Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2015/PSZ05552

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE ÁOK Fül-Orr-Gége Klinika (6725 Szeged, Tisza Lajos krt. 111.) részére Protoporphyrin származékok FOTODYNAMIÁS Hatásának vizsgálata.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2015/PSZ05552

Ajánlattételi határidő: 2015. szeptember 21 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: a szerződéskötéstől számitott 14 naptári napon belül

A beszerzés rövid ismertetője:

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás


További információk:

SZTE ÁOK Fül-Orr-Gége Klinika (6725 Szeged, Tisza Lajos krt. 111.) részére Protoporphyrin származékok FOTODYNAMIÁS Hatásának vizsgálata fluoreszencia emissziós és lézerspektroszkópos élettartammérésekkel garat- és gégetumoros szöveteken.

 

A szolgáltatás tárgya, feladatok rövid leírása

 

Az 5-amino-levulinsav (ALA) indukált-protoporfirin IX (PPIX) jelenlétében lézerspektroszkópos detektálási módszer alkalmazásával garat- és gégedaganatos szöveti mintákon endoszkópos diagnosztika elvégzése után spektroszkópiai mérések. Az ALA által indukált-protoporfirin IX kezelésével a precancerozis terület megfelelő besugárzása után a szöveti minta indukciós fényt bocsát ki. A létrejött fluoreszcencia fényszűrős endoszkóppal (Storz, Németország) és speciális fényérzékeny kamerával illetve videorendszeren történik. A patológiai eredményeket össze kell vetni a mért fluoreszcencia intenzitással és kiértékelni. Az ALA indukált PPIX festék jelenlétében garat-tonzilla tumoroknál, valleculatumor, meso-és hypoparynx tumoroknál specifikus jeldetektálás mellett élettartamméréseket kell végezni. Cél a korai daganat felismerése és a daganatos határterület pontos felismerése.

 

Alkalmassági feltételek: műszerek: MDL-III-405-50 mW dióda lézer gerjesztő egység – nagyfrekvenciásan modulált (PEM-90, Hinds Inc.) polarizációs feltéttel

 

Igazolási mód: mérési jegyzőkönyvek alapján teljesítésigazolással

 

Pályázat száma:

TÁMOP-4.2.2.D-15/1/KONV-2015-0024 projekt

Projekt címe, megnevezése. „ELITeam”-ELI Intézet létrehozása a Szegedi Tudományegyetemen: interdiszciplináris kutatások megalapozása a lézerek és alkalmazásai területén.

 

Ajánlattevő adja meg az alábbi egységárat:

1.) 10 db minta Protoporphyrin származékok FOTODYNAMIÁS Hatásának vizsgálata egységára. …………………………… ……. bruttó Ft/ 10 minta

 

 

 

 

 

Ajánlati ár

(nettó Ft)

Ajánlati ár

(bruttó Ft)

1 db minta Protoporphyrin származékok FOTODYNAMIÁS Hatásának vizsgálata.

 

 

 

 

10 db minta Protoporphyrin származékok FOTODYNAMIÁS Hatásának vizsgálata.

Mindösszesen:

 

 

 

 

 

Bírálati szempont: A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás a fent megnevezett feladatok ellátására. Az ajánlati árat bruttó Ft formában kérjük megadni, mely árnak fedezetet kell nyújtania a fent meghatározott feladatok munkadíjára, a helyszínre történő kiszállás költségeire is.

 

Ajánlatkérő a megadott Mindösszesen bruttó összeget fogja értékelni.

(Mindösszesen 10 db minta Protoporphyrin származékok FOTODYNAMIÁS Hatásának vizsgálata.

 

Számlázási cím:

Szegedi Tudományegyetem

6720 Szeged, Dugonics tér 13.

 

Fizetési feltételek: A szolgáltatás díja átutalással, egy összegben kerül kifizetésre a számla kézhezvételétől számított 60 napos fizetési határidővel, a Szegedi Tudományegyetem ÁOK által igazolt teljesítést követően.

 

Számlaküldési cím:

SZTE ÁOK Fül-Orr-Gége Klinika

(6725 Szeged, Tisza Lajos krt. 111.)

 

Feladatellátás helye:

SZTE ÁOK Fül-Orr-Gége Klinika

(6725 Szeged, Tisza Lajos krt. 111.)




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kardos József, gazdasági előadó SZTE DNT - Délalföldi Neurobiológiai Tudásközpont, tel: +36 (62) 546-827, +36 (62) 544-000/6827

email: kardos.jozsef.gabor@med.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Biofotonika Kutató Kft.
Nyertes ajánlati ár: 393 700,-Ft+ÁFA