Figyelem! Tájékoztatjuk az Ajánlattevőket, hogy a SZTE Létesítménygazdálkodási Igazgatóság (6722 Szeged, Szentháromság u. 34.) épülete 2015. augusztus 8-án, valamint a 2015. augusztus 10.-i és augusztus 17.-i héten zárva tart, így az említett időszakban nincs lehetőség az ajánlat személyes, borítékban történő benyújtására.
A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás (terem bérlés, díszítés/virágdísz, hostess) nyújtására 1 éves időtartamú keret-megállapodás, az alábbi feltételek szerint:
1. Ajánlatkérő jelen eljárás eredményeként az 1 éves időszakra 7 nyertest hirdet, akikkel keret-megállapodást köt. Ajánlatkérő jogosult a 12 hónapot további 6 hónappal meghosszabbítani abban az esetben, ha a 12 hónap időszak alatt a beszerzett szolgáltatás mindösszesen ellenértéke nem éri el a hatályos közbeszerzési törvény (Kbt.) értékhatárát, figyelemmel a Kbt. 120. § c) pontjában rögzített kivételre is. Ajánlatkérő sem a 12 hónap alatt, sem az esetlegesen meghosszabbított 6 hónap alatt nem rendelhet meg olyan szolgáltatást, amellyel a közbeszerzési értékhatár feletti összes ellenérték kerülne megrendelésre. Az eljárást lezáró szerződések megkötését követő 1 év (+6 hónap) időszakban felmerülő catering és egyéb kapcsolódó szolgáltatási igények esetében 2. fordulós újraversenyeztetést indít az első körben nyertesként hirdetett 7 ajánlattevő felhívásával. Az ajánlatkérő fenntartja a jogot, hogy egyes megrendeléseket akár nyilvános felhívás, akár közbeszerzési eljárás formájában is lebonyolítson, ebben az esetben köteles a 7 nyertes szervezetet erről értesíteni.
2. Ajánlatkérő azon ajánlattevő ajánlatát automatikusan érvénytelennek nyilvánítja és nem veszi figyelembe az értékelés során, akivel a korábbi 2014. március 5-én megkötésre került keret-megállapodásában 3 alkalommal megvalósult rossz minősítés miatt szerződést bontott.
3. Rendezvények időpontja:
Az 1 éves (+ 6 hónap) időszakban felmerülő konkrét igények szerint.
4. Személyi feltételek:
Vállalkozónak minden felmerülő igény esetén kávészünetek esetében 50 főnként minimum 1 fő kiszolgáló személyzetet és minimum 1 db kávéfőzőt, az állófogadások esetében 50 főnként minimum 1 fő kiszolgáló személyzetet, és ültetett tányérszervizes fogadások esetében 25 főnként minimum 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania a kiszolgálás, felszolgálás idejére, amennyiben a konkrét igényben a fentitől eltérő létszámú személyzetet nem jelöl meg Megrendelő. Vállalkozó köteles a catering szolgáltatás helyszínének rendezéséhez, terítéshez, esetleges díszítéshez, valamint a helyszín eredeti állapotba visszarendezéséhez az étkezés típusonként minimálisan meghatározott kiszolgáló személyzeten felül akkora létszámú személyzetet biztosítani, amely alkalmas az előírt időpontokra elvégezni a szükséges feladatokat.
5. Tárgyi feltételek:
A felszolgáláshoz Vállalkozó köteles üvegpoharakat, porcelán tányérokat (nem papír, nem műanyag), tálaló- és szedőeszközöket (nem papír, nem műanyag), terítőket és szalvétákat biztosítani. Ettől csak Megrendelő konkrét igénye alapján térhet el. Vállalkozó köteles térítésmentesen könyöklőket is biztosítani az állófogadáshoz, amennyiben az igénylő részéről a konkrét catering szolgáltatás kapcsán felmerül ennek az igénye. Főszabályként Vállalkozó köteles elvégezni – amennyiben a konkrét igény kapcsán releváns – a regisztrációs asztal, az elnöki asztal, valamint a svédasztal kasírozását. Vállalkozó köteles a catering szolgáltatáshoz kapcsolódó minden asztalt és könyöklőt terítővel ellátni. Főszabálytól való eltérés csak a konkrét ajánlatkérésben megadott egyéb igény esetén lehetséges.
