Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2015/PSZ05396

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: „SZTE TÁMOP-4.2.1.C-14/1/KONV-2015-0013 projekt keretében megrendezésre kerülő rendezvényeken catering és egyéb kapcsolódó szolgáltatások nyújtása”
Ajánlat sorszáma: SZTE/2015/PSZ05396

Ajánlattételi határidő: 2015. augusztus 05 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2015. szeptemberben 3 alkalommal; Megrendelő a rendezvények pontos időpontját legkésőbb az adott rendezvényt megelőző 10 munkanappal egyezteti Vállalkozóval. 2. részajánlati kör: 2015. október 15-16.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE TÁMOP-4.2.1.C-14/1/KONV-2015-0013 projekt keretében fókuszcsoportos interjúkhoz catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „A Szegedi Tudományegyetem quadruplehelix modell alapú gazdasági- és társadalmi pozicionálása, a tudástranszfer gyakorlatának kialakítása Hódmezővásárhely-Szeged kiemelt növekedési zónában” – Fókuszcsoportos vizsgálat
  • Időpont: 3 alkalommal fókuszcsoportos vizsgálat 2015. szeptemberben, időpont Vállalkozóval és az SZTE-BTK Pszichológiai Intézet vezetőjével kerül egyeztetésre
  • Alkalmanként aprósütemények és ásványvíz (összesen 3 alkalom) felszolgálása a teremben tervezetten 10 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezés/kávészünet alatt legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet, tányérokat és poharakat kell biztosítania.
  • Bérelt helyszín: SZTE Bölcsésztudományi Kar épülete (Szeged, Egyetem utca 2.) Mérei Ferenc (Noldus IT) viselkedéskutató laboratórium. A terem használati díja az Ajánlattevőt terheli, a beárazandó táblázatban szereplő összeg szerint.

Megjegyzés: A megadott terem használati díj Áfa mentes, mely díjra főszabályként Ajánlattevő az ajánlatában Áfa-t nem számíthat fel. Amennyiben Ajánlattevő részéről az ajánlatában a terem használati díjra Áfa kerül felszámításra, akkor azt Ajánlattevő köteles indokolni. Nyertes ajánlattevő a szolgáltatás díjáról kiállított számlán köteles tételesen szerepeltetni a catering szolgáltatás, valamint a terem használati díj összegét.

 

  • Aprósütemények és ásványvíz: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini zserbó, mini linzer, mini ischler); *10 dkg/fő nem mirelite pogácsa (sajtos, tepertős, burgonyás vegyesen); *0,5 l/fő ásványvíz (mentes és szénsavas). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.

Ajánlattevő köteles az étkezéseket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE TÁMOP-4.2.1.C-14/1/KONV-2015-0013 projekt keretében megrendezésre kerülő Tudásmenedzsment Konferencián” catering és egyéb kapcsolódó szolgáltatások nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „A Szegedi Tudományegyetem quadruplehelix modell alapú gazdasági- és társadalmi pozicionálása, a tudástranszfer gyakorlatának kialakítása Hódmezővásárhely-Szeged kiemelt növekedési zónában” – Tudásmenedzsment Konferencia
  • Időpont: 2015. október 15-16.
  • Regisztráció ideje alatt kávészünet lebonyolítása a teremben tervezetten 60 fő részére
  • 2015. október 15-én
    • 10:00-11:00 1 db kávészünet lebonyolítása 60 fő részére
    • 13:00-14:00 1 db svédasztalos meleg ebéd lebonyolítása 60 fő részére
    • 15:30-16:30 1 db kávészünet lebonyolítása 60 fő részére
    • 19:00-21:00 1 db meleg vacsora lebonyolítása 60 fő részére (vállalkozóval egyeztetve más helyszínen)
  • 2015. október 16-án
    • 11:00-11:30 1 db kávészünet lebonyolítása 60 fő részére
    • 13:00-14:00 1 db svédasztalos meleg ebéd lebonyolítása 60 fő részére

 

  • Vállalkozónak az étkezés/kávészünet alatt legalább 4 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania.
  • Helyszín: SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ épülete (Szeged, Ady tér 10.).

