Bezár

SZTE Magazin

kiemelt_Anna_bal_szepe

Az SZTE gyakorló gimnáziumának diákja a 191. Anna-bál szépe

Az SZTE gyakorló gimnáziumának diákja a 191. Anna-bál szépe

2016. július 26.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem Gyakorló Gimnázium és Általános Iskolában tanul angol szakon Kriveczky Villő a 2016-os Anna-bál szépe. A 17 éves fiatal évek óta modellkedik, ennek ellenére nagyon meglepte, hogy őt választották a bál szépének.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A balatonfüredi bál alapvetően nem szépségverseny, a résztvevők a 250 hölgy nyakláncán olvasható Herendi porcelánszív számára szavazhatnak. A legszebb 15 bálozó közül pedig zsűri választja ki a bál szépét, az első és a második udvarhölgyet.


Kriveczky Villő, az SZTE Gyakorló Gimnázium és Általános Iskola diákja nagymamájától kapta ajándékba az Anna-bálra szóló jegyet és az 57-es szám hozta meg számára a szerencsét. Villő szépségére már egészen fiatalon felfigyeltek, hiszen évek óta ügynökségnél modellkedik.


Anna_bal_szep“Nagyon meglepett, hogy engem választottak az Anna-bál szépének, mert nem ezzel a céllal érkeztem. Az egész család nagyon örül, különösen a nagymamám” – mesélte a szegedma.hu- nak a szegedi lány.


Villő ruhájával az egyszerűségre törekedett: egy csipke felsőrésszel díszített, abroncs nélküli báli ruhát választott. A 191. Anna-bál szépe és udvarhölgyei Balatonfüreden sétakocsikázáson mutatkoztak be. “Ahogyan az ideit a 2015-ös Anna-bál szépe, úgy jövőre én nyitom meg az eseményt, illetve felkértek arra is, hogy a Balatonfüreden rendezett úszó VB-n majd díjat adjak át” – mondta.


Fotó: Bodnár Boglárka (MTI)

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek