1170_430_honlap_59

Vestfrost Zrt. - Pénzügy és számvitel gyakornok

A dán tulajdonú Vestfrost Zrt. dinamikusan növekszik, és kiváló minőségű hűtőgépeket gyárt közel 300 fővel. Amennyiben ezen a területen keresel fejlődési lehetőséget és kihívást egy nemzetközi vállalatnál, akkor nálunk a helyed. Cserébe életre szóló szakmai tudást, változatos feladatokat és kellemes munkakörnyezetet kínálunk egy fiatal csapatban.

A VESTFROST ZRT kereskedelmi és vendéglátó-ipari hűtők és mélyhűtők, azok kiegészítői, egészségügyi hűtők gyártásával és értékesítésével foglalkozik.
Több évtizedes gyártási tradíciójára épülő, de a legmodernebb gyártóberendezésekkel kiegészülő technológia alkalmazásával a gyár termékei 100%-ban környezetbarát alapanyagokból készülnek. Csongrádi gyárukban a legszigorúbb minőségi és környezetvédelmi előírások betartásával gyártják saját fejlesztésű, tervezésű kereskedelmi hűtőiket, valamint exportra szánt egyéb hűtőket.


A gyakornoki felhívásokhoz tartozó elvárások:


Dán tulajdonú vállalatunk dinamikusan növekszik, és kiváló minőségű hűtőgépeket gyárt közel 300 fővel. Amennyiben ezen a területen keresel fejlődési lehetőséget és kihívást egy nemzetközi vállalatnál, akkor nálunk a helyed. Cserébe életre szóló szakmai tudást, változatos feladatokat és kellemes munkakörnyezetet kínálunk egy fiatal csapatban.


Amit kérünk:


- Heti 2-3 napon tudj 4-6 órát a cégnél tölteni

- Legalább 3-6 hónapra várunk

- Az utolsó félévek tanulmányainál tartasz

- Akarj fejlődni és tanulni


Előny:

- Kommunikációképes angol nyelvtudás


Főbb feladatok:

- Szállítószámlák és banki számlák könyvelése

- Irodai adminisztráció


Amit kínálunk:

- Szakmai fejlődés

- Pénzbeli juttatás


Jelentkezni az alábbi e-mail címen tudsz önéletrajzod elküldésével:


job-hu@vestfrostsolutions.hu, vagy

személyesen a Csongrád, Rév István u. 3-5. szám alatt.Friss hírek

Friss hírek RSS

1170_430_honlap_61

A Deloitte elindította a fiatalok munkaerőpiaci véleményét felmérő nemzetközi kutatásának következő kiadását. A felmérésre Közép-Európa 18 országában és Franciaországban kerül sor, a kutatás célcsoportja a 18-30 éves egyetemista és a felsőoktatásban diplomázott pályakezdő fiatalok, az idei adatfelvétel november 9-én zárul.

nyito1_1170x423

A EUGLOH projektben az interkulturális kommunikációt fejlesztő kurzust indítanak a párizsi egyetem és az SZTE ÁJTK oktatói. Az angol nyelvű tréningen a két egyetem hallgatói működnek együtt.

barbara_oakley

Interaktív, online előadásaival Szegeden vendégeskedik Barbara Oakley, a világ legnépszerűbb online kurzusának oktatója. Az amerikai mérnök professzor kutatása az idegtudomány és a társas viselkedés közötti összefüggésre fókuszál.Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3