Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2015/PSZ05381

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE TÁMOP-4.2.1.C-14/1/KONV-2015-0013 projekt keretében megrendezésre kerülő rendezvényeken catering és egyéb kapcsolódó szolgáltatások nyújtása
Ajánlat sorszáma: SZTE/2015/PSZ05381

Ajánlattételi határidő: 2015. augusztus 03 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2015. október 27.; 2. részajánlati kör:2015. október 29.; 3-5. részajánlati körök: 2015. szeptember 1 – 2015. október 30. közötti időszakban 1-1 alkalommal. Megrendelő a rendezvények pontos időpontját legkésőbb az adott rendezvényt megelőző 10 munkanappal egyezteti Vállalkozóval.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE TÁMOP-4.2.1.C-14/1/KONV-2015-0013 projekt keretében megrendezésre kerülő workshopon catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Neurológiai Munkabizottság Workshop”
  • Időpont: 2015. október 27.
  • 2015. október 27-én tervezetten 14:00-18:00 óra között 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 40 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: MTA SZAB Székház – Szeged, Somogyi u. 7.
  • Szendvicsebéd: *3 db szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 1 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétesek: almás, meggyes, túrós); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Ajánlattevő köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE TÁMOP-4.2.1.C-14/1/KONV-2015-0013 projekt keretében megrendezésre kerülő záró rendezvényen catering és egyéb kapcsolódó szolgáltatások nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Záró rendezvény”
  • Időpont: 2015. október 29.
  • 2015. október 29-én tervezetten 9:30 és 10:55 órától 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet lebonyolítása, valamint tervezetten 12:15 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 100 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünetekhez legalább 5 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Bérelt helyszín: SZTE Rektori Hivatal II. emelet Díszterem – Szeged, Dugonics tér 13. (a terem használati díja az Ajánlattevőt terheli, a beárazandó táblázatban szereplő összeg szerint)

Megjegyzés: A megadott terem használati díj Áfa mentes, mely díjra főszabályként Ajánlattevő az ajánlatában Áfa-t nem számíthat fel. Amennyiben Ajánlattevő részéről az ajánlatában a terem használati díjra Áfa kerül felszámításra, akkor azt Ajánlattevő köteles indokolni. Nyertes ajánlattevő a szolgáltatás díjáról kiállított számlán köteles tételesen szerepeltetni a catering szolgáltatás, virágdísz, 2 fő hostess, valamint a terem használati díj összegét.

  • Virágdísz biztosítása, melynek díja az Ajánlattevőt terheli, a beárazandó táblázatban szereplő összeg szerint.
  • 2 fő hostess biztosítása a regisztrációs asztalhoz 9.00 – 12.00 óráig
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini zserbó, mini linzer, mini ischler); *10 dkg/fő nem mirelite pogácsa (sajtos, tepertős, burgonyás vegyesen); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *2 féle leves; *legalább 4 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt); *legalább 3 féle köret (rizs, burgonya, angol); *legalább 3 féle saláta; *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *Desszert; *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 50 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozónak biztosítania kell 12 db könyöklőt a rendezvény ideje alatt.
  • Ajánlattevő köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE TÁMOP-4.2.1.C-14/1/KONV-2015-0013 projekt keretében megrendezésre kerülő konferencián catering és egyéb kapcsolódó szolgáltatások nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Ipari kapcsolati konferencia”
  • Időpont: 2015. szeptember 1 – 2015. október 30. közötti időszakban 1 alkalommal. Megrendelő a rendezvény pontos időpontját legkésőbb a rendezvényt megelőző 10 munkanappal egyezteti Vállalkozóval.
  • A rendezvényt megelőző legkésőbb 10 munkanappal leegyeztetett időpontban 2 alkalommal kávészünet lebonyolítása, valamint 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 100 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünetekhez legalább 4 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Bérelt helyszín: SZTE Rektori Hivatal II. emelet Díszterem – Szeged, Dugonics tér 13. (a terem használati díja az Ajánlattevőt terheli, a beárazandó táblázatban szereplő összeg szerint)

Megjegyzés: A megadott terem használati díj Áfa mentes, mely díjra főszabályként Ajánlattevő az ajánlatában Áfa-t nem számíthat fel. Amennyiben Ajánlattevő részéről az ajánlatában a terem használati díjra Áfa kerül felszámításra, akkor azt Ajánlattevő köteles indokolni. Nyertes ajánlattevő a szolgáltatás díjáról kiállított számlán köteles tételesen szerepeltetni a catering szolgáltatás, virágdísz, 2 fő hostess, valamint a terem használati díj összegét.

  • Virágdísz biztosítása, melynek díja az Ajánlattevőt terheli, a beárazandó táblázatban szereplő összeg szerint.
  • 2 fő hostess biztosítása a regisztrációs asztalhoz 9.00 – 12.00 óráig
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini zserbó, mini linzer, mini ischler); *10 dkg/fő nem mirelite pogácsa (sajtos, tepertős, burgonyás vegyesen); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *2 féle leves; *legalább 4 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt); *legalább 3 féle köret (rizs, burgonya, angol); *legalább 3 féle saláta; *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *Desszert; *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozónak biztosítania kell a létszámnak megfelelő számú könyöklőt a rendezvény ideje alatt.
  • Ajánlattevő köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.