6. Egyéb feltétel:
Minden újraversenyeztetést követően a nyertesként kihirdetett vállalkozó a szolgáltatás megkezdése előtt legalább 1 munkanappal (a rendezvény jellegétől függően akár ezt megelőzően is) köteles személyesen legalább 1 alkalommal (a rendezvény jellegétől függően akár több alkalommal is) megtekinteni a szolgáltatás helyszínét, és személyesen egyeztetni a szolgáltatás pontos részleteit az igénylő képviselőjével. Amennyiben az újraversenyeztetés során a megrendelőtől egyéb kapcsolódó igény is érkezik, úgy a Vállalkozó köteles azokat is teljesíteni:
7. Teljesítmény értékelés:
Megrendelő a Vállalkozási keret-megállapodás szerződésszerű teljesítése körében az alábbiak szerint teljesítményértékelést alkalmaz:
A Vállalkozó nem tesz eleget a keret-megállapodást lezáró szerződés szerződéses kötelezettségének, amennyiben a
A fentiek megvalósulása esetén Megrendelő a Vállalkozóval kötött keret-megállapodást azonnali hatállyal rendkívüli felmondással megszüntetheti.
Megrendelő köteles a „Kitelepüléses catering szolgáltatás teljesítésének részletes értékelése” dokumentumot a Vállalkozóval ellenjegyeztetni, amennyiben azt összességében 3-as, vagy annál rosszabb minősítéssel értékeli.
Továbbá a Vállalkozó nem tesz eleget a keret-megállapodást lezáró szerződés szerződéses kötelezettségének, amennyiben a
A fentiek megvalósulása esetén Megrendelő a Vállalkozót az adott épületből a keret-megállapodás még hátralévő időtartamára kitilthatja. Ez esetben Megrendelő a Vállalkozót azon catering szolgáltatások esetében, melynél az igénylő a lebonyolítás helyszínéül azt az épületet nevezi meg, ahonnan a Vállalkozó kitiltásra került a továbbiakban nem kéri fel ajánlattételre.
A fentiek megvalósulása esetén Megrendelő a Vállalkozót a SZTE épületeiből a keret-megállapodás még hátralévő időtartamára kitilthatja. Ez esetben Megrendelő a Vállalkozót azon catering szolgáltatások esetében, melynél az igénylő a lebonyolítás helyszínéül a SZTE valamely épületét nevezi meg a továbbiakban nem kéri fel ajánlattételre.
8. Minta, catering szolgáltatás műszaki tartalma, bírálati szempontok:
Az ajánlattevőnek az alábbi menüsort kell beárazni. A jelen eljárásban az alkalmassági minimumkövetelményeknek megfelelő, a menüsor beárazása után első 7 legalacsonyabb árú ajánlattevővel köt az ajánlatkérő keret-megállapodást.
Az alább megadott minta ellenértékét az alábbi mennyiségi adatokkal kell megadni:
a) Kávészünet:
*5 dkg/fő vegyes édes sütemény (zserbó, mini linzer, mini rétesek: almás, meggyes; nem bolti előre csomagolt, frissen sütött);
*5 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (kapros túrósfalatkák, csavart mini masnik, stanglik, sajtos aprópogácsa; nem bolti előre csomagolt, frissen sütött);
*1 adag/fő frissen főzött kávé, tea vegyesen (kávé: Douwe Egberts Omnia, nem termoszos);
*0,3 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: Theodora, vagy Naturaqua szénsavas és mentes, rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: Coca, vagy Pepsi cola, narancs)
Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
Tárgyi feltételek:
Személyi feltételek:
b) Szendvicsebéd:
*3 db/fő mini szendvics (6 féle, bagett méret):
Húsos: frissen sütött fehér és teljes kiőrlésű bagett, kenővaj (nem margarin), sonkás, téliszalámis (pick), saláta, díszítés
Vegetáriánus: frissen sütött fehér és teljes kiőrlésű baget, kenővaj (nem margarin), padlizsánkrémes, juhsajtos, camember sajtos; saláta, díszítés
Vállalkozó igény esetén glitén és laktóz mentes szendvicseket is köteles biztosítani (max. 5 főre)!
