Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2015/PSZ04982

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: „SZTE Juhász Gyula Pedagógusképző Kar részére, Kiskunmajsán tartandó rendezvényen kitelepüléses catering szolgáltatás nyújtása”
Ajánlat sorszáma: SZTE/2015/PSZ04982

Ajánlattételi határidő: 2015. május 07 11:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2015. május 11.

A beszerzés rövid ismertetője:

SZTE Juhász Gyula Pedagógusképző Kar részére, Kiskunmajsán tartandó rendezvényen catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Tankerületi összefogással a köznevelés megújításáért!”
  • Időpont: 2015. május 11.
  • 2015. május 11-én tervezetten 14:00 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 120 részére
  • Vállalkozónak az étkezés alatt legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania.
  • Helyszín: Kiskunmajsai Konecsni György Művelődési Központ, Helytörténeti Gyűjtemény és Tájház - Kiskunmajsa Hősök tere 6.
  • Szendvicsebéd: *3 db mini szendvics/fő bagettből (legalább 3 féle: sonkás, szalámis és vega: padlizsánkrémes, tojáskrémes, körözöttes); *5 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pl. zserbó, mini isler, mézes); *1,5 adag/fő frissen főzött kávé, tea hozzá való cukor, tejszín, citromlé (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Ásványvíz 10 fő részére: *1 üveg/fő 0,33 l-es kiszerelésű szénsavmentes ásványvíz biztosítása a konferencia előadói részére.
  • A szendvicsebéd után Vállalkozó köteles a megmaradt szendvicseket, kávét, üdítőt, süteményeket elérhetővé tenni a konferencia résztvevőinek a rendezvény végéig (kb. 16:30)
  • A felszolgáláshoz szükséges üvegpoharakat, tányérokat, tálaló- és szedőeszközöket (nem papír, nem műanyag), terítőket és szalvétákat a szolgáltatónak kell biztosítania.
  • Ajánlattevő köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.

 

Pályázati forrás: TÁMOP-4.1.2.B.2-13/1-2013-0008, „Mentor(h)áló 2.0 Program” projekt.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Az ellenszolgáltatás összegét az alábbi formában kérjük megadni:

 

 

Ajánlati ár

0,33 l-es ásványvíz díja (nettó Ft/fő):

 

Szendvicsebéd díja (nettó Ft/fő):

 

Mindösszesen (nettó Ft/terv. 0,33-as ásványvíz 10 fő; szendvicsebéd 120 fő):

 

Áfa

 

Mindösszesen (bruttó Ft/terv. 0,33-as ásványvíz 10 fő; szendvicsebéd 120 fő):

 

 

Ajánlatkérő az étkezésre mindösszesen megadott bruttó árakat fogja értékelni a bírálat során.

A résztvevők száma (120 fő) tervezett létszám, mely változhat. Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést legkésőbb 1 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a nyertes Vállalkozó felé. Az elszámolás a megadott egységárak alapján a legkésőbb 1 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.


További információk:

Fizetési mód: Vállalkozó a szolgáltatás díjáról teljesítésigazolást követően 1 db számla benyújtására jogosult, melyet a SZTE a számla kézhezvételétől számított 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít.




Ajánlat benyújtásának módja:
Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy nettó egymillió forintot meghaladó ajánlatot, kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő. ( A borítékban beadott egymillió forintot meghaladó ajánlat érvénytelen!) A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Porkoláb Mihály, projektmenedzser JGYPK Gyógypedagógusképző Intézet, tel: +36 (70) 455-4992

email: porkolab.mihaly@gmf.u-szeged.hu


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Varga Kálmánné egyéni vállalkozó (Vasút Étterem), 6120 Kiskunmajsa, Csontos Károly u. 84.
Nyertes ajánlati ár: 112 300,-Ft+ÁFA