bay_fejlec

Vezető kutató - Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Nonprofit Kft.

A Bay Zoltán Nonprofit Kft. Biotechnológiai Intézetének Másodlagos Nyersanyagok hasznosításával foglalkozó osztálya felvételt hirdet vezető kutató munkakörbe.

A Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Nonprofit Kft. Biotechnológiai Divíziójának Másodlagos Nyersanyagok hasznosításával foglalkozó osztályának egyik kiemelt kutatási területe a ritkaföldfémek és értékes fémek bányászati és ipari hulladékokból történő visszanyerésére alkalmas hidro- és biohidrometallurgiai technológiai eljárások fejlesztése.


Kutatási stratégiánk részeként osztályunk egy erősen motivált vezető kutatót keres, aki laborszintű és méretnövelt technológiai eljárásokat fejleszt a bioleaching területén, különösen a ritkaföldfémek és értékes fémek hulladékból történő kitermelésével kapcsolatban. A kutatási munkatársnak az intézethálózat keretein belül lehetősége nyílik a mikrobiológiai, molekulárisbiológiai és analitikai szakértők mellett anyagtudományi és elektrokémiai szakemberekkel is együtt dolgozni. Továbbá lehetősége nyílik a laboratóriumi eredmények technológiai szintű megvalósításában is részt venni.


Elvárások:


A jelentkezőtől elvárt, hogy szakmai tapasztalattal rendelkezzen releváns szakterületeken, mint pl. a bioleaching, bio-hidrometallurgia, biotechnológia és alkalmazott mikrobiológia.


Előny:


Előnyt jelent, ha kapcsolódó területen – ideértve a fémek hulladékokból történő kivonása, heterotróf és/vagy autotróf bioleaching, bioreaktorok, stb. – szerzett tudományos fokozatot. További előny fémextrakciós, fémvisszanyerési technikák és analitikai kémiai módszerek ismerete.

További előny a jó projektvezetési készség, laboratóriumi tapasztalat, informatikai készségek, valamint jó együttműködő és kommunikációs készség a kollégákkal és ipari partnerekkel történő munka során.

A kínált munkakör egyedülálló lehetőséget ad a jelentkező számára, hogy hazai és nemzetközi projektek megvalósítása során a terület kiemelkedő szakértőitől és kutatóintézeteitől tanulhasson.


Elvárt képességek:


• szakmai tapasztalat bioleaching, bio-hidrometallurgia területén, PhD előny

• kémiai, analitikai ismeretek

• vezetői képességek

• koordinálja saját munkáját másokkal a konfliktusok elkerülésével

• interdiszciplináris csapatban dolgozás képessége

• erőforrás igények felmérése és hatékony felhasználása

• összetett információk egyértelmű közlésének képessége


Amit kínálunk:


• érdekes, változatos munkák

• főállású munkakör

• versenyképes jövedelem + cafeteria

• támogató, barátságos munkakörnyezet

• megbízható, stabil hátterű cég


CV-t és motivációs levelet, valamint kérdéseket erre a címre kérjük:

sara.simon@bayzoltan.hu


Friss hírek

Friss hírek RSS

okn_webap_banner

Nemcsak gyakornoki-, vagy munkahelyet találhatnak a Szegedi Tudományegyetem hallgatói a Online Karriernapokon, de az azt megelőző Felkészítő Programokon többek között megtanulhatnak önéletrajzot írni, kipróbálhatják magukat interjúkon, és pályatervezési tanácsadáson is részt vehetnek.

passportphoto_fejlec

A koronavírus időszaka alatt sok ügyintézés korlátozottan működik, frissen végzett hallgatóként a munkakeresés nem egyszerű. Ismerd meg a Passport Photo Online nyújtotta lehetőségeket. Készíts képet, szerkeszd tökéletesre - egyszerűen!


feta_honlap_w

Megjelent a FETA Füzetek sorozat, amely hasznos segítséget nyújt karrierépítéssel, pszichológiai témákkal, tanulással és a Covid19-járvánnyal kapcsolatban a felsőoktatásban tanuló hallgatóknak.Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3