2021. április 22., csütörtök
bdo_nagy

Könyvvizsgáló asszisztens - BDO

Szívesen csatlakoznál a több, mint 30 éve működő, legnagyobb magyar tulajdonban lévő könyvvizsgáló és tanácsadó multihoz, ahol sikerünk kulcsa a közösség, tudás és teljesítmény?


RUGALMASSÁG - STABIL MUNKAHELY - TÁMOGATOTT KÉPZÉSEK - KARRIERÚT -SZAKÉRTELEM - ÉS MÉG SOK MÁS… 

Kik vagyunk?


A BDO egy nemzetközi hátterű cég, amely közel 170 országban van jelen, ám az irodák helyi stratégiai döntések alapján működnek, így reagálva leggyorsabban az adott gazdasági eseményekre. Magyarországon 8 üzletágunkkal az egyik legszélesebb szolgáltatási palettát kínáljuk ügyfeleink számára, így munkád során széles körű szakmai kérdésekkel fogsz találkozni! A BDO-nál fontosnak tartjuk az emberközpontúságot, az újításokra való nyitottságot és a kiváló minőségű szolgáltatás fenntartását.


Milyen a BDO-nál dolgozni?


„Szeretem az auditor munkát, és örülök, hogy már több mint 2 éve a BDO csapatát erősíthetem. Team vezetőként jó látni a fiatalabb kollégák folyamatos fejlődését, ezáltal biztosítva számukra egy átlátható karrierutat. Könyvvizsgálóként egyszerre kell minőségi szolgáltatást nyújtani különböző ügyfeleinknek, és a fiatalos csapat révén kötetlen, baráti hangulatot teremteni a mindennapokban. Úgy gondolom, hogy mindkettőben nagyon jók vagyunk. Egy-egy kihívást jelentő feladat után nagyszerű érzés látni a kollégák arcát, hogy ismét sikerrel vették az eléjük terülő akadályt. Izgalmas, hogy egyik nap sem egyforma.” – László, audit


"Már több mint 5 éve dolgozom a BDO-nál, életem első munkahelyén. Ez idő alatt rengeteget tanultam és fejlődtem a szakmámban, illetve egyéb területek is, mint például kommunikáció és időhatékonyság. Szeretek csapatommal dolgozni, mert mindig számíthatunk egymásra, és a jókedv garantált." - Zsófia, audit


Kit keresünk?


Erős számviteli ismeretekkel rendelkezel és szeretnéd a gyakorlatban is kamatoztatni a tudásod teljes munkaidőben? Fontos számodra, hogy értékes munkát végezz, és a munkaerőpiac több szereplőjének üzleti és pénzügyi folyamatinak a megismerésével széles körű tudásra tegyél szert? Nem okoz gondot az ügyfelekkel való kapcsolattartás, és emellett precíz is vagy? Akkor itt a helyed!


Feladataid közé tartozna:


- Az ügyfelek pénzügyi adatainak ellenőrzése, kockázatok és problémák feltárása

- Különböző ágazatokban tevékenykedő partnereinkkel való kapcsolattartás

- A senior könyvvizsgálók munkájának folyamatos támogatása

- Szakszerű dokumentációk elkészítése


Hol van az iroda?


Amikor épp nem otthonról dolgozol vagy ügyfélnél vagy, akkor irodánkat a X. kerületben könnyen megközelíthető helyen, a 3-as metró, 50-es és 52-es villamos vonalán éred el, ahonnan már csak 3 perc sétát kell megtenned. Emellett parkolási lehetőséget is biztosítunk.

Irodaházunkban étterem, a közelben pedig két bevásárlóközpont vár Rád, akár munkatársi kedvezményekkel. A nap folyamán pedig szolgáld ki és frissítsd fel magad konyhánkban egy finom kávéval vagy teával!

Csatlakozz a BDO csapatához, tanulj, fejlődj és építsd velünk a karriered!


Kezdés: szeptemberben


Jelentkezés módja: Küldd el jelentkezésed a karrier@bdo.hu címre és felvesszük veled a kapcsolatot!


BDO_kep

Friss hírek

Friss hírek RSS

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep

Programajánló: Virtuális események a Morgan Stanley-nél, Level UP! Utánpótlás-és Gyakornoki Program. Kattints a részletekért, hogy ne maradj le egyik eseményről sem!

okn_webap_banner

Nemcsak gyakornoki-, vagy munkahelyet találhatnak a Szegedi Tudományegyetem hallgatói a Online Karriernapokon, de az azt megelőző Felkészítő Programokon többek között megtanulhatnak önéletrajzot írni, kipróbálhatják magukat interjúkon, és pályatervezési tanácsadáson is részt vehetnek.

passportphoto_fejlec

A koronavírus időszaka alatt sok ügyintézés korlátozottan működik, frissen végzett hallgatóként a munkakeresés nem egyszerű. Ismerd meg a Passport Photo Online nyújtotta lehetőségeket. Készíts képet, szerkeszd tökéletesre - egyszerűen!
Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3