2024. február 28., szerda English version

Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

Az Egyetemről

Tisztelt Felvételizők!

A Szegedi Tudományegyetem nemzedékek óta szolgálja a tudomány és az oktatás ügyét. Büszkén mondhatjuk: nemzetközi ranglistákon is előkelő helyen szerepel egyetemünk, hiszen évek óta a hazai és a közép-európai felsőoktatás legkiemelkedőbb intézményei között jegyzik, ahol neves tudósok műhelyeiben nevelkednek a jövő kutatói, elméleti és gyakorlati szakemberei. Az itt szerzett diploma hazánkban és az országhatáron túl is a boldogulás garanciája, mely mögött sokoldalú tudás áll, és amely kiváló ajánlólevélként szolgálja tulajdonosát.

A Szegedi Tudományegyetem közösségéhez megtiszteltetés tartozni, nem csoda, hogy minden évben ezreket vonz soraiba. Az egyetem polgárai számára mindig öröm az újonnan csatlakozók köszöntése és a csatlakozni szándékozók bátorítása. A Szegedi Tudományegyetem rektoraként szeretettel ajánlom figyelmükbe az egyetemünkön meghirdetett szakokat, amelyek a pótfelvételi eljárásban várják a jelentkezőket. Bízom benne, hogy sokan találnak céljaiknak és álmaiknak megfelelőt közöttük.

Éljenek a lehetőséggel, böngésszék át a színvonalas kínálatot, és válasszanak bölcsen jövőt maguknak! Várjuk Önöket a Szegedi Tudományegyetemen!


Prof. Dr. Szabó Gábor
a Szegedi Tudományegyetem rektora

 

 

_MG_20422_230x154.png