morgan

Informatikai Pályakezdő Program - Morgan Stanley

Jelentkezz a Morgan Stanley 2021-ben újonnan induló 15 hetes programozó képzésére, akár már a diploma előtt. Próbáld ki magadat több IT területen pályakezdőként: tanulj alkalmazásfejlesztést, infrastruktúra technológiát vagy üzleti adatelemzést a Morgan Stanley programjában!

Informatikai Pályakezdő Program


Jelentkezési határidő: december 6.


A részletes felhívást itt találod:

https://zyntern.com/job/7485-informatikai-palyakezdo-program


Pozíció leírása / feladatok


Kezdés: 2021. február/augusztus

Időtartam: Határozatlan idejű szerződés, teljes munkaidő (heti 40 órás munkavégzés), versenyképes fizetés


Jelentkezési határidő:


Februári program: 2020. december eleje

Augusztusi program: 2021. június eleje


Hogy épül fel a program?


15 hét teljes munkaidős, gyakorlatorientált programozó képzés, ami alatt teljesállású munkaszerződésed van az első naptól kezdve,

Több hetes projektmunkában veszel részt, ahol egy globális csapat tagjaként dolgozhatsz kiemelkedően tehetséges emberekkel.


Milyen képzési területek közül választhatsz?


Alkalmazásfejlesztés irány:

Itt megtanulhatod a legújabb szoftverfejlesztési technológiákat, és fejlesztheted szoftvertervezési és programozási készségeidet gyakorlatorientált módon.


Infrastruktúra irány:

Gyakorlati órákon ismerkedhetsz meg hálózatokkal, adatbázisokkal, operációs rendszerekkel, és infrastrukturális technológiákkal.


Üzleti adatelemző irány:

Adatelemzési és adattudományi készségek elsajátítására biztosít lehetőséget. Többek között adatszerkezetek, architekúra, adatvizualizáció, operációs rendszerek, programozás, tesztelés, és modellezés témaköről is tanulhatsz.


Mi történik a program után?


A program sikeres teljesítése után érdeklődésed és készségeid alapján a számodra legmegfelelőbb csapatba kerülsz.


Amit kínálunk:


Egyedülálló IT kurzus, többek között Java, C++, C#, Scala, Python, Linux, Windows, adatbázisok témakörben,

Versenyképes juttatási csomagot éves bónuszra való jogosultsággal,

Folyamatosan fejlődhetsz és képezheted magad tapasztalt kollégáink, valamint cégünk világszínvonalú belső képzéseinek és elemzéseinek segítségével,

Része lehetsz a bankszektor digitális transzformációjának,

Izgalmas IT-s munkaköröket, és hosszútávú karriert.

Lehetőséget a program online elvégzésére.

Kiválasztási folyamat: a kiválasztás három lépcsős. A sikeres telefonos interjúkat (HR és technikai) virtuális interjú követi.


Tekintettel a COVID-19 (koronavírus) folyamatos terjedésére, minden interjút telefonon vagy virtuális kapcsolaton keresztül folytatunk a jelöltek és alkalmazottaink védelme érdekében.

Friss hírek

Friss hírek RSS

fejlec1

Elindult a jelentkezés népszerű gyakornoki programunkba. Idén rekordszámú gyakornoki- és fogadóhellyel jelentkezünk. Ne hagyd ki a lehetőséget! Rengeteg tapasztalattal, és 2 kredittel leszel gazdagabb a félév végén!

GTK_hirlevel_boritokep

Kezdj el időben készülni a tavaszi szemeszterre, szemeszgess a legfrissebb gyakornoki ajánlatok közül.

1170_430_honlap_7

Az informatikai szektort még a koronavírus-járvány sem tudta visszavetni. Sőt, a világválság számos területen nyitott új lehetőségeket az IT-sok számára, véli a Braining Hub oktatási centrum, hiszen nyilvánvalóvá vált, hogy az új módit megkívánó mindennapok során mennyire fontos a jól működő technológia.Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3