Ajánlat sorszáma:
SZTE/2015/PSZ05015
Ajánlattételi határidő: 2015. április 09 14:00
Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2015. április 14.; 2. részajánlati kör: 2015. április 15.; 3. részajánlati kör: 2015. április 23.
A beszerzés rövid ismertetője:
1. részajánlati kör:
SZTE TÁMOP-4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0004. pályázat Képzésfejlesztés alprojekt részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „A Felnőttképzési Központ Fóruma a felnőttképzés minőségbiztosítási és vizsgaszervezési kérdéseiről” workshop
- Időpontok: 2015. április 14.
- 2015. április 14-én tervezetten 14:00 órától 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása 20 fő részére
- Vállalkozónak a kávészünethez kiszolgáló személyzetet nem kell biztosítania. A kávészünet hozzávalóit be kell készíteni a terembe (külön asztalra a süteményeket és üdítőket, külön asztalra pedig a kávét)
- Helyszín: SZTE Rektori Hivatal - Szeged, Dugonics tér 13.
-
Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; csokoládés, gyümölcsös sütemény, fornetti); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1,5 adag kávé/fő termoszos, tejszínnel (kávégéppel nem megoldható, mivel egy teremben lesz a kávészünet az előadással); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, poharas adagolással.
- Ajánlattevő köteles a kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.
2. részajánlati kör:
SZTE Nemzetközi Koordinációs Iroda részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „Alumni rendszerek a nemzetköziesítés szolgálatában”
- Időpont: 2015. április 15.
- 2015. április 15-én tervezetten 16:30-19:00 óra között 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 130 fő részére.
- Vállalkozónak az étkezéshez legalább 3 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: SZTE Rektori Hivatal Átrium „BAL” - Szeged, Dugonics tér 13.
-
Meleg állófogadás: *legalább 3 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt); *köretek (rizs, burgonya, angol); *legalább 3 féle saláta (pl. franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *Desszert (pld.: somlói galuska, gundel palacsinta); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
- Vállalkozónak biztosítania kell a létszámnak megfelelő számú könyöklőt a rendezvény ideje alatt.
- Ajánlattevő köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.
3. részajánlati kör:
SZTE TÁMOP-4.2.2.A-11/1/KONV-2012-0073 projekt részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „Telemedicina fókuszú kutatások orvosi matematikai és informatikai tudományterületeken” zárórendezvény
- Időpont: 2015. április 23.
- 2015. április 23-án tervezetten 9:15 órától 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása tervezetten 150 fő részére, valamint tervezetten 12:30 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 100 fő részére
- Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünethez legalább 4 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Bérelt helyszín: SZTE Rektori Hivatal Átrium jobb oldal (kávészünet), és Díszterem (állófogadás) - Szeged, Dugonics tér 13. (a bérleti díj az Ajánlattevőt terheli, a beárazandó táblázatban szereplő összeg szerint)
-
Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; vaníliás mini kifli; mini ischler; mini kókuszcsók); *10 dkg/fő pogácsa (sajtos, tökmagos burgonyás); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l ásványvíz/fő (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
-
Meleg állófogadás: *legalább 3 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt); *legalább 3 féle köret (rizs, burgonya, angol); *legalább 3 féle saláta; *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *Desszert; *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
-
Minta menü a meleg állófogadáshoz: *főételek: erdei gomba különlegességekkel töltött csirkecombfilé roston vajon párolt brokkolival és karottával; pecsenye malackaraj mézes kéregben zöldbors mártásban párolt pezsgős lilakáposztával és hagymás burgonyapürével; cukkini szeletek sörtésztában karfiolrózsák mandulás morzsában jázmin rizzsel; *saláták: görög saláta fetasajt forgáccsal; almás kukoricasaláta; cézár saláta; *desszert: Sacher torta málnahabbal; mediterrán palacsinta vaníliasodóval; profiterol nero/bianco
- Ajánlattevő köteles az étkezést/kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.
Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás
„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2014/PSZ03015 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 6 cégtől bekért árajánlatok alapján.
További információk:
Pályázati források:
- 1. részajánlati kör: TÁMOP-4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0004, „Harmadik generációs összehangolt szolgálttási portfólió és irányítási rendszer kialakítása, valamint stratégiai jellegű optimalizálás megvalósítása közösségi típusú felsőoktatási együttműködés formájában Dél-Kelet Magyarországon” projekt.
- 2. részajánlati kör: TÁMOP-4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0004, „Harmadik generációs összehangolt szolgálttási portfólió és irányítási rendszer kialakítása, valamint stratégiai jellegű optimalizálás megvalósítása közösségi típusú felsőoktatási együttműködés formájában Dél-Kelet Magyarországon” projekt.
- 3. részajánlati kör: TÁMOP-4.2.2.A-11/1/KONV-2012-0073, „Telemedicína fókuszú kutatások Orvosi, Matematikai és Informatikai tudományterületeken” projekt.
Vállalkozó teljesítésigazolást követően a megnyert részajánlati kör/körök catering szolgáltatásról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 292/B. § (2) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.
Ajánlat benyújtásának módja:
Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy nettó egymillió forintot meghaladó ajánlatot, kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő. ( A borítékban beadott egymillió forintot meghaladó ajánlat érvénytelen!) A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat
vagy borítékban juttassák el,
vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.
További információ kérhető:
Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető
ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu
Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, irodavezető-helyettes SZTE Létesítménygazdálkodási Igazgatóság, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794
email:
kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu
Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.
Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.
A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.
Nyertes ajánlattevő: Két Vigh Kft., 6760 Kistelek, Akácfa u. 34.
Nyertes ajánlati ár: 12 000,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 249 600,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Waldorf 2000 Kft., 6722 Szeged, Rákóczi tér 1.
Nyertes ajánlati ár: 565 000,-Ft+ÁFA