. 25 %-os gyümölcs tartalmú). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
-
Meleg állófogadás: *2 féle leves: Tiszai filézett ponty halászlé belsőségekkel, Tárkonyos raguleves; *legalább 4 féle meleg főétel: Harcsapaprikás túrós csusza körettel, Sült kacsacomb párolt gyümölcsökkel, Őzpörkölt galuskával, Mustáros sertésflecken; *köretek: grillezett zöldségek, krokett; *legalább 3 féle zöldsaláta (pld.: görög saláta, cézár saláta; nem tésztából!); *legalább 2 féle desszert (pld.: somlói galuska, tiramisu; nem palacsinta!); *Gyümölcstál: alma, körte, szőlő, banán; *1 adag/fő frissen főzött kávé és cappucino, hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz és üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes nem NaturAqua!), rostos üdítő: őszibarack, körte min. 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: Coca-Cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
- Vállalkozó köteles legkésőbb 1 héttel az étkezést/kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a 8 részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.
Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás
„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2015/PSZ05435 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.
További információk:
Pályázati forrás:
1. részajánlati kör: TÁMOP-4.2.2.B-15/1/KONV-2015-0006, „A tehetség értékének kibontakozása a Szegedi Tudományegyetem kiválósága érdekében” projekt.
2. részajánlati kör: TÁMOP-4.2.1.D-15/1/KONV-2015-0002, „Tudás-ipar igényeit kiszolgáló felsőoktatási szolgáltatások megalapozása a Dél-Alföldi régióban” projekt.
3. részajánlati kör: TÁMOP-4.2.2.B-15/1/KONV-2015-0006, „A tehetség értékének kibontakozása a Szegedi Tudományegyetem kiválósága érdekében” projekt.
4. részajánlati kör: TÁMOP-4.2.2.B-15/1/KONV-2015-0006, „A tehetség értékének kibontakozása a Szegedi Tudományegyetem kiválósága érdekében” projekt.
5. részajánlati kör: TÁMOP-4.2.2.B-15/1/KONV-2015-0006, „A tehetség értékének kibontakozása a Szegedi Tudományegyetem kiválósága érdekében” projekt.
6. részajánlati kör: TÁMOP-4.2.1.D-15/1/KONV-2015-0002, „Tudás-ipar igényeit kiszolgáló felsőoktatási szolgáltatások megalapozása a Dél-Alföldi régióban” projekt.
7. részajánlati kör: TÁMOP-4.2.1.D-15/1/KONV-2015-0002, „Tudás-ipar igényeit kiszolgáló felsőoktatási szolgáltatások megalapozása a Dél-Alföldi régióban” projekt.
8. részajánlati kör: TÁMOP-4.1.1.C-13/1/KONV-2014-0001, „Az élettudományi-klinikai felsőoktatás gyakorlatorientált és hallgatóbarát korszerűsítése a vidéki képzőhelyek nemzetközi versenyképességének erősítésére.” projekt.
Vállalkozó teljesítésigazolást követően a megnyert részajánlati kör/körök catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 292/B. § (2) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.
Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.
További információ kérhető:
Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető
ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu
Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, irodavezető-helyettes SZTE Létesítménygazdálkodási Igazgatóság, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794
email:
kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.
Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.
A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.
Nyertes ajánlattevő: Székely József egyéni vállalkozó, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
Nyertes ajánlati ár: 110 750,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Székely József egyéni vállalkozó, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
Nyertes ajánlati ár: 57 900,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 182 000,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Székely József egyéni vállalkozó, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
Nyertes ajánlati ár: 55 200,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Székely József egyéni vállalkozó, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
Nyertes ajánlati ár: 52 500,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Székely József egyéni vállalkozó, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
Nyertes ajánlati ár: 46 500,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Székely József egyéni vállalkozó, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
Nyertes ajánlati ár: 46 500,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 369 600,-Ft+ÁFA