givaudan_fejlec

Laboráns - Givaudan

Laboránsként multinacionális környezetben lesz lehetőséged tapasztalatot szerezni az ízesítőalapanyagok gyártása terén. Támogatni fogod a Minőségellenőrzési osztályt minden - a részlegre vonatkozó kérdésben.

Ebben a pozícióban a főbb feladataid:


 • Alapanyag minták és késztermékek analitikai érzékszervi és mikrobiológiai vizsgálata a meghatározott vizsgálati módszerekkel, valamint az eredmények rögzítése. A laboratóriumi berendezések eszközök ellenőrzése, kalibrációja. Üzemi higiéniai minták vétele és azok ellenőrzése minőségbiztosítási szempontból.
 • Alapanyag- és késztermék minták előkészítése a külső laborok számára.
 • A minőségügyi laboratórium munkájához tartozó dokumentáció karbantartása a megadott határidőn belül (pl. ISO dokumentáció)
 • A laboráns feladata munkakörnyezete tisztántartása és annak fenntartása.

 

Te?


 • Szeretnél fejlődni és hatással lenni a saját környezetedre? Szeretnél egy olyan kultúrában fejlődni, ahol egy kreatív csapat környezetben tudod kifejezni magad?
 • Szeretnél ugyanolyan szenvedélyes csapattal együttműködni és tanulni, mint amilyen te is vagy? Akkor gyere és csatlakozz hozzánk – légy hatással a környezetedre!


A szakmai profilod tartalmazza:


 • Középfokú szakirányú (laboráns/labortechnikus/vegyész technikus) végzettség
 • Felsőfokú végzettség előnyt jelent (élelmiszermérnök, kémia, biológia szak)
 • Angol alap szintű nyelvismeret
 • Alapvető számítógépes ismeretek (SAP előny)
 • 2 műszakos folyamatos (H-V) munkarend vállalása


A Givaudannál hozzájárulsz azokhoz a nagyszerű ízekhez és illatokhoz, amelyek megérintik az emberek életét.

Inspiráló csapatmunka-kultúrában dolgozol – amelyben kibontakozhatsz, együttműködhetsz különböző szakterületekről, régiókból és üzletágakból érkező más tehetséges és lelkes emberekkel, illetve tanulhatsz tőlük. Csatlakozz hozzánk és légy hatással saját világodra


A sokszínűség elősegíti az innovációt és szorosabb kapcsolatokat hoz létre munkavállalóinkkal, vevőinkkel és partnereinkkel.

A Givaudan magáénak vallja a sokszínűséget és elkötelezett egy olyan befogadó környezet létrehozása iránt, amelyben mindenki hatással van világunkra.


Jelentkezés: https://jobs.givaudan.com/job/Mako-Labor%C3%A1ns-6900/644686401/

Friss hírek

Friss hírek RSS

okn_webap_banner

Nemcsak gyakornoki-, vagy munkahelyet találhatnak a Szegedi Tudományegyetem hallgatói a Online Karriernapokon, de az azt megelőző Felkészítő Programokon többek között megtanulhatnak önéletrajzot írni, kipróbálhatják magukat interjúkon, és pályatervezési tanácsadáson is részt vehetnek.

passportphoto_fejlec

A koronavírus időszaka alatt sok ügyintézés korlátozottan működik, frissen végzett hallgatóként a munkakeresés nem egyszerű. Ismerd meg a Passport Photo Online nyújtotta lehetőségeket. Készíts képet, szerkeszd tökéletesre - egyszerűen!


feta_honlap_w

Megjelent a FETA Füzetek sorozat, amely hasznos segítséget nyújt karrierépítéssel, pszichológiai témákkal, tanulással és a Covid19-járvánnyal kapcsolatban a felsőoktatásban tanuló hallgatóknak.Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3