grafton_junior

Junior Manager Program

Frissen diplomáztál vagy maximum 2 éve szerezted meg a felsőfokú végzettséged? Mérnöki tanulmányokat folytattál és nem bíbelődnél sokat egy szakértői pozícióban hanem vezetői ambíciókat dédelgetsz? Ha mindezen kérdésekre IGEN a válaszod, akkor valószínűleg téged keresünk.


VEZETŐI AMBÍCIÓID VANNAK?


1 éves nemzetközi elméleti és gyakorlati tréningeken vehetsz részt, a program többi résztvevőjével Európa szerte

Munkavégzés helye: Pécs


 

MIRE VAN SZÜKSÉGED?


 Maximum 2 éve megszerzett felsőfokú végzettség

 Mérnöki területen (Villamosmérnök, Gépész-mérnök, Mechatronikai mérnök)

 Tárgyalóképes ANGOL nyelvtudás

 

AMIT NYÚJTUNK:


 Nemzetközi networking

 Teljes munkaidős fizetés

+ Cafeteria

+ Éves bónusz


Jelentkezés az alábbi linken:

https://www.grafton.hu/jobs/junior-manager-program


Friss hírek

Friss hírek RSS

okn_webap_banner

Nemcsak gyakornoki-, vagy munkahelyet találhatnak a Szegedi Tudományegyetem hallgatói a Online Karriernapokon, de az azt megelőző Felkészítő Programokon többek között megtanulhatnak önéletrajzot írni, kipróbálhatják magukat interjúkon, és pályatervezési tanácsadáson is részt vehetnek.

passportphoto_fejlec

A koronavírus időszaka alatt sok ügyintézés korlátozottan működik, frissen végzett hallgatóként a munkakeresés nem egyszerű. Ismerd meg a Passport Photo Online nyújtotta lehetőségeket. Készíts képet, szerkeszd tökéletesre - egyszerűen!


feta_honlap_w

Megjelent a FETA Füzetek sorozat, amely hasznos segítséget nyújt karrierépítéssel, pszichológiai témákkal, tanulással és a Covid19-járvánnyal kapcsolatban a felsőoktatásban tanuló hallgatóknak.Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3