1170_430_honlap

Jogász gyakornok - Kelecsényi Ügyvédi Iroda (távmunka)

Ügyvédi iroda dinamikus csapata jogász gyakornok Kolléganőt/Kollégát keres.


Elvárások:


Jogi egyetem, hallgatói jogviszony legalább III. évfolyamon. Word, excel, elektronikus jogtárak, kereső software-k használata. Kiváló írásbeli és szóbeli kommunikációs képesség, problémamegoldás, rendkívüli szorgalom, precizitás, megbízhatóság, gyors munkavégzés, terhelhetőség, szakmai alázatosság. Számítógép, telefon.


A távmunka jellege:


Irányítás mellett, több jogterületen, jogi tárgyú tartalmak, elemzések készítése, kutatási feladatok, otthonról/távmunkában, előre egyeztetett határidők és időbeosztás szerint.Amit biztosítunk:


Vegyes jogterületen, akár több nyelven, magas minőségű jogi munkavégzés és gondolkodás módszertanának elsajátítása, tanulási, fejlődési gyakorlatszerzési lehetőség, megfelelés esetén ajánlólevél, referencia, havi óra díjas elszámolás (megbízási jogviszonyban), hosszútávú együttműködés.


Pályázat módja:


Egy A/4 oldal terjedelmű szakmai önéletrajzot és egy 6-8 soros pdf motivációs levelet december 10-ig, nettó óradíj igény megjelölésével a mihaly.mohacsi@kelecsenyi.com címre kérünk küldeniAdatvédelmi tájékoztató:


A pályázó tudomásul veszi és elfogadja, hogy pályázatában személyes adatokat közöl és küld meg a pályáztató részére. A pályázó az elküldéssel egyidejűleg kifejezetten engedélyezi, hogy a pályáztató az önéletrajzát, motivációs levelét (pályázati anyagok) és az abban található személyes adatokat legfeljebb 6 (hat) hónap időtartamban kiválasztás és ajánlat céljából tárolja, majd a határidő lejártát követően törölje. A pályázó hozzájárul, hogy személyes adatait és pályázati anyagát a pályáztató alkalmazottai, a kiválasztás céljából megismerjék. Adatvédelmi kérdésekkel összefüggésben a pályáztató képviselője jár el.

Friss hírek

Friss hírek RSS

okn_webap_banner

Nemcsak gyakornoki-, vagy munkahelyet találhatnak a Szegedi Tudományegyetem hallgatói a Online Karriernapokon, de az azt megelőző Felkészítő Programokon többek között megtanulhatnak önéletrajzot írni, kipróbálhatják magukat interjúkon, és pályatervezési tanácsadáson is részt vehetnek.

passportphoto_fejlec

A koronavírus időszaka alatt sok ügyintézés korlátozottan működik, frissen végzett hallgatóként a munkakeresés nem egyszerű. Ismerd meg a Passport Photo Online nyújtotta lehetőségeket. Készíts képet, szerkeszd tökéletesre - egyszerűen!


feta_honlap_w

Megjelent a FETA Füzetek sorozat, amely hasznos segítséget nyújt karrierépítéssel, pszichológiai témákkal, tanulással és a Covid19-járvánnyal kapcsolatban a felsőoktatásban tanuló hallgatóknak.Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3