2020. szeptember 20., vasárnap

Pályatervezési tanácsadás középiskolásoknak

Láss rá a lehetséges irányokra!

Milyen szakterület illene hozzám? Alkalmas lennék-e rá, megvannak-e hozzá a megfelelő képességeim? Milyen tárgyakat kell majd tanulnom a képzés során? Mi alapján és hogyan döntsek?
Ha ezek a kérdések intenzíven foglalkoztatnak, gyere el tanácsadásunkra, mely segít, hogy mélyítsd önismereted, tudatosítsd motivációid, erősségeid és ennek tükrében határozd meg a hozzád leginkább illő képzési területeket. A tanácsadás során teljesebb képet adunk az egyes szakok elvégzéséhez szükséges kompetenciákról, későbbi munkaerő-piaci lehetőségekről, támogatunk a döntés meghozatalában, a pályaválasztást esetlegesen nehezítő belső vagy külső tényezők feldolgozásában. Igény esetén tesztekkel térképezzük fel kompetenciáid, közösen értékelve az eredményeket. Végül céljaid eléréshez akciótervet dolgozunk ki. A tanácsadás legalább két alkalomból áll, melyek között érdekes feladatokkal, gyakorlatokkal segítjük a témában való elmélyülésed.
 

Kérdéseiddel nyugodtan keress minket a fazekas.melinda@szte.hu e-mail címen vagy a 62/546-680-as telefonszámon!
Friss hírek

Friss hírek RSS

oszindito_hirlevel_hallgatoi

Olvasd el a nyár végi / ősz eleji hírlevelünket, melyben a legfrissebb gyakorlati helyeket is megtalálod.

golyabatorok_szte

Hosszas egyeztetések után, az etikai és felelősségvállalási aspektusokat figyelembe véve az EHÖK Elnöksége arra a döntésre jutott, hogy a hivatalos jogszabályok rugalmassága ellenére a hallgatók biztonságának teljes körű garantálása a gólyatáborok esetében nem megvalósítható.


GTK_hirlevel_boritokep_1

A legfrissebb gyakornoki helyekkel.Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3