Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2015/PSZ05188

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2014/PSZ03015 számú keret-megállapodás keretében indított hatvankilencedik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2015/PSZ05188

Ajánlattételi határidő: 2015. június 05 10:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2015. június 11.; 2. részajánlati kör: 2015. június 18.; 3. részajánlati kör: 2015. június 23.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE JGYPK Pályázati Iroda részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Záró rendezvény”
  • Időpont: 2015. június 11.
  • 2015. június 11-én tervezetten 15:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 100 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezésekhez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE JGYPK Díszterem - 6725 Szeged, Boldogasszony sgt. 6.
  • Meleg állófogadás: *legalább 3 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt); *köretek (rizs, burgonya, angol); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Ajánlattevő köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE Gyógyszerésztudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „A gyógyszerész záróvizsga aktuális problémái és oktatásfejlesztési konzekvenciái”
  • Időpont: 2015. június 18.
  • 2015. június 18-án tervezetten 13:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 20 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Gyógyszerésztudományi Kar Dékáni Hivatal - 6720 Szeged, Eötvös u. 6.
  • Meleg állófogadás: *Előételek: sajtok, kaviáros falatok; *Meleg főételek: szezámmagos rántott csirkemell, sajttal-sonkával töltött rántott pulykamell, csőben sült karaj, mézes-mustáros tarja, valamint rántott és sült zöldségek, rántott sajt; *Köretek: rizi-bizi, serpenyős burgonya, krokett; *legalább 2 féle saláta: franciasaláta, görög saláta; *Savanyúság: vegyes savanyúság; *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *3 féle desszert: somlói galuska, gundel palacsinta, sacher szelet; *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack min. 25 %-os, narancs minimum 100 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca-cola, fanta narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Ajánlattevő köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE TÁMOP-4.2.6-15/1-2015-0002 projektiroda részére, terem bérlése és catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Sajtónyilvános Ünnepélyes Projekt Nyitó Rendezvény”
  • Időpont: 2015. június 23.
  • 2015. június 23-án tervezetten 14:00 órától 1 alkalommal svédasztalos hideg állófogadás lebonyolítása tervezetten 60 fő részére.
  • Vállalkozónak az étkezésekhez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Bérelt helyszín: SZTE RTSZK 5. terem és bal oldali átrium együtt – Szeged, Dugonics tér 13. (a terem bérleti díja az Ajánlattevőt terheli, a beárazandó táblázatban szereplő összeg szerint)
  • Hideg állófogadás: *2 féle hideg saláta (pld.: francia saláta, cézár saláta); *hidegtálak: csabai töltött karaj, gyümölcsös csirkemell, krémmel töltött sonkatekercs, mini kaszinótojás, mini fasírt; *10 dkg/fő vegyes édes sütemény (pld.: zserbó; mini képviselőfánk, gyümölcsös szelet); *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (pld.: kapros túrós falatkák, csavart mini masnik, apró pogácsa); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és az üdítőnek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozónak biztosítania kell a létszámnak megfelelő számú könyöklőt a rendezvény ideje alatt.
  • Ajánlattevő köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a 3 részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2014/PSZ03015 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 6 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Pályázati forrás:

  • 1. részajánlati kör: NTP-SZKOLL-14-0025, „Kortárs művészeti alkotások és a diák-személyiség alkotói és kulturális formálódása” projekt.
  • 2. részajánlati kör: TÁMOP-4.1.1.C-13/1/KONV-2014-0001, „Az élettudományi-klinikai felsőoktatás gyakorlatorientált és hallgatóbarát korszerűsítése a vidéki képzőhelyek nemzetközi versenyképességének erősítése” projekt.
  • 3. részajánlati kör: TÁMOP-4.2.6-15/1-2015-0002, „EGÉSZSÉGTUDOMÁNYI, EGÉSZSÉGIPARI TUDÁSHÁLÓZAT A DÉL-ALFÖLDI RÉGIÓBAN A MOLEKULÁRIS MEDICINA INNOVÁCIÓS KÖRNYEZETÉNEK MEGTEREMTÉSÉRE” projekt.


Vállalkozó teljesítésigazolást követően a megnyert részajánlati kör/körök catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE az 1. részajánlati kör esetében a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 2015. június 30.-i, a 2. és 3. részajánlati körök esetében a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 292/B. § (2) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.




Ajánlat benyújtásának módja:
Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy nettó egymillió forintot meghaladó ajánlatot, kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő. ( A borítékban beadott egymillió forintot meghaladó ajánlat érvénytelen!) A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, irodavezető-helyettes SZTE Létesítménygazdálkodási Igazgatóság, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 160 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Waldorf 2000 Kft., 6722 Szeged, Rákóczi tér 1.
Nyertes ajánlati ár: 50 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Két Vigh Kft., 6760 Kistelek, Akácfa u. 34.
Nyertes ajánlati ár: 171 000,-Ft+ÁFA