SZTE Karrier Napok

Az SZTE Karrier Napok a Dél-alföldi régió legnagyobb álláskeresési fóruma, ahol személyesen találkozhatsz a munkaadókkal, felmérheted az aktuális munkaerő-piaci helyzeted, és felteheted kérdéseidet közvetlenül a munkáltatók képviselőinek.


A rendezvénynek az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ ad otthont. Akár diploma előtt álló hallgató, akár frissdiplomás, vagy néhány éves szakmai tapasztalattal rendelkező fiatal álláskereső vagy, várunk téged rendezvényünkön!


A karriernapot megelőző napokban, a Felkészítő Napok keretében színvonalas, személyre szabott tanácsadásokkal (önéletrajz-, pályatervezés- és stílustanácsadással, illetve próbainterjúkkal) segítjük a felkészülésed, hogy kiemelkedő tudással és magabiztossággal induljanak neki a karriernapnak.


A Felkészítő napok tervezett dátuma 2020. október 15-19., a kiállítókkal pedig a Karriernap keretében 2020. október 20-án találkozhatsz a TIK-ben.

(A rendezvény időpontpontját és megvalósulását a változó COVID-helyzet befolyásolhatja.)


Az SZTE Karrier Napok időpontja: 2020. október 15-20, melynek keretében október 15-19-ig a Felkészítő napok zajlanak, a kiállítói megjelenésre pedig október 20-án, kedden kerül sor.Friss hírek

Friss hírek RSS

Szeptemberi_hirlevel

Válogass a legfrissebb gyakornoki ajánlatok és állásajánlatok közül!

szerencse_alapfb

Töltsd ki még ma a Fiatal tehetségkutatás kérdőívet és nyerj éves online streaming csomag előfizetést, vagy 50.000 Ft értékű Dorko vásárlási utalványt! A kitöltés határideje: 2020. október 9.

1170_430_honlap_45

A COVID-19 pandémia miatt a 91. Ünnepi Könyvhét hagyományos nyári program-sorozatát őszre halasztották. Szegeden 2020. szeptember 17-től négy napon át ismét az olvasóké a Dugonics tér. A könyves beszélgetés-sorozathoz „az SZTE az utcára viszi a tudományt” mottóval, a járványügyi szabályokat betartva csatlakozott.Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3