Bezár
Együttműködéseink

Együttműködéseink

2022. április 12.
2 perc

valaszto_iszi_honlap


Az Informatikai és Szolgáltatási Igazgatóság régóta számos IT-biztonsággal is foglalkozó szervezet partnere. Projektjeink kiemelt hangsúlyt fordítanak a felhasználói biztonságtudatosság elmélyítésére. Az alábbiakban azon partnereinket mutatjuk be, melyek kiadványai, tájékoztató anyagai hozzájárulnak a felhasználók online biztonságához.



kifu

Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség 

Együttműködéseink közül elsőként figyelmébe ajánljuk a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség (KIFÜ) oldalát, különös tekintettel az IT biztonságot tematizáló kiadványukat. Az anyag azokat az eljárásokat gyűjti össze, melyeket betartva minden felhasználó biztonságban tudhatja magát az online térben, garantálva saját, valamint munkahelye informatikai rendszereinek integritását.

.


NKI

Nemzeti Kibervédelmi Intézet

A Nemzeti Kibervédelmi Intézet (NKI) céljai között számos, az ISZI terveivel összhangban lévő projektet találni. Az NKI által észlelt sérülékenységeket és biztonsági kockázatokat az ISZI naprakészen szemlézi, és figyelemmel kíséri, nagy hangsúlyt fektetve ezen kockázatok megelőzésére. Ez a prevenciós tudás a felhasználók számára is érték, ezért emeltük be tudástárunkba az NKI anyagát is. Az alábbi oldalon számos naprakész kiberbiztonsági hír között böngészhet, melyek a megbízható internethasználattól egészen a legfrissebb vírusok bemutatásáig terjednek.


.


CSMRFK

Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság

Az ISZI együttműködései során kiemelt figyelmet szentel a felhasználó adatainak védelmét célzó projektekre. A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság anyaga is egy ilyen vállalás, ezért igazgatóságunk örömmel osztja meg azt. A mai világban különösen fontos, hogy minden felhasználó ismerje a legfrissebb biztonsági kockázatokat, valamint felismerje, ha találkozik eggyel. A rendőrség anyaga segít, hogy naprakészek lehessünk az egyre kifinomultabb internetes átverések témájában, és időben felismerjük, ha találkozunk eggyel.


.



Kapcsolódó hírek