Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2015/PSZ05709

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2015/PSZ05435 számú keret-megállapodás keretében indított első 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2015/PSZ05709

Ajánlattételi határidő: 2015. szeptember 04 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2015. szeptember 09.; 2. részajánlati kör: 2015. szeptember 10.; 3. részajánlati kör: 2015. szeptember 10-12., valamint 2015. szeptember 17-19.; 4. részajánlati kör: 2015. szeptember 11.; 5. részajánlati kör: 2015. szeptember 19.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE ETSZK Szociális Munka és Szociálpolitika Tanszék részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Workshopok a felsőoktatási és a szociális ágazat szakembereivel”
  • Időpont: 2015. szeptember 09.
  • 2015. szeptember 09-én tervezetten 10:30-11:00, és 15:00-15:30 óra között 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet lebonyolítása, valamint tervezetten 12:30-13:30 óra között 1 alkalommal svédasztalos hideg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 60 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünetekhez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE ETSZK Munka és Szociálpolitika Tanszék - 6726 Szeged, Bal fasor 39-45.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; fornetti); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l ásványvíz/fő (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Hideg állófogadás: *2 féle hideg saláta (pld.: francia saláta, cézár saláta); *hidegtálak minimálisan az alábbi tartalommal: csabai töltött karaj, gyümölcsös csirkemell, krémmel töltött sonkatekercs, mini kaszinótojás, mini fasírt; *10 dkg/fő vegyes édes sütemény (pld.: zserbó; mini képviselőfánk, gyümölcsös szelet); *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (pld.: kapros túrós falatkák, csavart mini masnik, apró pogácsa); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és az üdítőnek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles térítésmentesen könyöklőket is biztosítani az állófogadáshoz, amennyiben Megrendelő részéről a konkrét catering szolgáltatás kapcsán felmerül ennek az igénye.
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE Oktatási Igazgatóság részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „SZTE MOOC Workshop”
  • Időpont: 2015. szeptember 10.
  • 2015. szeptember 10-én 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd biztosítása tervezetten 60 fő részére.
  • Helyszín: SZTE Gazdaságtudományi Kar Aula - 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
  • Szendvics:
    • 4 db szendvics/fő, az alábbiak szerint:
      • a tervezetten 60 fővel kalkulált 240 db szendvics 1/3-a vegetáriánus, 2/3-a szalámis
      • Friss Bagett kenyérből készült mini szendvicsek, minőségi alapanyagokból
      • szalámis: vaj, salátalevél, szalámi, kígyóuborka, paradicsom, reszelt trappista sajt
      • vegetáriánus: vaj, salátalevél, kígyóuborka, paradicsom, reszelt trappista sajt
    • 1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos)
    • 0,4 l ásványvíz/fő (ásványvíz: szénsavas és mentes 50-50 %-ban). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE JGYPK TSTI részére, catering és egyéb kapcsolódó szolgáltatások nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Sporttudományi Pedagógus Továbbképzések”
  • Időpontok:
    • ÚJ ESZKÖZÖK A MINDENNAPOS TESTNEVELÉSBEN, A képzési ideje: 2015. szeptember 10-12. (csütörtök-szombat).
    • SPORTTUDOMÁNY A MINDENNAPOS TESTNEVELÉS SZOLGÁLATÁBAN, A képzési ideje: 2015. szeptember 10-12. (csütörtök-szombat).
    • INDOOR-OUTDOOR MOZGÁSPROGRAMOK ELMÉLETE ÉS GYAKORLATA, A képzési ideje: 2015. szeptember 17-19. (csütörtök-szombat).
    • - SPORT- ÉS EGÉSZSÉGTURIZMUS, WELLNESS, A képzési ideje: 2015. szeptember 17-19. (csütörtök-szombat).

A továbbképzések megadott időpontjai tervezettek. Megrendelő a továbbképzések pontos időpontját legkésőbb az adott továbbképzést megelőző 3 munkanappal egyezteti Vállalkozóval. Esetleges időpont változás esetén Vállalkozónak igazodnia kell Megrendelő ütemezéséhez, és a szerződés teljesítési határideje automatikusan megváltozik az új időpont függvényében.

