hunnect_life_sciences_03

Projektmenedzser állásajánlat a Hunnect fordítóirodánál

A Hunnect fordítóiroda felvételt hirdet projektmenedzseri munkakörbe, élettudományi területre

Részletek:


Nemzetközi ügyfélkörrel rendelkező fordítóirodánk fiatal csapatába keresünk felsőfokú végzettségű, professzionális angol nyelvtudással rendelkező, agilis munkatársat projektmenedzseri munkakörbe, az élettudományi részlegünkbe.


Feladatok:


− elsősorban orvosi, gyógyszerészeti témájú fordítási projektek teljes körű menedzselése − angol és magyar nyelven történő kapcsolattartás az ügyfelekkel, fordítókkal és lektorokkal − a szövegek formai és nyelvi ellenőrzése − rövidebb fordítások vagy lektorálások elkészítése − adminisztráció


Elvárások:


− egészségtudományi vagy természettudományi területen szerzett diploma (elsősorban biológus, orvos, gyógyszerész, vegyész szakon)

− legalább középfokú angol nyelvvizsga

− megbízhatóság, alapos, precíz, lelkiismeretes munkavégzés, instrukciók pontos betartása

− kiváló kommunikációs, együttműködési és szervezőkészség

− terhelhetőség és stressztűrés

− önálló és csapatban történő munkavégzésre való alkalmasság

− a MS Office programok felhasználói szintű ismerete − rugalmasság, az új ismeretek iránti fogékonyság és gyors tanulási képesség


Előnyt jelent:


− kimagasló magyar helyesírási és nyelvhelyességi ismeretek

− szakfordítói végzettség

− angol felsőfokú nyelvismeret/nyelvvizsga

− a feladatkör és a pálya iránti elkötelezettség

− kimagasló informatikai ismeretek

− SDL Trados fordítási program ismerete

− mesterképzésben szerzett diploma − fordítói vagy lektori tapasztalat − fordítóirodai tapasztalat − egyéb idegen nyelv(ek) ismerete


Amit kínálunk:  


− teljes munkaidős (napi 8 órás) állás

− változatos munkakör

− versenyképes jövedelem

− fiatal, dinamikus csapat

 

Munkaviszony tervezett kezdete:


Megegyezés szerint azonnali kezdés.


Munkavégzés helye: 


A Hunnect Kft. szegedi Szabadkai úti irodája.


Jelentkezés menete:

Amennyiben megfelel a fenti kiírásnak, Tóth-Tölgyesi Éva a career@hunnect.hu e-mail-címen mielőbb, de legkésőbb 2020. augusztus 3. 11.00 óráig várja a jelentkezéseket.

Ha felkeltette az érdeklődését ez a lehetőség, akkor mielőbbi jelentkezésre bíztatnánk, ugyanis az interjúkat már július hónapban megkezdjük.

 

A legfrissebb magyar és angol nyelvű fényképes önéletrajzát vagy videó-önéletrajzát, valamint magyar és angol nyelvű motivációs levelét mindenképp mellékelje.

Az e-mail tárgyában is feltétlen jelölje meg a megpályázott pozíciót!

Az önéletrajz alapján kiválasztott jelölteket hamarosan behívjuk egy online felvételi elbeszélgetésre, a későbbi kiválasztási köröknek pedig része egy teszt is.

Friss hírek

Friss hírek RSS

1170_430_honlap_61

A Deloitte elindította a fiatalok munkaerőpiaci véleményét felmérő nemzetközi kutatásának következő kiadását. A felmérésre Közép-Európa 18 országában és Franciaországban kerül sor, a kutatás célcsoportja a 18-30 éves egyetemista és a felsőoktatásban diplomázott pályakezdő fiatalok, az idei adatfelvétel november 9-én zárul.

nyito1_1170x423

A EUGLOH projektben az interkulturális kommunikációt fejlesztő kurzust indítanak a párizsi egyetem és az SZTE ÁJTK oktatói. Az angol nyelvű tréningen a két egyetem hallgatói működnek együtt.

barbara_oakley

Interaktív, online előadásaival Szegeden vendégeskedik Barbara Oakley, a világ legnépszerűbb online kurzusának oktatója. Az amerikai mérnök professzor kutatása az idegtudomány és a társas viselkedés közötti összefüggésre fókuszál.Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3