 

4. részajánlati kör:

SZTE TÁMOP-4.2.1.C-14/1/KONV-2015-0013 projekt keretében megrendezésre kerülő konferencián catering és egyéb kapcsolódó szolgáltatások nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Agrárinnovációs konferencia”
  • Időpont: 2015. szeptember 1 – 2015. október 30. közötti időszakban 1 alkalommal. Megrendelő a rendezvény pontos időpontját legkésőbb a rendezvényt megelőző 10 munkanappal egyezteti Vállalkozóval.
  • A rendezvényt megelőző legkésőbb 10 munkanappal leegyeztetett időpontban 2 alkalommal kávészünet lebonyolítása, valamint 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 100 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünetekhez legalább 4 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Bérelt helyszín: SZTE Rektori Hivatal II. emelet Díszterem – Szeged, Dugonics tér 13. (a terem használati díja az Ajánlattevőt terheli, a beárazandó táblázatban szereplő összeg szerint)

Megjegyzés: A megadott terem használati díj Áfa mentes, mely díjra főszabályként Ajánlattevő az ajánlatában Áfa-t nem számíthat fel. Amennyiben Ajánlattevő részéről az ajánlatában a terem használati díjra Áfa kerül felszámításra, akkor azt Ajánlattevő köteles indokolni. Nyertes ajánlattevő a szolgáltatás díjáról kiállított számlán köteles tételesen szerepeltetni a catering szolgáltatás, virágdísz, 2 fő hostess, valamint a terem használati díj összegét.

  • Virágdísz biztosítása, melynek díja az Ajánlattevőt terheli, a beárazandó táblázatban szereplő összeg szerint.
  • 2 fő hostess biztosítása a regisztrációs asztalhoz 9.00 – 12.00 óráig
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini zserbó, mini linzer, mini ischler); *10 dkg/fő nem mirelite pogácsa (sajtos, tepertős, burgonyás vegyesen); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *2 féle leves; *legalább 4 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt); *legalább 3 féle köret (rizs, burgonya, angol); *legalább 3 féle saláta; *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *Desszert; *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozónak biztosítania kell a létszámnak megfelelő számú könyöklőt a rendezvény ideje alatt.
  • Ajánlattevő köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.

 

5. részajánlati kör:

SZTE TÁMOP-4.2.1.C-14/1/KONV-2015-0013 projekt keretében megrendezésre kerülő partnertalálkozón catering és egyéb kapcsolódó szolgáltatások nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „H2020 partnertalálkozó”
  • Időpont: 2015. szeptember 1 – 2015. október 30. közötti időszakban 1 alkalommal. Megrendelő a rendezvény pontos időpontját legkésőbb a rendezvényt megelőző 10 munkanappal egyezteti Vállalkozóval.
  • A rendezvényt megelőző legkésőbb 10 munkanappal leegyeztetett időpontban 2 alkalommal kávészünet lebonyolítása, valamint 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 80 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünetekhez legalább 4 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Bérelt helyszín: SZTE Rektori Hivatal II. emelet Díszterem – Szeged, Dugonics tér 13. (a terem használati díja az Ajánlattevőt terheli, a beárazandó táblázatban szereplő összeg szerint)

Megjegyzés: A megadott terem használati díj Áfa mentes, mely díjra főszabályként Ajánlattevő az ajánlatában Áfa-t nem számíthat fel. Amennyiben Ajánlattevő részéről az ajánlatában a terem használati díjra Áfa kerül felszámításra, akkor azt Ajánlattevő köteles indokolni. Nyertes ajánlattevő a szolgáltatás díjáról kiállított számlán köteles tételesen szerepeltetni a catering szolgáltatás, virágdísz, 2 fő hostess, valamint a terem használati díj összegét.

  • Virágdísz biztosítása, melynek díja az Ajánlattevőt terheli, a beárazandó táblázatban szereplő összeg szerint.
  • 2 fő hostess biztosítása a regisztrációs asztalhoz 9.00 – 12.00 óráig
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini zserbó, mini linzer, mini ischler); *10 dkg/fő nem mirelite pogácsa (sajtos, tepertős, burgonyás vegyesen); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *2 féle leves; *legalább 4 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt); *legalább 3 féle köret (rizs, burgonya, angol); *legalább 3 féle saláta; *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *Desszert; *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozónak biztosítania kell a létszámnak megfelelő számú könyöklőt a rendezvény ideje alatt.
  • Ajánlattevő köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.

 

Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind az 5 részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.



Letölthető állományok:
Felolvasólap.doc

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Az ellenszolgáltatás összegét a mellékelt Felolvasólap kitöltésével kérjük megadni. Ajánlattételkor csak a kitöltött, beárazott felolvasólapot kérjük benyújtani. Egyéb részletezést nem kérünk.

Az ajánlatkérő részajánlati körönként a legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatást tartalmazó érvényes ajánlatot hirdeti nyertesnek.

A bírálat alapját a részajánlati körönként mindösszesen megadott bruttó vállalkozói díj képezi. Jelen ajánlattételi felhívásban részletezett műszaki specifikáció teljes mennyiségére, az ott megadott minőségben kell ajánlatot tenni!

 

Részekre történő ajánlattétel lehetősége: Lehetséges, minden részajánlati körre külön-külön, de csak az egyes részajánlati körök teljes mennyiségének és szakmai tartalmának megajánlásával.



További információk:

Fizetési mód: Vállalkozó teljesítésigazolást követően a megnyert részajánlati kör/körök catering (és egyéb) szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 292/B. § (2) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Bittera Ágnes, innovációs asszisztens SZTE Rektori Hivatal Kutatás-fejlesztési és Innovációs Igazgatóság, tel: +36 (62) 546-702, +36 (62) 544-000/6702

email: bittera.agnes@rekt.szte.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Székely József egyéni vállalkozó, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
Nyertes ajánlati ár: 41 600,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 515 500,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 515 500,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 515 500,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 454 600,-Ft+ÁFA