*5 dkg/fő vegyes édes sütemény (zserbó, mini linzer, mini rétesek: almás, meggyes; nem bolti előre csomagolt);
*5 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (kapros túrósfalatkák, csavart mini masnik, stanglik, sajtos aprópogácsa; nem bolti előre csomagolt);
*1 adag/fő frissen főzött (nem termoszos) kávé, tea vegyesen (kávé: Douwe Egberts Omnia);
*0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: Theodora, vagy Naturaqua szénsavas és mentes, rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: Coca, vagy Pepsi cola, narancs)
Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
Tárgyi feltételek:
Személyi feltételek:
c) Svédasztalos hideg állófogadás:
*hideg saláták (3 féle: min. 8 dkg/fő/fajta): görög saláta, orosz hússaláta, kapros zöldség saláta;
*hidegtálak (összesen: min. 20 dkg/fő): csabai töltött karaj, gyümölcsös csirkemell, krémmel töltött sonkatekercs, mini kaszinótojás, mini fasírt;
*frissen sütött házi fehér és teljes kiőrlésű kenyér (személyenként 2 szelet);
*5 dkg/fő vegyes édes sütemény (zserbó, mini linzer, mini rétesek: almás, meggyes; nem bolti előre csomagolt, frissen sütött);
*5 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (kapros túrósfalatkák, csavart mini masnik, stanglik, sajtos aprópogácsa; nem bolti előre csomagolt, frissen sütött);
*1 adag/fő frissen főzött (nem termoszos) kávé, tea vegyesen (kávé: Douwe Egberts Omnia);
*0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: Theodora, vagy Naturaqua szénsavas és mentes, rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: Coca, vagy pepsi cola, narancs)
Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
Tárgyi feltételek:
Személyi feltételek:
d) Svédasztalos meleg fogadás ültetett formában:
*hideg saláták (3 féle: min. 8 dkg/fő/fajta): francia saláta, cézár saláta, majonézes tojássaláta;
*hideg előételek (3 féle összesen: min. 20 dkg/fő): jérce finomfalatok, frankfurti töltött pulykatekercs, mini kaszinótojás;
*Főételek (összesen: 15 dkg személyenként, az alábbiak szerint ¾ része húsos főétel, ¼ része vegetáriánus főétel)
Húsos főételek (3 féle): csirkemell óvári módra, bakonyi borda, fűszeres nyakas Pékné módra;
Vegetáriánus főételek (2 féle): rántott gomba, rántott sajt,
*köretek (összesen 24 dkg: 8 dkg/fő/fajta és egyenlő arányban): zöldséges rizs, Texas burgonya, galuska;
*frissen sütött házi fehér és teljes kiőrlésű kenyér (személyenként 2 szelet);
*desszert (2 féléből összesen személyenként 1 db): mini képviselőfánk, csokoládé torta;
*1 adag/fő frissen főzött (nem termoszos) kávé (Douwe Egberts Omnia);
*0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: Theodora, vagy Naturaqua szénsavas és mentes, rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: Coca, vagy pepsi cola, narancs)
Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
Tárgyi feltételek:
Személyi feltételek:
e) Ültetett, tányérszervizes, háromfogásos konferencia-ebéd:
*tárkonyos pulykaragu leves csészében (3 dl/fő);
*sajttal-sonkával töltött rántott pulykamell (14 dkg/fő) petrezselymes burgonyával (20 dkg/fő);
*uborkasaláta (3 dkg/fő);
*somlói galuska (2 dl-es kiszerelésben/fő);
*1 adag/fő frissen főzött (nem termoszos) kávé (Douwe Egberts Omnia);
*0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: Theodora, vagy Naturaqua szénsavas és mentes, rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: Coca, vagy pepsi cola, narancs)
Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
Tárgyi feltételek:
Személyi feltételek:
Figyelem! Megrendelő igénye esetén Vállalkozó köteles glutén, laktóz mentes ételt is biztosítani!
9. Ajánlattevővel szembeni elvárások:
a) Pénzügyi alkalmasság:
Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy a cégnek/vállalkozásnak, jogelődjének, az ügyvezető bármely korábbi cégének/vállalkozásának amelyben ügyvezetőként eljárt és az ügyvezetői tisztsége időszakában nincs bármely jogcímen fennálló 60 napot meghaladó tartozása a SZTE felé. Ajánlatkérő fenntartja a jogát, hogy ellenőrizze a nyilatkozat valóságtartalmát.
b) Műszaki alkalmasság:
A referenciák körében nem értékelhető a magánszemélyek által megrendelt pl. lakodalom, személyes program.
Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év, hónap, nap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát vagy e-mail címét, a szolgáltatás tárgyát, a szolgáltatás kitelepüléssel való ellátásának a helyét, címét, továbbá az étkeztetett létszámot, vagy az ellenszolgáltatás összegét. Ajánlatkérő fenntartja a jogot arra, hogy a referenciamunka minőségét a megadott személy útján ellenőrizze és negatív kritika esetén érvénytelenné nyilvánítsa az ajánlatot. Referencianyilatkozat minta a felhívás 1. sz. mellékleteként csatolva.
