mercedes_fejlec

Szakmai gyakorlat a Mercedes-Benz-nél

Szerezz piacképes szakmai tapasztalatot a kecskeméti Mercedes-Benz gyár multinacionális környezetében. Magyarország egyik legvonzóbb munkáltatójaként várjuk jelentkezésedet!

mercedes_kep


Várunk csapatunkba amennyiben az alábbi feltételekkel rendelkezel:


• aktív, nappali tagozatos hallgatói jogviszony

• szakirányú tanulmányok

• legalább 3 hónap gyakorlati idő vállalása

• hetente legalább 3, legfeljebb 5 munkanap vállalása

• német és/vagy angol nyelvtudás kommunikációs szinten.


Gyárunk versenyképes juttatási csomagot, munkába járási költségtérítést és home office lehetőséget biztosít, miközben egyéni fejlődést is garantál.


Csatlakozz csapatunkhoz és építsük közösen a jövő autóit!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, nézd meg aktuális gyakornoki pozícióinkat!


Weboldalunk:

www.mercedesgyarkarrier.hu


Karrier-Hotline: 06 80 20 50 87

Friss hírek

Friss hírek RSS

okn_webap_banner

Nemcsak gyakornoki-, vagy munkahelyet találhatnak a Szegedi Tudományegyetem hallgatói a Online Karriernapokon, de az azt megelőző Felkészítő Programokon többek között megtanulhatnak önéletrajzot írni, kipróbálhatják magukat interjúkon, és pályatervezési tanácsadáson is részt vehetnek.

passportphoto_fejlec

A koronavírus időszaka alatt sok ügyintézés korlátozottan működik, frissen végzett hallgatóként a munkakeresés nem egyszerű. Ismerd meg a Passport Photo Online nyújtotta lehetőségeket. Készíts képet, szerkeszd tökéletesre - egyszerűen!


feta_honlap_w

Megjelent a FETA Füzetek sorozat, amely hasznos segítséget nyújt karrierépítéssel, pszichológiai témákkal, tanulással és a Covid19-járvánnyal kapcsolatban a felsőoktatásban tanuló hallgatóknak.Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3