A GMF Szolgáltatás Szervezési Iroda szervezésében megkezdődött az egyetemi egységek selejtes iratainak elszállítása és megsemmisítése.

A GMF Szolgáltatás Szervezési Iroda az egyetemi szelektív hulladékarány növelésére papírgyűjtési akció keretében megkezdte a selejtes iratok elszállítását és újrahasznosítás céljából a megsemmisítését.

A kampány során megtörténik a tároló helyet feleslegesen foglaló selejtes papír iratok begyűjtése, amelyek az Egyetem Tompai Kapu úti Központi Raktárában darálással kerülnek megsemmisítésre. Az előkészített iratok átvételét követően a kiszállítás és darálás zárt rendszerben történik, így minden irat garantáltan megsemmisítésre és mint darált papír újrahasznosításra kerül.

 

A 2012. október 11-én kezdődött akció során eddig 7 tonna iratot gyűjtöttek be az Iroda dolgozói.

 

A mindennapi működés során keletkező bizalmas információkat nem tartalmazó papírhulladék gyűjtése az eddigiek szerint továbbra is a szolgáltató által kihelyezett szelektív edényekben történik.

 

További iratmegsemmisítési igény esetén Viszmeg Ivett főmunkatársat kell keresni az 5604 belső telefon melléken vagy a viszmeg.ivett@gmf.u-szeged.hu e-mail címen. Az új igények ütemezve az időjárástól függően kerülnek teljesítésre.