Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2015/PSZ05012

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2014/PSZ03015 számú keret-megállapodás keretében indított ötvenhatodik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2015/PSZ05012

Ajánlattételi határidő: 2015. március 25 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2015. április 16-17.

A beszerzés rövid ismertetője:

SZTE TTIK Informatikai Tanszékcsoport részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „OTDK konferencia”
  • Időpont: 2015. április 16-17.
  • 2015. április 16-án és április 17-én 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 150 fő részére.
  • 2015. április 16-án 1 alkalommal svédasztalos szendvicsvacsora lebonyolítása tervezetten 180 fő részére.
  • 2015. április 17-én 1 alkalommal ültetett svédasztalos bankett vacsora lebonyolítása tervezetten 180 fő részére.
  • Vállalkozónak az étkezésekhez legalább 6 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Saját helyszínek:
    • Svédasztalos meleg állófogadások: SZTE Bolyai Intézet - 6720 Szeged, Aradi vértanúk tere 1.
    • Svédasztalos szendvicsvacsora: SZTE Bolyai Intézet - 6720 Szeged, Aradi vértanúk tere 1.
    • Svédasztalos bankett vacsora: SZTE TIK - Szeged, Ady tér 10.
  • Svédasztalos meleg ebéd: A két ebédnek minden főételben, és desszertben különböznie kell. *2 féle leves: gyümölcsleves, raguleves; *3 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt) a hozzá illő körettel; *Saláta: csemegeuborka; *Desszert: tortaszelet; *1 adag/fő frissen főzött kávé, hozzá való cukor, édesítő, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő (ásványvíz: mentes és szénsavas vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. Coca, vagy Pepsi Cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Svédasztalos szendvicsvacsora: *3 db szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 1 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; fornetti); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Ültetett svédasztalos bankett vacsora: *legalább 2 féle leves (pld. gyümölcs és ragu); *hideg előételek: csabai töltött karaj, gyümölcsös csirkemell, krémmel töltött sonkatekercs; *legalább 4 féle meleg főétel (tartalmaznia kell sült, panírozott és pörkölt húsokat, melyek szárnyasból és sertés húsból készülnek, valamint vegetáriánus ételt); *legalább 3 féle köret (pld. rizs, burgonya, angol); *legalább 3 féle saláta (pld. franciasaláta, görög saláta); *legalább 2 féle desszert (pld. somlói galuska, tiramisu); *1 adag kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) cukorral, tejszínnel; *1 dl/fő pezsgő (BB, vagy Törley); 2 dl/fő minőségi bor (fehér, vörös, és rose vegyesen); *0,5 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: őszibarack, narancs, alma minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: cola, narancs); *0,5 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, poharas adagolással.
  • Ajánlattevő köteles az étkezéseket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2014/PSZ03015 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 6 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Pályázati forrás: NTP-XXXII.OTDK-M-14-0005, „Támogatás a XXXII. OTDK Informatikai szekciójának lebonyolítására” projekt.


Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásról 1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 292/B. § (2) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.




Ajánlat benyújtásának módja:
Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy nettó egymillió forintot meghaladó ajánlatot, kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő. ( A borítékban beadott egymillió forintot meghaladó ajánlat érvénytelen!) A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Imreh Csanád dr., tanszékvezető egyetemi docens SZTE TTIK Informatikai Tanszékcsoport Számítógépes Algoritmusok és Mesterséges Intelligencia Tanszék, tel: +36 (62) 546-715, +36 (62) 544-000/6715, +36 (62) 546-396, +36 (62) 544-000/6396

email: cimreh@inf.u-szeged.hu


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 1 299 000,-Ft+ÁFA