Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2015/PSZ05711

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2015/PSZ05435 számú keret-megállapodás keretében indított harmadik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2015/PSZ05711

Ajánlattételi határidő: 2015. szeptember 11 10:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2015. szeptember 17., és 2015. szeptember 22.; 2. részajánlati kör: 2015. szeptember 18.; 3. részajánlati kör: 2015. szeptember 23.; 4. részajánlati kör: 2015. szeptember 18.; 5. részajánlati kör: 2015. szeptember 24.; 6. részajánlati kör: Mindösszesen 3 alkalommal 2015. szeptember 17., 18., 24., 25. napok valamelyikén. Megrendelő a pontos időpontokat legkésőbb az adott alkalmat megelőző 3 munkanappal egyezteti Vállalkozóval.; 7. részajánlati kör: 2015. szeptember 25.; 8. részajánlati kör: 2015. szeptember 26.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE JGYPK TSTI részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Új eszközök és lehetőségek a teljesítménydiagnosztikára a Szegedi Tudományegyetemen”
  • Időpontok:
    • 2015. szeptember 17.
    • 2015. szeptember 22.
  • 2015. szeptember 17-én 1 alkalommal kávészünet, valamint 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 25 fő részére
  • 2015. szeptember 22-én 1 alkalommal kávészünet, valamint 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 25 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezésekhez/kávészünetekhez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE JGYPK TSTI 4008-es terem - 6725 Szeged, Hattyas sor 10.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; fornetti); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *legalább 3 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt); *köretek (rizs, burgonya, angol); *legalább 3 féle saláta (pl. franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *Desszert (pld.: somlói galuska, gundel palacsinta); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, poharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Egészségbiztosítási Igazgatóság részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Szakmai munkacsoport megbeszélés”
  • Időpont: 2015. szeptember 18.
  • 2015. szeptember 18-án 14:00 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 30 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Szemészeti Klinika 3. emelet - Szeged, Korányi fasor 10-11.
  • Szendvicsebéd: *2 féle hideg saláta: francia saláta, cézár saláta; *3 db mini szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 0,5 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (fornetti: túrós, kakaós, lekváros); *10 dkg/fő pogácsa (kolbászos, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé és cappuccino (gőzölt tejhabos) hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,3 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE JGYPK TSTI részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „projektzáró rendezvény”
  • Időpontok: 2015. szeptember 23.
  • 2015. szeptember 23-án tervezetten 11:40 órától 1 alkalommal kávészünet, valamint tervezetten 15:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 100 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünethez legalább 4 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZMJV Városháza, „Esküvői Terem”
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; fornetti); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *legalább 3 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt); *köretek (rizs, burgonya, angol); *legalább 3 féle saláta (pl. franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *Desszert (pld.: somlói galuska, gundel palacsinta); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, poharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

4. részajánlati kör:

SZTE Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Nemzetközi kapcsolatok fejlesztése c. alprogram keretében workshop”
  • Időpont: 2015. szeptember 18.
  • 2015. szeptember 18-án 13:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 16 fő részére, valamint tervezetten 13:00-17:00 óra között 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása terembe történő bekészítéssel tervezetten 20 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezés lebonyolításához, és a kávészünet előkészítéséhez legalább 2-2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania.
  • Helyszín: SZTE Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar - Szeged, Temesvári krt. 31.
  • Kávészünet (terembe bekészítve): *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (nem fornetti és nem dobozos tartós apró sütemény!); *10 dkg/fő pogácsa (túrós, tepertős, sajtos); *1 adag/fő kávé hozzá való cukor, tejszín (adagolós termoszban); *0,5 l ásványvíz/fő (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek 0,5 l-es kiszerelésűnek kell lennie.
  • Meleg állófogadás: *legalább 3 féle meleg főétel: tartalmaznia kell szárnyasból készült, valamint vegetáriánus ételt, töltött káposzta; *köretek (pld.: rizs, burgonya, angol); *legalább 2 féle saláta (pld.: paradicsom saláta, káposzta saláta); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *Desszert: gundel palacsinta, és mazsolás-túrós palacsinta; *0,5 l/fő ásványvíz, és üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

