Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2015/PSZ05187

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2014/PSZ03015 számú keret-megállapodás keretében indított hatvannyolcadik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2015/PSZ05187

Ajánlattételi határidő: 2015. június 04 10:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2015. június 10.; 2. részajánlati kör: 2015. június 18.; 3. részajánlati kör: 2015. június 13.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE BTK Francia Tanszék részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Francia doktoris workshop”
  • Időpont: 2015. június 10.
  • 2015. június 10-én tervezetten 13:00-15:00 óra között 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 25 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez nem kell kiszolgáló személyzetet biztosítania.
  • Helyszín: SZTE Bölcsészettudományi Kar II. em. dr. Gyimesi Tímea oktató szoba - 6720 Szeged, Egyetem u. 2.
  • Szendvicsebéd: *2 féle hideg saláta (pld.: francia saláta, cézár saláta); *3 db mini szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 0,5 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétesek: almás, meggyes, túrós); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással. Kávét NEM kérünk!
  • Ajánlattevő köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE BTK Történeti Segédtudományok Tanszék részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „IX. Szegedi Medievisztikai PhD konferencia”
  • Időpont: 2015. június 18.
  • 2015. június 18-án tervezetten 18:00 órától 1 alkalommal svédasztalos hideg állófogadás lebonyolítása tervezetten 70 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Bölcsészettudományi Kar III. emelet VII. tanterem – Szeged, Egyetem u. 2.
  • Hideg állófogadás: *2 féle hideg saláta (pld.: francia saláta, cézár saláta); *hidegtálak: csabai töltött karaj, gyümölcsös csirkemell, krémmel töltött sonkatekercs, mini kaszinótojás, mini fasírt; *10 dkg/fő vegyes édes sütemény (pld.: zserbó; mini képviselőfánk, gyümölcsös szelet); *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (pld.: kapros túrós falatkák, csavart mini masnik, apró pogácsa); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és az üdítőnek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással. Kávét NEM kérünk!
  • Ajánlattevő köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE ÁOK I. sz. Belgyógyászati Klinika részére, terem bérlése és catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „IV. Nobel-díjas kutatók és Tehetséges Diákok találkozója”
  • Időpont: 2015. június 13.
  • 2015. június 13-án tervezetten 18:00 órától 1 alkalommal ültetett svédasztalos vacsora lebonyolítása tervezetten 250 fő részére.
  • Vállalkozónak az étkezésekhez legalább 30 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Bérelt helyszín: Tisza Hotel Koncertterem - 6720 Szeged Széchenyi tér 3. (a terem bérleti díja az Ajánlattevőt terheli, a beárazandó táblázatban szereplő összeg szerint)
  • Ültetett svédasztalos vacsora: *Előétel: Almás-szőlős sajtsaláta, rózsaszín libamell, zsírjára sült libamáj érmékkel, karamellizált fokhagymával; *Leves: Tárkonyos vadmalac leves kapros túrógombócokkal; *Főétel: Bélszín érmék, grillezett cukkíni talpon, zöldbors mártással, párolt zöldségekkel, hercegnő burgonyával; * Desszert: Mozart tortaszelet; *Egyéb: Salttál vegyesen (kék sajt, lágy sajtok, kecske és juh sajtok, aszalt gyümölcsökkel, dióval, mandulával szőlővel); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 50 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Ajánlattevő köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a 3 részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2014/PSZ03015 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 6 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Pályázati forrás:

  • 1. részajánlati kör: TÁMOP-4.2.2.B-15/1/KONV-2015-0006, „A tehetség értékének kibontakoztatása a Szegedi Tudományegyetem kiválósága érdekében” projekt.
  • 3. részajánlati kör: TÁMOP-4.1.1.C-13/1/KONV-2014-0001, „Az élettudományi-klinikai felsőoktatás gyakorlatorientált és hallgatóbarát korszerűsítése a vidéki képzőhelyek nemzetközi versenyképességének erősítése” projekt.


Vállalkozó teljesítésigazolást követően a megnyert részajánlati kör/körök catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 292/B. § (2) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.




Ajánlat benyújtásának módja:
Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy nettó egymillió forintot meghaladó ajánlatot, kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő. ( A borítékban beadott egymillió forintot meghaladó ajánlat érvénytelen!) A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, irodavezető-helyettes SZTE Létesítménygazdálkodási Igazgatóság, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 30 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Két Vigh Kft., 6760 Kistelek, Akácfa u. 34.
Nyertes ajánlati ár: 112 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Waldorf 2000 Kft., 6722 Szeged, Rákóczi tér 1.
Nyertes ajánlati ár: 975 000,-Ft+ÁFA