givaudan_fejlec

Logisztikai Gyakornok - Givaudan

A Givaudan a világ egyik vezető vállalata az ízek és jólét, valamint az illat- és szépségipar világában. A több mint 250 évre visszatekintő múltjában Több, mint 250 éves múltja során a Vállalat mindig újabb és újabb illatokat és ízeket kitalálva gazdagította szakmai örökségét. Termékei- a kedvenc italoktól kezdve a mindennapi ételekig, az értékes parfümöktől a kozmetikumokig és tisztítószerekig - vásárlók millióiból váltanak ki érzelmeket és okoznak számukra örömöt az egész világon.

A vállalat elkötelezett a tudatos tudatos és hosszú távú növekedés mellett, ugyanakkor arra törekszik, hogy élen járjon az emberek és környezetük jólétének és egészségének gyarapodásában. A 2020-es pénzügyi évben a Vállalat világszerte több mint 15 800 embert foglalkoztatott, az értékesítési bevétele elérte a 6,3 milliárd svájci frankot, a szabad pénzforgalma pedig az árbevétel 12,8 %-át. Képzeljük el együtt a www.givaudan.com-on.


Gyakornokként multinacionális környezetben lesz lehetőséged tapasztalatot szerezni.

Támogatni fogod a Raktár, Kiszállítás,Termeléstervezés, Anyaggazdálkodási osztályokat minden a részlegre vonatkozó kérdésben


Ebben a pozícióban a főbb feladataid:


 • Részese leszel a logisztika és a raktár működésének szervezésében. A raktárvezető, műszakvezető, SAP adminisztrátor munkáját támogatod.
 • Megismered és megérted az élelmiszeripari gyártási folyamatokat és technológiákat, részt veszel a gyártási tervek elkészítésében
 • Megtanulod és alkalmazod a LEAN rendszerünket, részt veszel a fejlesztésében
 • Megismered és támogatod az ellátási rendszert, technológiát
 • Kimutatások készítésével segíted az osztályt
 • Felkészülsz a lehetséges következő karrier lépésedre


Te?


Szeretnél fejlődni és hatással lenni a saját környezetedre? Szeretnél egy olyan kultúrában fejlődni, ahol egy kreatív csapat környezetben tudod kifejezni magad? Szeretnél ugyanolyan szenvedélyes csapattal együttműködni és tanulni, mint amilyen te is vagy? Akkor gyere és csatlakozz hozzánk – légy hatással a környezetedre!


A szakmai profilod tartalmazza:


 • Befejezett vagy folyamatban lévő logisztikai / élelmiszermérnök / közgazdász / vagy egyéb releváns reál tanulmányok Bsc vagy Msc képzésben
 • Kommunikációs szintű angol nyelvtudás (napi szinten szükséges szóban és írásban)
 • Jó problémamegoldó és kommunikációs készség
 • Felhasználó szintű számítógépes ismeretek (MS office, SAP előnyt jelent)
 • Jó kommunikációs és probléma megoldó készség

A Givaudannál hozzájárulsz azokhoz a nagyszerű ízekhez és illatokhoz, amelyek megérintik az emberek életét.

Inspiráló csapatmunka-kultúrában dolgozol – amelyben kibontakozhatsz, együttműködhetsz különböző szakterületekről, régiókból és üzletágakból érkező más tehetséges és lelkes emberekkel, illetve tanulhatsz tőlük.


Csatlakozz hozzánk és légy hatással saját világodra


A sokszínűség elősegíti az innovációt és szorosabb kapcsolatokat hoz létre munkavállalóinkkal, vevőinkkel és partnereinkkel.

A Givaudan magáénak vallja a sokszínűséget és elkötelezett egy olyan befogadó környezet létrehozása iránt, amelyben mindenki hatással van világunkra.


Jelentkezés: https://jobs.givaudan.com/job/Mako-Trainee-6900/652205601/

Friss hírek

Friss hírek RSS

okn_webap_banner

Nemcsak gyakornoki-, vagy munkahelyet találhatnak a Szegedi Tudományegyetem hallgatói a Online Karriernapokon, de az azt megelőző Felkészítő Programokon többek között megtanulhatnak önéletrajzot írni, kipróbálhatják magukat interjúkon, és pályatervezési tanácsadáson is részt vehetnek.

passportphoto_fejlec

A koronavírus időszaka alatt sok ügyintézés korlátozottan működik, frissen végzett hallgatóként a munkakeresés nem egyszerű. Ismerd meg a Passport Photo Online nyújtotta lehetőségeket. Készíts képet, szerkeszd tökéletesre - egyszerűen!


feta_honlap_w

Megjelent a FETA Füzetek sorozat, amely hasznos segítséget nyújt karrierépítéssel, pszichológiai témákkal, tanulással és a Covid19-járvánnyal kapcsolatban a felsőoktatásban tanuló hallgatóknak.Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3