Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2015/PSZ05482

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2014/PSZ03015 számú keret-megállapodás keretében indított hetvenharmadik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2015/PSZ05482

Ajánlattételi határidő: 2015. június 26 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2015. július 3.; 2. részajánlati kör: 2015. július 7-8.; 3. részajánlati kör: 2015. július 10.; 4. részajánlati kör: 2015. július 13-18.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE Közoktatási vezetőképző és Továbbképző Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Konzorciumi Tanácsülés”
  • Időpont: 2015. július 3.
  • 2015. július 3-án tervezetten 10:00-16:00 óra között 2 alkalommal kávészünet, valamint 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 12 fő részére, a terembe történő bekészítéssel
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünetekhez nem szükséges kiszolgáló személyzetet biztosítania.
  • Helyszín: SZTE Rektori Hivatal, fsz. 5. terem - 6720 Szeged, Dugonics tér 13.
  • Kávészünet (terembe bekészítve): *10 dkg vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó, fornetti); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő kávé hozzá való cukor, tejszín (TERMOSZOS a terembe bekészítve); 0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Szendvicsebéd (terembe bekészítve): *2 féle hideg saláta (pld.: francia saláta, cézár saláta); *3 db szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 1 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétesek: almás, meggyes, túrós); *1 adag/fő kávé hozzá való cukor, tejszín (TERMOSZOS a terembe bekészítve); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Ajánlattevő köteles az étkezést/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE JGYPK Testnevelési és Sporttudományi Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Sporttudományi Szakmai Workshop”
  • Időpont: 2015. július 7-8.
  • 2015. július 7-én tervezetten 10 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás, valamint 3 alkalommal kávészünet lebonyolítása alkalmanként tervezetten 50 fő részére
  • 2015. július 8-án tervezetten 10 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás, valamint 2 alkalommal kávészünet lebonyolítása alkalmanként tervezetten 50 fő részére
  • Mindösszesen 2 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás, valamint 5 alkalommal kávészünet lebonyolítása.
  • Vállalkozónak az étkezésekhez/kávészünetekhez legalább 3 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE JGYPK TSTI, 4007-es terem - 6725 Szeged, Hattyas sor 10.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; fornetti); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *legalább 3 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt); *köretek (rizs, burgonya, angol); *legalább 3 féle saláta (pl. franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *Desszert (pld.: somlói galuska, gundel palacsinta); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, poharas adagolással.
  • Ajánlattevő köteles az étkezéseket/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Oklevélátadó ünnepség”
  • Időpont: 2015. július 10.
  • 2015. július 10-én tervezetten 11:30 órától büfé biztosítása tervezetten 150 fő részére és kávé biztosítása tervezetten 100 fő részére
  • Vállalkozónak a büféhez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE TIK, I. előadó - Szeged, Ady tér 10.
  • Büfé: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény – NEM FORNETTI (pld.: zserbó; mini linzer; mini képviselőfánk; gyümölcsös szelet); *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (pld.: kapros túrós, sajtos falatkák, stangli, apró pogácsa); *1 pohár BB pezsgő/fő (alkoholmentes és alkoholos fele-fele arányban); *0,3 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs, min. 25 % gyümölcstartalmú; szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi Cola, narancs). Az ásványvíznek és az üdítőnek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Kávé (100 fő részére): *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín, édesítőszer (nem termoszos)
  • Ajánlattevő köteles a büfét megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.

 

4. részajánlati kör:

SZTE ÁOK-TTIK Orvosi Fizikai és Orvosi Informatikai Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Lasers in Medicine and Life Sciences” nyári iskola
  • Időpont: 2015. július 13-18.
  • Kávészünetek tervezett időszaka:
    • 2015. július 13-17. között: 10:30-10:45 és 15:15-15:30
    • 2015. július 18.: 10:30-10:45
  • 2015. július 13-17. között, minden nap 2-2 alkalommal (összesen 10 alkalommal), valamint 2015. július 18-án 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 30 fő részére.
  • Mindösszesen 11 alkalommal kávészünet lebonyolítása.
  • Vállalkozónak a kávészünetekhez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE TTIK Bolyai Épület - 6720 Szeged, Aradi vértanúk tere 1.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; fornetti); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *gyümölcs (pl. alma, szilva); *1 adag/fő frissen főzött kávé/tea hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos), citromlé; *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • A csészéket, poharakat, tányérokat, kávés/teás kanalakat, terítőket és papírszalvétákat a Vállalkozónak kell biztosítania.
  • Ajánlattevő köteles a kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a 4 részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2014/PSZ03015 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 6 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Pályázati forrás:

  • 2. részajánlati kör: TÁMOP-4.1.2.E-13/1/KONV-2013-0011, „A 21. század követelményeinek megfelelő, felsőoktatási sportot érintő differenciált, komplex felsőoktatási szolgáltatások fejlesztése a Dél-alföldi Régió felsőoktatásában” projekt.
  • 4. részajánlati kör: TÁMOP-4.2.2.D-15/1/KONV-2015-0024, „„ELITeam”- ELI Intézet létrehozása a Szegedi Tudományegyetemen: interdiszciplináris kutatások megalapozása a lézerek és alkalmazásai területén” projekt.


Vállalkozó teljesítésigazolást követően a megnyert részajánlati kör/körök catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 292/B. § (2) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, irodavezető-helyettes SZTE Létesítménygazdálkodási Igazgatóság, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 27 840,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 305 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 97 500,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Stefánia Catering Kft., 6771 Szeged, Makai út 164.
Nyertes ajánlati ár: 214 500,-Ft+ÁFA