grafton_junior

Junior Manager Program

Frissen diplomáztál vagy maximum 2 éve szerezted meg a felsőfokú végzettséged? Mérnöki tanulmányokat folytattál és nem bíbelődnél sokat egy szakértői pozícióban hanem vezetői ambíciókat dédelgetsz? Ha mindezen kérdésekre IGEN a válaszod, akkor valószínűleg téged keresünk.


VEZETŐI AMBÍCIÓID VANNAK?


1 éves nemzetközi elméleti és gyakorlati tréningeken vehetsz részt, a program többi résztvevőjével Európa szerte

Munkavégzés helye: Pécs


 

MIRE VAN SZÜKSÉGED?


 Maximum 2 éve megszerzett felsőfokú végzettség

 Mérnöki területen (Villamosmérnök, Gépész-mérnök, Mechatronikai mérnök)

 Tárgyalóképes ANGOL nyelvtudás

 

AMIT NYÚJTUNK:


 Nemzetközi networking

 Teljes munkaidős fizetés

+ Cafeteria

+ Éves bónusz


Jelentkezés az alábbi linken:

https://www.grafton.hu/jobs/junior-manager-program


Friss hírek

Friss hírek RSS

1170_430_honlap_61

A Deloitte elindította a fiatalok munkaerőpiaci véleményét felmérő nemzetközi kutatásának következő kiadását. A felmérésre Közép-Európa 18 országában és Franciaországban kerül sor, a kutatás célcsoportja a 18-30 éves egyetemista és a felsőoktatásban diplomázott pályakezdő fiatalok, az idei adatfelvétel november 9-én zárul.

nyito1_1170x423

A EUGLOH projektben az interkulturális kommunikációt fejlesztő kurzust indítanak a párizsi egyetem és az SZTE ÁJTK oktatói. Az angol nyelvű tréningen a két egyetem hallgatói működnek együtt.

barbara_oakley

Interaktív, online előadásaival Szegeden vendégeskedik Barbara Oakley, a világ legnépszerűbb online kurzusának oktatója. Az amerikai mérnök professzor kutatása az idegtudomány és a társas viselkedés közötti összefüggésre fókuszál.Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3