Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2015/PSZ05174

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2014/PSZ03015 számú keret-megállapodás keretében indított hatvannegyedik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2015/PSZ05174

Ajánlattételi határidő: 2015. május 15 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2015. május 26., és 2015. május 28.; 2. részajánlati kör: 2015. május 22.; 3. részajánlati kör: 2015. június 18.; 4. részajánlati kör: 2015. május 27.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE GYTK Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Szakmai egyeztetés a Toledoi Egyetem képviselőivel”
  • Időpont: 2015. május 26., és 2015. május 28.
  • 2015. május 26-án tervezetten 13:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 20 fő részére.
  • 2015. május 28-án tervezetten 13:00 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 20 fő részére.
  • Vállalkozónak az étkezésekhez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE GYTK Dékáni Hivatal - Szeged, Eötvös u. 6.
  • Meleg állófogadás: *legalább 3 féle meleg főétel: kötelezően tartalmaznia kell lazac steaket, borjú bécsi szeletet, kacsacombot, és vegetáriánus ételt; *köretek: rizs, burgonya, angol; *legalább 3 féle saláta (pl. friss vegyes saláta, uborka/paradicsom saláta, görög saláta); *Gyümölcstál (idényjellegű és déli gyümölcsökkel) min. 15 dkg/fő, *sajttál (legalább 4 féle, sima, füstölt, francia, ízesített) min. 10 dkg/fő; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétes is lehet: almás, meggyes, túrós, de másféle is legyen); *1 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: 25 %-os őszibarack, 100 % narancs (Sió, Cappy), szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola); *0,5 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen, pl. Szentkirályi). Az ásványvíznek és a szénsavas üdítőnek kisüveges kiszerelésűnek kell lenniük.
  • Szendvicsebéd: *hideg saláták (3 féle; pld.: majonézes kukorica saláta, majonézes alma-cékla, brokkoli saláta); *5 db mini szendvics/fő (legalább 4 féle: libamájas, szalámis (Pick), pármai sonkás, vegetáriánus- kőrözött vagy sajtos) friss bagett kenyérből, díszítéssel; *Gyümölcstál (idényjellegű és déli gyümölcsökkel) min. 15 dkg/fő, *sajttál (legalább 4 féle, sima, füstölt, francia, ízesített) min. 10 dkg/fő; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétes is lehet: almás, meggyes, túrós, de másféle is legyen); *1 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: 25 %-os őszibarack, 100 % narancs (Sió, Cappy), szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola); *0,5 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen, pl. Szentkirályi). Az ásványvíznek és a szénsavas üdítőnek kisüveges kiszerelésűnek kell lenniük.
  • A felszolgáláshoz szükséges üvegpoharakat, tányérokat, tálaló- és szedőeszközöket (nem papír, nem műanyag), terítőket és szalvétákat a szolgáltatónak kell biztosítania.
  • Ajánlattevő köteles az étkezéseket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE Tehetségpont részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Kiválóságok konferenciája”
  • Időpont: 2015. május 22.
  • 2015. május 22-én tervezetten 17:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 50 fő részére.
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: Szent-Györgyi Albert AGÓRA - 6722 Szeged, Kálvária sgt. 23.
  • Meleg állófogadás: *legalább 3 féle meleg főétel: tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt; *köretek: rizs, burgonya, angol; *legalább 3 féle saláta (pl. franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *Desszert (pld.: somlói galuska, gundel palacsinta); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, poharas adagolással.
  • Ajánlattevő köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE Rektori Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Pedagógusnap a köznevelési intézmények nevelőtestületének”
  • Időpont: 2015. június 18.
  • 2015. június 18-án tervezetten 18:00 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 70 fő részére.
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Rektori Hivatal Díszterem - Szeged, Dugonics tér 13.
  • Szendvicsebéd: *2 féle hideg saláta (pld.: francia saláta, cézár saláta); *3 db mini szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 0,5 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *1 pohár pezsgő/fő (Törley, vagy BB); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozónak biztosítania kell a létszámnak megfelelő számú könyöklőt a rendezvény ideje alatt.
  • Ajánlattevő köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.

 

4. részajánlati kör:

SZTE Rektori Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Önértékelés és stratégiaalkotás módszertani képzés”
  • Időpont: 2015. május 27.
  • 2015. május 27-én tervezetten 13:00 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 70 fő részére.
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Rektori Hivatal, liftes Átrium - Szeged, Dugonics tér 13.
  • Szendvicsebéd: *2 féle hideg saláta (pld.: francia saláta, cézár saláta); *3 db szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 1 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétesek: almás, meggyes, túrós); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozónak biztosítania kell a létszámnak megfelelő számú könyöklőt a rendezvény ideje alatt.
  • Ajánlattevő köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a 4 részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2014/PSZ03015 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 6 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Pályázati forrás:

  • 1. részajánlati kör: TÁMOP-4.1.1.C-13/1/KONV-2014-0001, „Az élettudományi-klinikai felsőoktatás gyakorlatorientált és hallgatóbarát korszerűsítése a vidéki képzőhelyek nemzetközi versenyképességének erősítése” projekt.
  • 2. részajánlati kör: NTP-FTK-M-14-0004, "Felsőoktatási tehetséggondozó konferenciák és versenyek megszervezésének támogatása" projekt.
  • 4. részajánlati kör: TÁMOP-4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0004, „Harmadik generációs összehangolt szolgálttási portfólió és irányítási rendszer kialakítása, valamint stratégiai jellegű optimalizálás megvalósítása közösségi típusú felsőoktatási együttműködés formájában Dél-Kelet Magyarországon” projekt.


Vállalkozó teljesítésigazolást követően a megnyert részajánlati kör/körök catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 292/B. § (2) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.




Ajánlat benyújtásának módja:
Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy nettó egymillió forintot meghaladó ajánlatot, kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő. ( A borítékban beadott egymillió forintot meghaladó ajánlat érvénytelen!) A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, irodavezető-helyettes SZTE Létesítménygazdálkodási Igazgatóság, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Stefánia Catering Kft., 6771 Szeged, Makai út 164.
Nyertes ajánlati ár: 70 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 96 250,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 87 500,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 98 000,-Ft+ÁFA