Ajánlat sorszáma:
SZTE/2015/PSZ05483
Ajánlattételi határidő: 2015. július 06 14:00
Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2015. július 11-12.; 2. részajánlati kör: 2015. július 13-18.
A beszerzés rövid ismertetője:
1. részajánlati kör:
SZTE Állam- és Jogtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „Diplomaosztó ünnepség”
- Időpont: 2015. július 11-12.
- 2015. július 11-én tervezetten 11:15 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 40 fő, és tervezetten 14:30 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 11 fő részére, valamint pezsgő (11:15 órától tartandó állófogadáson) és kávé biztosítása tervezetten 40 fő részére
- 2015. július 12-én tervezetten 11:15 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 40 fő, és tervezetten 14:30 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 11 fő részére, valamint pezsgő (11:15 órától tartandó állófogadáson) és kávé biztosítása tervezetten 40 fő részére.
- Vállalkozónak az étkezésekhez/kávézáshoz a szükséges számú személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: SZTE TIK, I. előadóterem - Szeged, Ady tér 10.
-
Svédasztalos meleg állófogadás 2015. július 11.: *3 féle meleg főétel: marhapörkölt galuskával, csirkemell töltve sajttal, sonkával baconba tekerve vegyes körettel (pld.: hercegnő burgonya, és rizi-bizi), rántott camembert sajt gyümölcsmártással; *savanyúság: csemege- és kovászos uborka; *kenyér; *0,5 l/fő hűtött ásványvíz (szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
-
Svédasztalos meleg állófogadás 2015. július 12.: *4 féle meleg főétel: mini töltött káposzta tejföllel, Hawaii szelet (csirkemell, sonka, ananász, sajt), rántott csirkemell, töltött gombafejek; *köretek: vegyes köret (pld.: steak burgonya, rizs), tartármártás, párolt zöldség; *kenyér; *0,5 l/fő hűtött ásványvíz (szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
-
Kávé és pezsgő: *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *1 adag Törley pezsgő/fő (alkoholmentes és alkoholos)
- A felszolgáláshoz szükséges üvegpoharakat (vizes, pezsgős, kávés), tányérokat, tálaló- és szedőeszközöket (nem papír, nem műanyag), terítőket és szalvétákat a szolgáltatónak kell biztosítania.
- Ajánlattevő köteles az étkezéseket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.
2. részajánlati kör:
SZTE Gazdaságtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „Tehetséggondozási tábor”
- Időpont: 2015. július 13-18.
- Tervezetten 40 fő részére reggeli, meleg ebéd, és meleg vacsora biztosítása. Az étkezések megoszlása a hat napos tábor ideje alatt:
Nap
|
Reggeli
|
Ebéd
|
Vacsora
|
2015. 07. 13. hétfő
|
|
|
x
|
2015. 07. 14. kedd
|
x
|
x
|
x
|
2015. 07. 15. szerda
|
x
|
x
|
x
|
2015. 07. 16. csütörtök
|
x
|
x
|
x
|
2015. 07. 17. péntek
|
x
|
x
|
x
|
2015. 07. 18. szombat
|
x
|
|
|
- Az étkezések időpontja:
- reggeli 8:30-9:30
- ebéd 12:30-13:30
- vacsora 18:00-20:00
- Vállalkozónak az étkezésekhez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Az ételek menütányéros, vagy svédasztalos formában szolgálhatóak fel. Előre csomagolt, felmelegítendő ételkínálat nem megfelelő!
- Helyszín:
- Vacsorák, és a szombati reggeli esetében: SZTE Móra Ferenc Kollégium - 6726 Szeged, Közép fasor 31-33.
- Ebédek, és keddtől péntekig a reggelik esetében: SZTE Gazdaságtudományi Kar - 6722 Szeged, Kálvária sgt.1.