Igazolási mód: Ajánlattevő csatolja az aláírásával ellátott 2. sz. melléklet szerinti dokumentumot, mellyel vállalja, hogy a szerződéskötés időpontjára megfelel a feltételeknek.
Igazolási mód: Ajánlattevő csatolja az aláírásával ellátott 3., és 4. sz. mellékletek szerinti dokumentumokat, mellyel vállalja, hogy a szerződéskötés időpontjára megfelel a feltételeknek.
Igazolási mód: Ajánlattevő csatolja az érvényes működési engedélye másolatát, valamint adja meg a konyha címét, elérhetőségét.
10. Második fordulós eljárás szabályai:
Ajánlatkérő a 2. körös újraversenyeztetés során a 7 nyertes Ajánlattevő részére e-mailben megküldi a konkrét igényt tartalmazó ajánlattételi felhívást. A beérkező ajánlatok közül a legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatást megajánló Ajánlattevő ajánlatát hirdeti nyertesnek, mely Ajánlattevővel a konkrét igényre a keret-megállapodás kiegészítéseként szerződést köt. Ajánlatkérő több azonos ajánlati ár esetén felkéri az egyező árat adó ajánlattevőket egy új ajánlat adására és a kedvezménnyel csökkentett ajánlati árak közül az alacsonyabbat hirdeti nyertesnek. Amennyiben a kedvezménnyel csökkentett ajánlati árak is egyezőséget mutatnak, akkor Ajánlatkérő sorsolással állapítja meg a nyertest, mely sorsolás helyéről és időpontjáról Ajánlattevőket előre értesíti, hogy igényük esetén jelen tudjanak lenni a sorsoláson. Az egyes 2. körös eljárások nyerteseinek nevét és címét, valamint nyertes ajánlati árát Ajánlatkérő minden esetben megjeleníti az Egyetem honlapján a Létesítménygazdálkodási Igazgatóság „Beszerzések” menüpontjában a nyilvánosság elvének érvényesülése céljából.
Ajánlatkérő a konkrét igények 2. körös újraversenyeztetése során, minden esetben megadja az adott kávészüneten, étkezésen résztvevők tervezett számát, mely létszámok esetében fenntartja a változtatás jogát. Ajánlatkérő a résztvevők létszámában történt eltérést minden igény esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a nyertes Ajánlattevő felé. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.
Az ellenszolgáltatás összegét az alábbi formában kérjük megadni:
|
Ajánlati ár |
a) Kávészünet díja (nettó Ft/fő): |
|
b) Szendvicsebéd díja (nettó Ft/fő): |
|
c) Svédasztalos hideg állófogadás díja (nettó Ft/fő): |
|
d) Svédasztalos meleg fogadás díja (nettó Ft/fő): |
|
e) Ültetett, tányérszervizes, háromfogásos konferencia-ebéd díja (nettó Ft/fő): |
|
Mindösszesen (nettó Ft/80 fő): |
|
Áfa |
|
Mindösszesen (bruttó Ft/80 fő): |
|
Ajánlatkérő a 80 főre mindösszesen megadott bruttó árakat fogja értékelni a bírálat során.
Az ajánlati árnak fedezetet kell nyújtania az étkeztetéssel kapcsolatban felmerülő minden költségre a specifikációban előírtak szerint.
A reprezentációs adó mértékének megfizetése Ajánlatkérő kötelezettsége.Fizetési mód: Vállalkozó teljesítésigazolást követően catering szolgáltatásonként 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 292/B. § (2) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.
Szerződéses feltételek: A jelen felhívásban előírtak és az Ajánlattételi felhívás 5. sz. mellékleteként megtekinthető tervezett szerződéses feltételek szerint.
Nyertes ajánlattevő: NAHATI Szociális Szövetkezet, 6792 Zsombó, Andrássy út 71.
Nyertes ajánlati ár: 636 000,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Waldorf 2000 Kft., 6722 Szeged, Rákóczi tér 1.
Nyertes ajánlati ár: 664 000,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 668 378,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 696 000,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Székely József egyéni vállalkozó, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
Nyertes ajánlati ár: 713 600,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Stefánia Catering Kft., 6771 Szeged, Makai út 164.
Nyertes ajánlati ár: 772 000,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Csiszár Mesterszakács Kft., 6781 Domaszék, Deák F. u. 36.
Nyertes ajánlati ár: 1 109 600,-Ft+ÁFA
SZTE Gazdasági Szervezet
6720 Szeged, Horváth M. u. 1/B