2020. május 26., kedd

Pályatervezési tanácsadás középiskolásoknak

Láss rá a lehetséges irányokra!

Milyen szakterület illene hozzám? Alkalmas lennék-e rá, megvannak-e hozzá a megfelelő képességeim? Milyen tárgyakat kell majd tanulnom a képzés során? Mi alapján és hogyan döntsek?
Ha ezek a kérdések intenzíven foglalkoztatnak, gyere el tanácsadásunkra, mely segít, hogy mélyítsd önismereted, tudatosítsd motivációid, erősségeid és ennek tükrében határozd meg a hozzád leginkább illő képzési területeket. A tanácsadás során teljesebb képet adunk az egyes szakok elvégzéséhez szükséges kompetenciákról, későbbi munkaerő-piaci lehetőségekről, támogatunk a döntés meghozatalában, a pályaválasztást esetlegesen nehezítő belső vagy külső tényezők feldolgozásában. Igény esetén tesztekkel térképezzük fel kompetenciáid, közösen értékelve az eredményeket. Végül céljaid eléréshez akciótervet dolgozunk ki. A tanácsadás legalább két alkalomból áll, melyek között érdekes feladatokkal, gyakorlatokkal segítjük a témában való elmélyülésed.
 

Kérdéseiddel nyugodtan keress minket ezen az kepzes@sztekarrier.hu e-mail címen vagy a 62/546-680-as telefonszámon!


A képek kattintásra teljes méretben jelennek meg.


1_Hogyan_valassz_fakultaciot.


2.3.

4.


5.


6.


7.


8.


9.


10.

Friss hírek

Friss hírek RSS

muanyag

Van egy jó ötleted a műanyaghasználat vagy a műanyag, mint alapanyag újragondolására? Akkor a Startup Plastic Surgery 2020 program neked szól.

Áprilisi hírlevél

Elkészült az áprilisi hírlevelünk a legfrissebb gyakornoki lehetőségekkel és programokkal.

morgan-stanley

A május 5-én megrendezésre kerülő Virtuális Tech Nyílt Nappal kapcsolatos bővebb információkért kattints ide!

Kövess minket

Instagram - SZTE Karrier Iroda