Ajánlat sorszáma:
SZTE/2015/PSZ05016
Ajánlattételi határidő: 2015. április 15 14:00
Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. rendezvény: 2015. április 23-25. ; 2. rendezvény: 2015. április 27-28.
A beszerzés rövid ismertetője:
SZTE BTK Oktatáselméleti Kutatócsoport részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény:
- 1. rendezvény: „XIII. Pedagógiai Értékelési Konferencia”
- 2. rendezvény: „7th Szeged Workshop on Educational Evaluation”
- Időpont:
- 1. rendezvény: 2015. április 23-25.
- 2. rendezvény: 2015. április 27-28.
- Igényelt szolgáltatás részletezése, rendezvényenkénti bontásban:
|
Dátum
|
|
1. rendezvény
|
2. rendezvény
|
Catering szolg. típusa
|
április 23.
|
április 24.
|
április 25.
|
április 27.
|
április 28.
|
Egyszerű kávészünet
|
1 alk.×80 fő
|
1 alk.×80 fő
|
1 alk.×50 fő
|
1 alk.×50 fő
|
1 alk.×50 fő
|
Extra kávészünet
|
2alk.× 80 fő
|
2alk.× 80 fő
|
1 alk.×50 fő
|
1 alk.×50 fő
|
1 alk.×50 fő
|
Szendvicsebéd
|
1 alk.×80 fő
|
1 alk.×80 fő
|
1 alk.×50 fő
|
1 alk.×50 fő
|
1 alk.×50 fő
|
Meleg állófogadás
|
1 alk.×60 fő
|
|
|
|
|
- Vállalkozónak az étkezésekhez/kávészünetekhez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Saját helyszínek:
- 1. rendezvény: SZTE JATIK földszinti kiállítótér - Szeged, Ady tér 10.
- 2. rendezvény: SZAB Székház 110-es terem - Szeged, Somogyi u. 7.
-
Egyszerű kávészünet: *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *1 adag/fő teavíz 3 féle filterrel (gyümölcs, zöld, fekete tea); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes); *0,2 l/fő üdítő rostos (narancs, őszibarack) és szénsavas (narancs, gyömbér, Cola). Az ásványvíznek és üdítőnek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
-
Extra kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; fornetti); *10 dkg/fő pogácsa; *10 dkg/fő vegyes sós sütemény (pogácsa, magvas csavart, kapros-túrós falakta); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *1 adag/fő teavíz 3 féle filterrel (gyümölcs, zöld, fekete tea); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes); *0,2 l/fő üdítő rostos (narancs, őszibarack) és szénsavas (narancs, gyömbér, Cola). Az ásványvíznek és üdítőnek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
-
Szendvicsebéd: *2 féle hideg saláták (pld.: francia saláta, cézár saláta); *3 db mini szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 0,5 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétesek: almás, meggyes, túrós); *gyümölcstál: alma, körte, banán, mandarin, stb. (15 dkg gyümölcs/fő); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi Cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőnek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
-
Meleg állófogadás: *legalább 4 féle hideg előétel: csabai töltött karaj, gyümölcsös csirkemell, krémmel töltött sonkatekercs, kaszinótojás; *legalább 4 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből, lazacból készült, valamint vegetáriánus ételt); *köretek (rizs, burgonya, grillezett vegyes zöldség); *legalább 3 féle saláta (pl. franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta); *1 adag/fő frissen főzött (nem termoszos) kávé cukorral, tejszínnel; *desszert (pld.: somlói galuska, madártej, gundel palacsinta); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú; szénsavas üdítő: pl. Coca, vagy Pepsi Cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, poharas adagolással.
- Ajánlattevő köteles az étkezéseket/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.
Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás
„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2014/PSZ03015 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 6 cégtől bekért árajánlatok alapján.
További információk:
Pályázati forrás: TÁMOP-3.1.9-11/1-2012-0001, „Diagnosztikus mérések fejlesztése” projekt.
Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásról 1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 292/B. § (2) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.
Ajánlat benyújtásának módja:
Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy nettó egymillió forintot meghaladó ajánlatot, kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő. ( A borítékban beadott egymillió forintot meghaladó ajánlat érvénytelen!) A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat
vagy borítékban juttassák el,
vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.
További információ kérhető:
Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető
ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu
Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Molnár Katalin, irodavezető SZTE BTK Neveléstudományi Intézet, tel: +36 (62) 544-356, +36 (62) 544-000/4356
email:
katalin.molnar@edpsy.u-szeged.hu
Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.
Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.
A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.
Nyertes ajánlattevő: Stefánia Catering Kft., 6771 Szeged, Makai út 164.
Nyertes ajánlati ár: 814 500,-Ft+ÁFA