Ajánlat sorszáma:
SZTE/2015/PSZ05216
Ajánlattételi határidő: 2015. június 30 15:00
Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2015. július 12., 2015. július 13., 2015. július 14,. 2015. július 15., 2015. július 16., 2015. július 17., 2015. július 18.
A beszerzés rövid ismertetője:
SZTE ÁJTK GATEWAY program által rendezett „Hungarian-Chinese Summer Exchange” programon résztvevők részére menüs étkeztetés, az alábbiak szerint:
- Időpontok:
- 2015. július 12. vasárnap (19.00-20.30 óráig) menü vacsora
- 2015. július 13. hétfő (12.00-13.30 óráig) menü ebéd
- 2015. július 14. kedd (12.00-13.30 óráig) menü ebéd
- 2015. július 14. kedd (18.00-19.30 óráig) menü vacsora
- 2015. július 15. szerda (12.00-13.30 óráig) ebéd KITELEPÜLVE ÓPUSZTASZERRE
- 2015. július 15. szerda (20.00-23.59) HAMBURGER vacsora
- 2015. július 16. csütörtök (12.00-13.00 óráig) menü ebéd
- 2015. július 16. csütörtök (19.00-22.00 óráig) VADÉTELEK svédasztalos vacsora
- 2015. július 17. péntek (12.00-13:00 óráig) menü ebéd
- 2015. július 17. péntek (18:00-19:30 óráig) menü vacsora
- 2015. július 18. szombat (12.00-13.30 óráig) menü ebéd
- 2015. július 18. szombat (18.00-19.30 óráig) menü vacsora
- Létszám:
- minden alkalommal: tervezetten 40 fő, vagyis 12 alkalommal, alkalmanként 40 fő
- A csoport tagjai Kínából érkezett egyetemisták (magyaros ételeket is be lehet tervezni).
-
Menüebéd/vacsora helyszíne: SZTE Apáthy Kollégium Apáthy u. 4. sz. vagy az SZTE ÁJTK Tisza L. krt. 54. sz. alatti épületétől gyalogos megközelítéssel maximum 750 m-es körzetben lévő, a feltüntetett létszám befogadására alkalmas étterem, melyet az Ajánlattevőnek kell biztosítania.
Figyelem! Ajánlattevő az általa biztosított helyszínért bérleti díjat nem számíthat fel.
Az étkezésekhez biztosított helyszínen a Vállalkozónak törekednie kell a környezet egységességére, a helyiség és az eszközök makulátlan tisztaságára, valamint a 40 fő részére egyforma étkészletet és evőeszközöket kell biztosítania!
-
Menüebéd/vacsora: (Minden alkalommal) *leves; *főétel+köret (2 féle választási lehetőséggel!); *gyümölcs, vagy desszert (Napi 1 alkalommal); *5 dl ásványvíz/fő (szénsavas és mentes) Az ételek a 7 nap során nem ismétlődhetnek!
-
Hamburger vacsora: *friss hamburger buci marhahús pogácsával; *friss darabolt zöldségek (saláta levél, hagyma, káposzta, paradicsom, paprika, uborka); *ketchup, mustár, majonéz; *sültkrumpli; *0,5 l/fő üdítő (cola, fanta, gyömbér, ásványvíz)
-
Vadvacsora (svédasztalos): *2 féle leves; *2 féle előétel; *2 féle főétel körettel (a fenti ételeknek, az alábbi húsokból kell készülniük: fácán, vaddisznó, vadnyúl, szürkemarha); *2 féle desszert; *0,5 l/fő üdítő (cola, fanta, gyömbér, ásványvíz)
-
Ebéd Ópusztaszeri kitelepüléssel: *1 adag/fő kiadagolt gulyás jellegű egytálétel (műanyag evőeszközökkel) az Ópusztaszeri Emlékparkba történő kiszállítással; *gyümölcs; *1 db/fő 0,5 l-es kiszerelésű üdítő, ásványvíz
Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás
Az ellenszolgáltatás összegét az alábbi táblázat kitöltésével kérjük megadni:
|
Ajánlati ár
|
Menü ebéd/vacsora díja (nettó Ft/fő/alkalom):
|
|
Ebéd díja, Ópusztaszeri kitelepüléssel (nettó Ft/fő):
|
|
Hamburger vacsora díja (nettó Ft/fő):
|
|
Vadvacsora díja (nettó Ft/fő):
|
|
Mindösszesen (nettó Ft/terv. létszám/össz. alk.):1
|
|
Áfa
|
|
Mindösszesen (bruttó Ft/terv. létszám/össz. alk.):1
|
|
19 alkalommal menü ebéd/vacsora lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 40 fő részére (mindösszesen a 9 alkalommal 360 főre), 1 alkalommal ebéd lebonyolítása Ópusztaszeri kitelepüléssel tervezetten 40 fő részére, 1 alkalommal Hamburger vacsora lebonyolítása tervezetten 40 fő részére, valamint 1 alkalommal Vadvacsora lebonyolítása tervezetten 40 fő részére
Ajánlatkérő a mindösszesen megadott bruttó árakat fogja értékelni a bírálat során.
Az ajánlati árnak fedezetet kell nyújtania az étkeztetéssel kapcsolatban felmerülő költségekre, beleértve a helyszín-biztosítás, tálalás és felszolgálás, valamint az 1 alkalomra vonatkozó kitelepülés költségét is.
A résztvevők szám (40 fő) tervezett létszám, mely változhat. Megrendelő a résztvevők pontos létszámát legkésőbb 2015. július 06-ig jelzi a nyertes Vállalkozó felé. Az elszámolás a megadott egységárak alapján a tényleges létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a tényleges létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.
További információk:
Ajánlattevővel szembeni elvárás:
- Ajánlattevő adja meg az étterem nevét, címét, elérhetőségét, ahol a menüebédet biztosítja. Figyelem! Ajánlatkérő ellenőrizni fogja a megjelölt étterem SZTE Apáthy Kollégiumától (Szeged, Apáthy u. 4.), vagy az SZTE ÁJTK főépületétől (Szeged, Tisza L. krt. 54.) való távolságát. Ajánlatkérő a két megjelölt épület valamelyikétől gyalogos megközelítéssel maximum 750 m-es körzeten kívül eső éttermet megjelölő Ajánlattevő(k) ajánlatát érvénytelennek nyilvánítja, és nem veszi figyelembe az értékelés során!
Fizetési mód: A szolgáltatás díja teljesítésigazolást követően, egy összegben kerül kifizetésre a számla kézhezvételétől számított 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással.
Ajánlat benyújtásának módja:
Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy nettó egymillió forintot meghaladó ajánlatot, kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő. ( A borítékban beadott egymillió forintot meghaladó ajánlat érvénytelen!) A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat
vagy borítékban juttassák el,
vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.
További információ kérhető:
Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető
ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu
Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Engi Erika, hivatalvezető SZTE ÁJTK Dékáni Hivatal, tel: +36 (62) 544-206, +36 (62) 544-000/4206
email:
engie@juris.u-szeged.hu
Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.
Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.
A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.
Nyertes ajánlattevő: Stefánia Catering Kft., 6771 Szeged, Makai út 164.
Nyertes ajánlati ár: 505 720,-Ft+ÁFA