2020. február 17., hétfő

Pályatervezési tanácsadás középiskolásoknak

Láss rá a lehetséges irányokra!

Milyen szakterület illene hozzám? Alkalmas lennék-e rá, megvannak-e hozzá a megfelelő képességeim? Milyen tárgyakat kell majd tanulnom a képzés során? Mi alapján és hogyan döntsek?
Ha ezek a kérdések intenzíven foglalkoztatnak, gyere el tanácsadásunkra, mely segít, hogy mélyítsd önismereted, tudatosítsd motivációid, erősségeid és ennek tükrében határozd meg a hozzád leginkább illő képzési területeket. A tanácsadás során teljesebb képet adunk az egyes szakok elvégzéséhez szükséges kompetenciákról, későbbi munkaerő-piaci lehetőségekről, támogatunk a döntés meghozatalában, a pályaválasztást esetlegesen nehezítő belső vagy külső tényezők feldolgozásában. Igény esetén tesztekkel térképezzük fel kompetenciáid, közösen értékelve az eredményeket. Végül céljaid eléréshez akciótervet dolgozunk ki. A tanácsadás legalább két alkalomból áll, melyek között érdekes feladatokkal, gyakorlatokkal segítjük a témában való elmélyülésed.
 

Kérdéseiddel nyugodtan keress minket ezen az kepzes@sztekarrier.hu e-mail címen vagy a 62/546-680-as telefonszámon!


A képek kattintásra teljes méretben jelennek meg.


1_Hogyan_valassz_fakultaciot.


2.3.

4.


5.


6.


7.


8.


9.


10.

Friss hírek

Friss hírek RSS

Demola

Első vidéki egyetemként a Szegedi Tudományegyetem csatlakozott a Demola nemzetközi innovációs hálózathoz az SZTE Virtus Vállalkozáskatalizátor program keretében. A Demola program célja egy fiatal, nyitott, multidiszciplináris közösség létrehozása, amely kreatív ötletekkel és módszerekkel dolgozik valós üzleti kihívások megoldásán. A tavaszi szemeszterre már várják az egyetemi hallgatók jelentkezését.

Nyílt nap

Az SZTE 12 karán és Tanárképőző Központján kívül velünk és számos más olyan egységgel is találkozhatsz, akik az egyetemi éveid segítik majd.

Coursera

A Coursera több mint száznyolcvan felsőoktatási intézménnyel működik együtt, több mint négyezer online egyetemi kurzust kínálnak minden tudományterületen. A Szegedi Tudományegyetem közreműködésével először érhető el teljesen magyar nyelvű tananyag a népszerű oktatási portálon. A kurzus a www.coursera.org/learn/a-tanulas-tanulasa címen érhető el.

Kövess minket

Instagram - SZTE Karrier Iroda