-
Tervezett reggelik:
- 2015. 07. 14.: *juice (min. 50 %-os), *tea, *tej, *méz, *sajt, *vaj, *dzsem, *téliszalámi, *csirkemell sonka, *főtt tojás, *joghurt/kefír, *péksütemény, *szeletelt toast kenyér, *paradicsom, *paprika, *frissen főzött pressó kávé (nem termoszos)
- 2015. 07. 15.: *juice (min. 50 %-os), *tea, *tej, *méz, *sajt, *vaj, *dzsem, *pick főtt virsli mustárral és ketchuppal, *főtt tojás, *joghurt/kefír, *péksütemény, *szeletelt toast kenyér, *paradicsom, *paprika, *frissen főzött pressó kávé (nem termoszos)
- 2015. 07. 16.: *juice (min. 50 %-os), *tea, *tej, *méz, *sajt, *vaj, *dzsem, *tojásrántotta – sonkaforgáccsal, *főtt tojás, *joghurt/kefír, *péksütemény, *szeletelt toast kenyér, *paradicsom, *paprika, *frissen főzött pressó kávé (nem termoszos)
- 2015. 07. 17.: *juice (min. 50 %-os), *tea, *tej, *méz, *sajt, *vaj, *dzsem, * paraszt tál: füstölt kolbász, füstölt sonka, májas, kőrözött, lila hagyma, *főtt tojás, *joghurt/kefír, *péksütemény, *szeletelt toast kenyér, *paradicsom, *paprika, *frissen főzött pressó kávé (nem termoszos)
- 2015. 07. 18.: *juice (min. 50 %-os), *tea, *tej, *méz, *sajt, *vaj, *dzsem, *kétfajta felvágott, *főtt tojás, *joghurt/kefír, *péksütemény, *szeletelt toast kenyér, *paradicsom, *paprika, *frissen főzött pressó kávé (nem termoszos)
-
Tervezett ebédek:
- 2015. 07. 14.: *sajtkrém leves zsemlekockával, *csongrádi töltött szelet betyár krumplival, *házi vegyes savanyúság, *gundel palacsinta, *3 dl juice (min.50 %-os), ásványvíz (szénsavas és mentes), *frissen főzött pressó kávé (nem termoszos)
- 2015. 07. 15.: *zöldborsó leves, *sajtos–tejfölös csirke mell csőben sütve sült burgonyával, *idei vegyes saláta, *csokis szelet, *3 dl juice (min.50 %-os), ásványvíz (szénsavas és mentes), *frissen főzött pressó kávé (nem termoszos)
- 2015. 07. 16.: *erdélyi legényfogó leves, *sajtos–sonkás penne kemencében sütve, *fagylalt, *3 dl juice (min.50 %-os), ásványvíz (szénsavas és mentes), *frissen főzött pressó kávé (nem termoszos)
- 2015. 07. 17.: *francia hagymakrém leves, *juhtúróval töltött pulykamell burgonya pürével, *befőtt, *gesztenye püré, *3 dl juice (min.50 %-os), ásványvíz (szénsavas és mentes), *frissen főzött pressó kávé (nem termoszos)
-
Tervezett vacsorák:
- 2015. 07. 13.: *milánói makaróni, *gyümölcs, *ásványvíz (szénsavas és mentes)
- 2015. 07. 14.: *hideg pulykasült, *francia saláta, *ásványvíz (szénsavas és mentes)
- 2015. 07. 15.: *sajtszeletek rántva rizi-bizivel, *majonéz, *ásványvíz (szénsavas és mentes)
- 2015. 07. 16.: *helyszínen főzött bográcsgulyás, *friss házi kenyér, *ásványvíz (szénsavas és mentes)
- 2015. 07. 17.: *fokhagymás sertésapró kemencés krumplival, *kovászos uborka, *ásványvíz (szénsavas és mentes)
- Figyelem! Vállalkozónak igény esetén vegetáriánus, diétás, tej érzékeny, liszt érzékeny menüt is kell tudnia biztosítani.
- A megadott menüsoroktól csak a szervező előzetes írásbeli hozzájárulásával lehetséges eltérni.
- A leveseket tálakban, szabadszedéssel kell felszolgálni.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést az
1. részajánlati kör esetében legkésőbb 2015. július 8-ig, a 2. részajánlati kör esetében minden esetben legkésőbb a tárgynapot megelőző napon 15:00-ig jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységárak alapján a ténylegesen lejelentett létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.
Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás
„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2014/PSZ03015 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 6 cégtől bekért árajánlatok alapján.
További információk:
Pályázati forrás:
- 2. részajánlati kör: TÁMOP-4.2.2.B-15/1/KONV-2015-0006, „A tehetség értékének kibontakoztatása a Szegedi Tudományegyetem kiválósága érdekében” projekt.
Vállalkozó teljesítésigazolást követően a megnyert részajánlati kör/körök catering szolgáltatásról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 292/B. § (2) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.
Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.
További információ kérhető:
Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető
ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu
Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, irodavezető-helyettes SZTE Létesítménygazdálkodási Igazgatóság, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794
email:
kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.
Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.
A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.
Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 201 500,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Székely József egyéni vállalkozó, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
Nyertes ajánlati ár: 373 600,-Ft+ÁFA