Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2015/PSZ05016

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2014/PSZ03015 számú keret-megállapodás keretében indított ötvenkilencedik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2015/PSZ05016

Ajánlattételi határidő: 2015. április 15 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. rendezvény: 2015. április 23-25. ; 2. rendezvény: 2015. április 27-28.

A beszerzés rövid ismertetője:

SZTE BTK Oktatáselméleti Kutatócsoport részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény:
    • 1. rendezvény: „XIII. Pedagógiai Értékelési Konferencia”
    • 2. rendezvény: „7th Szeged Workshop on Educational Evaluation”
  • Időpont:
    • 1. rendezvény: 2015. április 23-25.
    • 2. rendezvény: 2015. április 27-28.
  • Igényelt szolgáltatás részletezése, rendezvényenkénti bontásban:

 

Dátum

 

1. rendezvény

2. rendezvény

Catering szolg. típusa

április 23.

április 24.

április 25.

április 27.

április 28.

Egyszerű kávészünet

1 alk.×80 fő

1 alk.×80 fő

1 alk.×50 fő

1 alk.×50 fő

1 alk.×50 fő

Extra kávészünet

2alk.× 80 fő

2alk.× 80 fő

1 alk.×50 fő

1 alk.×50 fő

1 alk.×50 fő

Szendvicsebéd

1 alk.×80 fő

1 alk.×80 fő

1 alk.×50 fő

1 alk.×50 fő

1 alk.×50 fő

Meleg állófogadás

1 alk.×60 fő

 

 

 

 

  • Vállalkozónak az étkezésekhez/kávészünetekhez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Saját helyszínek:
    • 1. rendezvény: SZTE JATIK földszinti kiállítótér - Szeged, Ady tér 10.
    • 2. rendezvény: SZAB Székház 110-es terem - Szeged, Somogyi u. 7.
  • Egyszerű kávészünet: *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *1 adag/fő teavíz 3 féle filterrel (gyümölcs, zöld, fekete tea); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes); *0,2 l/fő üdítő rostos (narancs, őszibarack) és szénsavas (narancs, gyömbér, Cola). Az ásványvíznek és üdítőnek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Extra kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; fornetti); *10 dkg/fő pogácsa; *10 dkg/fő vegyes sós sütemény (pogácsa, magvas csavart, kapros-túrós falakta); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *1 adag/fő teavíz 3 féle filterrel (gyümölcs, zöld, fekete tea); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes); *0,2 l/fő üdítő rostos (narancs, őszibarack) és szénsavas (narancs, gyömbér, Cola). Az ásványvíznek és üdítőnek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Szendvicsebéd: *2 féle hideg saláták (pld.: francia saláta, cézár saláta); *3 db mini szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 0,5 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétesek: almás, meggyes, túrós); *gyümölcstál: alma, körte, banán, mandarin, stb. (15 dkg gyümölcs/fő); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi Cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőnek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *legalább 4 féle hideg előétel: csabai töltött karaj, gyümölcsös csirkemell, krémmel töltött sonkatekercs, kaszinótojás; *legalább 4 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből, lazacból készült, valamint vegetáriánus ételt); *köretek (rizs, burgonya, grillezett vegyes zöldség); *legalább 3 féle saláta (pl. franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta); *1 adag/fő frissen főzött (nem termoszos) kávé cukorral, tejszínnel; *desszert (pld.: somlói galuska, madártej, gundel palacsinta); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú; szénsavas üdítő: pl. Coca, vagy Pepsi Cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, poharas adagolással.
  • Ajánlattevő köteles az étkezéseket/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2014/PSZ03015 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 6 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Pályázati forrás: TÁMOP-3.1.9-11/1-2012-0001, „Diagnosztikus mérések fejlesztése” projekt.


Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásról 1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 292/B. § (2) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.




Ajánlat benyújtásának módja:
Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy nettó egymillió forintot meghaladó ajánlatot, kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő. ( A borítékban beadott egymillió forintot meghaladó ajánlat érvénytelen!) A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Molnár Katalin, irodavezető SZTE BTK Neveléstudományi Intézet, tel: +36 (62) 544-356, +36 (62) 544-000/4356

email: katalin.molnar@edpsy.u-szeged.hu


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Stefánia Catering Kft., 6771 Szeged, Makai út 164.
Nyertes ajánlati ár: 814 500,-Ft+ÁFA