Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2015/PSZ04796

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2014/PSZ03015 számú keret-megállapodás keretében indított ötvennegyedik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2015/PSZ04796

Ajánlattételi határidő: 2015. március 18 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2015. március 25.; 2. részajánlati kör: 2015. március 27.; 3. részajánlati kör: 2015. április 16-17.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE ÁJTK Nemzetközi és Regionális Tanulmányok Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Az Európai Unió fejlesztési forrásainak felhasználása Magyarországon”
  • Időpontok: 2015. március 25.
  • 2015. március 25-én tervezetten 15:10 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 120 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 5 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Rektori Hivatal Díszterem - Szeged, Dugonics tér 13.
  • Szendvicsebéd: *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel, cukorral – presszókávé, illetve cappuccino választási lehetőséggel; *3 db mini szendvics/fő (legalább 3 féle: pl.: szalámis (Pick), sonkás, camember sajtos); *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (pl.: kapros túrós falatkák, csavart mini masnik, apró pogácsa); *5 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pl.: mini rétesek: almás, meggyes, túrós, zserbó, mini linzer); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Ajánlattevő köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.

2. részajánlati kör:

SZTE TÁMOP-4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0012 projektiroda részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Zöld Energia Felsőoktatási Együttműködés - ZENFE” pályázat eredményismertető rendezvénye
  • Időpont: 2015. március 27.
  • 2015. március 27-én tervezetten 11:00 órától 1 alkalommal kávészünet, valamint tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 50 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünethez legalább 3 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Rektori Hivatal földszint 5-ös terem - Szeged, Dugonics tér 13.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini zserbó, mini puncsos szelet, mini kókuszgolyó); *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (pogácsa: sima, sajtos; kapros-túrós falatkák); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l ásványvíz/fő (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *főételek: mini töltött káposzta, sajttal töltött sertésszelet, juhtúróval töltött gombafejek rántva, pikáns(kolbásszal töltött) sertésszelet, natúr pulykacsíkok gombásszósszal; *köretek: rizs, burgonya, angol; *legalább 3 féle saláta (pl. franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta); *20 dkg/fő mini rétesek: almás, meggyes, túrós; *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *Desszert: somlói galuska; *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 50 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Ajánlattevő köteles az étkezést/kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE Általános Orvostudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „RO-HU Medical Education Days on Student Centered Medical Education”
  • Időpont: 2015. április 16-17.
  • 2015. április 16-án tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd, tervezetten 15:30 órától 1 alkalommal kávészünet, valamint tervezetten 19:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 130 fő részére.
  • 2015. április 17-én tervezetten 10:30 órától 1 alkalommal kávészünet, valamint tervezetten 13:00 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 130 fő részére.
  • Vállalkozónak az étkezésekhez/kávészünetekhez legalább 7 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Saját helyszínek: SZTE Rektori Hivatal Díszterem (kávészünet), ill. Átrium (ebéd és állófogadás) - Szeged, Dugonics tér 13.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó); *10 dkg/fő pogácsa (sima és sajtos, nem fornetti); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő (ásványvíz: szénsavas és szénsavmentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú; szénsavas üdítők: Coca vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Svédasztalos meleg állófogadás: *hideg előétel; *1 féle leves; *legalább 3 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt); *köretek (rizs, burgonya); *legalább 3 féle saláta (pl. franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *Desszert (pld.: somlói galuska, gundel palacsinta); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (szénsavas és szénsavmentes vegyesen); Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Svédasztalos szendvicsebéd: *hideg saláták (2 féle; pld.: francia saláta/jércemell saláta, cézár saláta); *5 db mini szendvics/fő bagettből (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus); *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pl. mini rétesek: almás, meggyes, túrós); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Ajánlattevő köteles az étkezéseket/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2014/PSZ03015 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 6 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Pályázati forrás:

  • 1. részajánlati kör: GCI-C-2013/2017-HU-03-III, „A EUROPE DIRECT hálózat információs központjait 2013-2017 között befogadó szervezetekkel kötött keret megállapodás egyedi támogatási megállapodás” projekt.
  • 2. részajánlati kör: TÁMOP-4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0012, „Zöld Energia Felsőoktatási Együttműködés - ZENFE ” projekt.
  • 3. részajánlati kör: TÁMOP-4.1.1.C-13/1/KONV-2014-0001, „Az élettudományi-klinikai felsőoktatás gyakorlatorientált és hallgatóbarát korszerűsítése a vidéki képzőhelyek nemzetközi versenyképességének erősítése.” projekt.


Vállalkozó teljesítésigazolást követően a megnyert részajánlati kör/körök catering szolgáltatásról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 292/B. § (2) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.




Ajánlat benyújtásának módja:
Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy nettó egymillió forintot meghaladó ajánlatot, kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő. ( A borítékban beadott egymillió forintot meghaladó ajánlat érvénytelen!) A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, irodavezető-helyettes SZTE GMF Szolgáltatás Szervezési Iroda, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 120 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Két Vigh Kft., 6760 Kistelek, Akácfa u. 34.
Nyertes ajánlati ár: 110 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 644 800,-Ft+ÁFA