2021. április 22., csütörtök

hunnect_life_sciences_03

Projektmenedzser állásajánlat a Hunnect fordítóirodánál

A Hunnect fordítóiroda felvételt hirdet projektmenedzseri munkakörbe, élettudományi területre

Részletek:


Nemzetközi ügyfélkörrel rendelkező fordítóirodánk fiatal csapatába keresünk felsőfokú végzettségű, professzionális angol nyelvtudással rendelkező, agilis munkatársat projektmenedzseri munkakörbe, az élettudományi részlegünkbe.


Feladatok:


− elsősorban orvosi, gyógyszerészeti témájú fordítási projektek teljes körű menedzselése − angol és magyar nyelven történő kapcsolattartás az ügyfelekkel, fordítókkal és lektorokkal − a szövegek formai és nyelvi ellenőrzése − rövidebb fordítások vagy lektorálások elkészítése − adminisztráció


Elvárások:


− egészségtudományi vagy természettudományi területen szerzett diploma (elsősorban biológus, orvos, gyógyszerész, vegyész szakon)

− legalább középfokú angol nyelvvizsga

− megbízhatóság, alapos, precíz, lelkiismeretes munkavégzés, instrukciók pontos betartása

− kiváló kommunikációs, együttműködési és szervezőkészség

− terhelhetőség és stressztűrés

− önálló és csapatban történő munkavégzésre való alkalmasság

− a MS Office programok felhasználói szintű ismerete − rugalmasság, az új ismeretek iránti fogékonyság és gyors tanulási képesség


Előnyt jelent:


− kimagasló magyar helyesírási és nyelvhelyességi ismeretek

− szakfordítói végzettség

− angol felsőfokú nyelvismeret/nyelvvizsga

− a feladatkör és a pálya iránti elkötelezettség

− kimagasló informatikai ismeretek

− SDL Trados fordítási program ismerete

− mesterképzésben szerzett diploma − fordítói vagy lektori tapasztalat − fordítóirodai tapasztalat − egyéb idegen nyelv(ek) ismerete


Amit kínálunk:  


− teljes munkaidős (napi 8 órás) állás

− változatos munkakör

− versenyképes jövedelem

− fiatal, dinamikus csapat

 

Munkaviszony tervezett kezdete:


Megegyezés szerint azonnali kezdés.


Munkavégzés helye: 


A Hunnect Kft. szegedi Szabadkai úti irodája.


Jelentkezés menete:

Amennyiben megfelel a fenti kiírásnak, Tóth-Tölgyesi Éva a career@hunnect.hu e-mail-címen mielőbb, de legkésőbb 2020. augusztus 3. 11.00 óráig várja a jelentkezéseket.

Ha felkeltette az érdeklődését ez a lehetőség, akkor mielőbbi jelentkezésre bíztatnánk, ugyanis az interjúkat már július hónapban megkezdjük.

 

A legfrissebb magyar és angol nyelvű fényképes önéletrajzát vagy videó-önéletrajzát, valamint magyar és angol nyelvű motivációs levelét mindenképp mellékelje.

Az e-mail tárgyában is feltétlen jelölje meg a megpályázott pozíciót!

Az önéletrajz alapján kiválasztott jelölteket hamarosan behívjuk egy online felvételi elbeszélgetésre, a későbbi kiválasztási köröknek pedig része egy teszt is.

Friss hírek

Friss hírek RSS

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep

Programajánló: Virtuális események a Morgan Stanley-nél, Level UP! Utánpótlás-és Gyakornoki Program. Kattints a részletekért, hogy ne maradj le egyik eseményről sem!

okn_webap_banner

Nemcsak gyakornoki-, vagy munkahelyet találhatnak a Szegedi Tudományegyetem hallgatói a Online Karriernapokon, de az azt megelőző Felkészítő Programokon többek között megtanulhatnak önéletrajzot írni, kipróbálhatják magukat interjúkon, és pályatervezési tanácsadáson is részt vehetnek.

passportphoto_fejlec

A koronavírus időszaka alatt sok ügyintézés korlátozottan működik, frissen végzett hallgatóként a munkakeresés nem egyszerű. Ismerd meg a Passport Photo Online nyújtotta lehetőségeket. Készíts képet, szerkeszd tökéletesre - egyszerűen!
Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3