5. részajánlati kör:

SZTE Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Kari projektzáró rendezvény”
  • Időpont: 2015. szeptember 24.
  • 2015. szeptember 24-én 10:00 órától 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása, valamint tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 70 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünethez legalább 3 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar - Szeged, Temesvári krt. 31.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (nem fornetti és nem dobozos tartós apró sütemény!); *10 dkg/fő pogácsa (túrós, tepertős, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l ásványvíz/fő (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *legalább 4 féle meleg főétel: tartalmaznia kell szárnyasból készült, valamint vegetáriánus ételt; *köretek (pld.: rizs, burgonya, angol); *legalább 2 féle saláta: görög saláta, uborka saláta; *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *2 féle desszert: palacsinta (pld.: túrós, almás), profiterol; *0,5 l/fő ásványvíz, és üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

6. részajánlati kör:

SZTE TÁMOP-4.2.1.C-14/1/KONV-2015-0013 projekt részére, catering és egyéb kapcsolódó szolgáltatások nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Fókuszcsoportos vizsgálat”
  • Időpont: Mindösszesen 3 alkalommal 2015. szeptember 17., 18., 24., 25. napok valamelyikén. Megrendelő a pontos időpontokat legkésőbb az adott alkalmat megelőző 3 munkanappal egyezteti Vállalkozóval.
  • Mindhárom alkalommal büfé lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 10 fő részére
  • Vállalkozónak a büfékhez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Bérelt helyszín (mindhárom alkalomra): SZTE Bölcsészettudományi Kar Mérei Ferenc (Noldus IT) viselkedéskutató laboratórium - Szeged, Egyetem u. 2.

(a terem használati díja az Ajánlattevőt terheli, a beárazandó táblázatban szereplő összeg szerint)

Megjegyzés: A megadott terem használati díj Áfa mentes, mely díjra főszabályként Ajánlattevő az ajánlatában Áfa-t nem számíthat fel. Amennyiben Ajánlattevő részéről az ajánlatában a terem használati díjra Áfa kerül felszámításra, akkor azt Ajánlattevő köteles indokolni. Nyertes ajánlattevő a szolgáltatás díjáról kiállított számlán köteles tételesen szerepeltetni a catering szolgáltatás, valamint a terem használati díj összegét.

  • Büfé: *10 dkg/fő nem mirelite pogácsa (sajtos, tepertős, burgonyás); *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini zserbó; mini ischler; mini linzer); *0,5 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Ajánlattevő köteles a büfét megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.

 

7. részajánlati kör:

SZTE TTIK Gazdaság- és Társadalomföldrajz Tanszék részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „A terület- és településfejlesző szakirány gyakorlatorientált továbbfejlesztése – képzésbemutató és workshop”
  • Időpont: 2015. szeptember 25.
  • 2015. szeptember 25-én 14:15 órától 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása, valamint tervezetten 11:30 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 25 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünethez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE TTIK Gazdaság- és Társadalomföldrajz Tanszék 3. em. kisterem - 6722 Szeged, Egyetem u. 2.
  • Kávészünet: *5 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; fornetti); *5 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l ásványvíz/fő (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *legalább 3 féle meleg főétel: tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt; *köretek: rizs, burgonya; *legalább 2 féle saláta (pl. franciasaláta, burgonyasaláta); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *0,5 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú,); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, poharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

8. részajánlati kör:

SZTE BTK Hispanisztika Tanszék részére, catering és egyéb kapcsolódó szolgáltatások nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Képzésfejlesztés a társadalmi műveltség területén spanyol nyelvtanárok részére”
  • Időpont: 2015. szeptember 26.
  • 2015. szeptember 26-án 11:30 és 15:30 órától 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet lebonyolítása, valamint tervezetten 13:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 40 fő részére
  • Vállalkozónak a kávészünetekhez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE BTK Hispanisztika Tanszék - Szeged, Egyetem u. 2.
  • Kávészünet: *1 adag/fő frissen főzött kávé, hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l ásványvíz/fő (szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *meleg főételek: rántott csirkemell, mini töltött káposzta, rántott zöldségek; *köretek: rizs, zöldköret; *saláta: majonézes burgonyasaláta; *kenyér; *1 adag kávé/fő, frissen főzött tejszínnel, cukorral; *Desszert: 15 dkg/fő édes vegyes aprósütemény, és *10 dkg/fő sós aprósütemény; *0,5 l/fő ásványvíz és üdítő vegyesen (szénsavas és mentes víz, szénsavas üdítő: coca-cola, rostos üdítő: Sió alma- és őszibaracklé). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó feladata a szolgáltatás részeként a terem átrendezése és az asztalok alkalomhoz illő megjelenésének biztosítása, feldíszítése, valamint a rendezvény után annak eredeti állapotba történő visszaállítása.
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a 8 részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2015/PSZ05435 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Pályázati forrás:

1. részajánlati kör: TÁMOP-4.1.2.E-13/1/KONV-2013-0011, „A 21. század követelményeinek megfelelő, felsőoktatási sportot érintő differenciált, komplex felsőoktatási szolgáltatások fejlesztése a Dél-alföldi Régió felsőoktatásában” projekt.

2. részajánlati kör: TÁMOP-6.2.5-B-13/1-2014-0001, „Szervezeti hatékonyság fejlesztése az egészségügyi ellátórendszerben – Területi együttműködések kialakítása” projekt.

3. részajánlati kör: TÁMOP-4.1.2.E-13/1/KONV-2013-0011, „A 21. század követelményeinek megfelelő, felsőoktatási sportot érintő differenciált, komplex felsőoktatási szolgáltatások fejlesztése a Dél-alföldi Régió felsőoktatásában” projekt.

4. részajánlati kör: TÁMOP-4.1.1.C-13/1/KONV-2014-0001, „Az élettudományi-klinikai felsőoktatás gyakorlatorientált és hallgatóbarát korszerűsítése a vidéki képzőhelyek nemzetközi versenyképességének erősítésére.” projekt.

5. részajánlati kör: TÁMOP-4.1.1.C-13/1/KONV-2014-0001, „Az élettudományi-klinikai felsőoktatás gyakorlatorientált és hallgatóbarát korszerűsítése a vidéki képzőhelyek nemzetközi versenyképességének erősítésére.” projekt.

6. részajánlati kör: TÁMOP-4.2.1.C-14/1/KONV-2015-0013, „A Szegedi Tudományegyetem quadruplehelix modell alapú gazdasági- és társadalmi pozicionálása, a tudástranszfer gyakorlatának kialakítása Hódmezővásárhely-Szeged kiemelt növekedési zónában” projekt.

7. részajánlati kör: TÁMOP-4.2.1.D-15/1/KONV-2015-0002, „Tudás-ipar igényeit kiszolgáló felsőoktatási szolgáltatások megalapozása a Dél-Alföldi régióban” projekt.

8. részajánlati kör: TÁMOP-4.2.1.D-15/1/KONV-2015-0002, „Tudás-ipar igényeit kiszolgáló felsőoktatási szolgáltatások megalapozása a Dél-Alföldi régióban” projekt.

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a megnyert részajánlati kör/körök catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 292/B. § (2) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, irodavezető-helyettes SZTE Létesítménygazdálkodási Igazgatóság, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: NAHATI Szociális Szövetkezet, 6792 Zsombó, Andrássy út 71.
Nyertes ajánlati ár: 112 500,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 43 800,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 245 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 46 400,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 174 300,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 84 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 53 500,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 86 000,-Ft+ÁFA