 

  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (legyen benne minirétes, és zserbó); *10 dkg/fő sós sütemény (legyen benne burgonyás és túrós pogácsa, valamint minikifli); *1 adag/fő frissen főzött (nem termoszos) kávé, capuccino hozzá való cukor, tej, tejszín; *0,5 l/fő üdítő (Coca Cola/Pepsi Cola, Sprite/Canada Dry, Fanta/Mirinda, Min. 25%-os rostos narancs és őszibarack). Az ásványvíznek és az üdítőnek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
    • Meleg ebéd: *legalább 3 féle hideg előétel *legalább 2 fajta leves (egy húsos egy vegetáriánus) *legalább 3 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt); *köretek (rizs, burgonya, angol); *legalább 2 féle saláta (pl. franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta); * savanyúság *1 adag/fő frissen főzött (nem termoszos) kávé, capuccino hozzá való cukor, tej, tejszín;*legalább 2 fajta desszert (legyen benne somlói galuska vagy gundel palacsinta); *0,5 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,5 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, poharas adagolással.
    • Meleg vacsora: *legalább 3 féle hideg előétel *legalább 2 fajta leves (egy húsos egy vegetáriánus) *legalább 3 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt); *köretek (rizs, burgonya, angol); *legalább 2 féle saláta (pl. franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta); *savanyúság *1 adag/fő frissen főzött (nem termoszos) kávé, capuccino hozzá való cukor, tej, tejszín;*legalább 2 fajta desszert (legyen benne somlói galuska vagy gundel palacsinta);*0,5 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,5 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, poharas adagolással. * fejenként 0,5 l minőségi bor és 0,5l sör
  • A két ebéd és a vacsora során a főételek, levesek és desszertek minden alkalommal különbözőek kell, hogy legyenek.
  • Ajánlattevő köteles az étkezéseket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.

 

Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a 2 részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

 

Pályázati forrás (mind a 2 részajánlati kör esetében): TÁMOP-4.2.1.C-14/1/KONV-2015-0013, „A Szegedi Tudományegyetem quadruplehelix modell alapú gazdasági- és társadalmi pozicionálása, a tudástranszfer gyakorlatának kialakítása Hódmezővásárhely-Szeged kiemelt növekedési zónában” projekt.



Letölthető állományok:
Felolvasólap.doc

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Az ellenszolgáltatás összegét a mellékelt Felolvasólap kitöltésével kérjük megadni. Ajánlattételkor csak a kitöltött, beárazott felolvasólapot kérjük benyújtani. Egyéb részletezést nem kérünk.

Az ajánlatkérő részajánlati körönként a legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatást tartalmazó érvényes ajánlatot hirdeti nyertesnek.

A bírálat alapját a részajánlati körönként mindösszesen megadott bruttó vállalkozói díj képezi. Jelen ajánlattételi felhívásban részletezett műszaki specifikáció teljes mennyiségére, az ott megadott minőségben kell ajánlatot tenni!

 

Részekre történő ajánlattétel lehetősége: Lehetséges, minden részajánlati körre külön-külön, de csak az egyes részajánlati körök teljes mennyiségének és szakmai tartalmának megajánlásával.



További információk:

Fizetési mód: Vállalkozó teljesítésigazolást követően a megnyert részajánlati kör/körök catering (és egyéb) szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 292/B. § (2) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Bittera Ágnes, innovációs asszisztens SZTE Rektori Hivatal Kutatás-fejlesztési és Innovációs Igazgatóság, tel: +36 (62) 546-702, +36 (62) 544-000/6702

email: bittera.agnes@rekt.szte.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft.
Nyertes ajánlati ár: 582 600,-Ft+ÁFA