honlapra

Precognox - Szakmai gyakorlati program 2021

2021-ben fogsz végezni a felsőoktatásban? Akkor már most érdemes jelentkezned.

Kaposváron működő szoftverfejlesztő cégünk szívesen biztosít nyári gyakorlati helyet, illetve gyakornoki pozíciót informatikus, programtervező informatikus, valamint matematikus, villamosmérnök vagy fizikus hallgatók számára. Ha van időd, akkor év közben is bekapcsolódhatsz már a gyakorlati feladatokba. Arra számíthatsz, hogy néhány hét után már konkrét programozási feladatokat oldhatsz meg komoly projektekben, és még pénzt is kereshetsz. A legjobban teljesítőknek hosszú távú szoftverfejlesztői munkalehetőséget biztosítunk. Kérjük, csak akkor jelentkezz, ha meg tudod oldani a kaposvári munkavégzést!


Ha érdekel a lehetőség, Java-ban már legalább alapszinten tudsz programozni és minimum 6 hétre tudsz jönni, akkor jelentkezz online!


Amennyiben még többet szeretnél tudni a cégről és Kaposvárról, olvasd el házi interjúnkat programozó kollégánkkal.


Kérdésed van? Írj a hr@precognox.com címre!


Szerződött nyári gyakorlati helyet biztosító partnerei vagyunk az alábbi Egyetemeknek, de ha máshova jársz, akkor is örömmel vesszük jelentkezésedet:


  • Eötvös Lóránd Tudományegyetem
  • Szegedi Tudományegyetem
  • Pécsi Tudományegyetem
  • Budapesti Műszaki Egyetem
  • Veszprémi Pannon Egyetem
  • Óbudai Egyetem
  • Széchenyi István Egyetem, Győr

Friss hírek

Friss hírek RSS

1170_430_honlap_61

A Deloitte elindította a fiatalok munkaerőpiaci véleményét felmérő nemzetközi kutatásának következő kiadását. A felmérésre Közép-Európa 18 országában és Franciaországban kerül sor, a kutatás célcsoportja a 18-30 éves egyetemista és a felsőoktatásban diplomázott pályakezdő fiatalok, az idei adatfelvétel november 9-én zárul.

nyito1_1170x423

A EUGLOH projektben az interkulturális kommunikációt fejlesztő kurzust indítanak a párizsi egyetem és az SZTE ÁJTK oktatói. Az angol nyelvű tréningen a két egyetem hallgatói működnek együtt.

barbara_oakley

Interaktív, online előadásaival Szegeden vendégeskedik Barbara Oakley, a világ legnépszerűbb online kurzusának oktatója. Az amerikai mérnök professzor kutatása az idegtudomány és a társas viselkedés közötti összefüggésre fókuszál.



Kövess minket



facebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3