  • Képzésenként minden nap tervezetten 12:00 órától 1-1 alkalommal (mindösszesen 12 alkalommal) kávészünet lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 15 fő részére
  • Vállalkozónak a kávészünetekhez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE JGYPK TSTI 4007-es terem - 6725 Szeged, Hattyas sor 10.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; fornetti); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles a kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

4. részajánlati kör:

SZTE BTK Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Képzésfejlesztéshez kapcsolódó modernitás tanulmányok workshop”
  • Időpont: 2015. szeptember 11.
  • 2015. szeptember 11-én tervezetten 10:30 és 16:00 órától 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet lebonyolítása, valamint tervezetten 12:15 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 15 fő részére.
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünetekhez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE BTK Dékáni Hivatal - Szeged, Egyetem u. 2.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.:zserbó; fornetti); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *legalább 3 féle meleg főétel: tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt; *köretek: rizs, burgonya, angol; *legalább 3 féle saláta (pl. franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *Desszert (pld.: somlói galuska, gundel palacsinta); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsicola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, poharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

5. részajánlati kör:

SZTE BTK Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Köztársasági Ösztöndíjak és a díszdiplomák átadása”
  • Időpont: 2015. szeptember 19.
  • 2015. szeptember 19-én tervezetten 12:30 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 100 fő részére.
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE BTK Egyetem utcai épület III. emelet, VII. terem (+1 szomszédos terem rendelkezésre áll az előkészítéshez, szervizhez) - Szeged, Egyetem u. 2.
  • Meleg állófogadás: *legalább 3 féle meleg főétel: tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt; *köretek: rizs, burgonya, angol; *legalább 3 féle saláta (pl. franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta); *Desszert: aprósütemény, nem mignon és nem mákos sütemény!; *0,1 l/fő pezsgő (BB, vagy Törley); *0,2 l/fő minőségi bor (vörös, rosé, ill. fehér bor); *0,2 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, poharas adagolással.
  • A szolgáltatás része a terem átrendezése és az asztalok alkalomhoz illő feldíszítése, valamint a rendezvény után annak eredeti állapotba történő visszaállítása. (A rendezvény helyszínén padok és székek találhatóak, melyek felhasználhatóak a terítéshez.)
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind az 5 részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2015/PSZ05435 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Pályázati forrás:

1. részajánlati kör: TÁMOP-4.1.1.F-14/1/KONV-2015-0006, „Munkaerő-piaci igényekre támaszkodó gyakorlatorientált képzések, szolgáltatások a Szegedi Tudományegyetem fókuszában” projekt.

2. részajánlati kör: TÁMOP-4.1.1.F-14/1/KONV-2015-0006, „Munkaerő-piaci igényekre támaszkodó gyakorlatorientált képzések, szolgáltatások a Szegedi Tudományegyetem fókuszában” projekt.

3. részajánlati kör: TÁMOP-4.1.2.E-13/1/KONV-2013-0011, „A 21. század követelményeinek megfelelő, felsőoktatási sportot érintő differenciált, komplex felsőoktatási szolgáltatások fejlesztése a Dél-alföldi Régió felsőoktatásában” projekt.

4. részajánlati kör: TÁMOP-4.2.1.D-15/1/KONV-2015-0002, „Tudás-ipar igényeit kiszolgáló felsőoktatási szolgáltatások megalapozása a Dél-Alföldi régióban” projekt.

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a megnyert részajánlati kör/körök catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 292/B. § (2) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, irodavezető-helyettes SZTE Létesítménygazdálkodási Igazgatóság, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: NAHATI Szociális Szövetkezet, 6792 Zsombó, Andrássy út 71.
Nyertes ajánlati ár: 150 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 53 400,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 108 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 48 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 235 000,-Ft+ÁFA