1170_430_honlap_44

Informatikai Őszi Gyakornoki Program - Alkalmazásfejlesztés területen

A Morgan Stanley a világ egyik vezető pénzügyi szolgáltató cége, amely teljeskörű és kiemelkedő színvonalú szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek befektetési, banki, értékpapír-kereskedelmi és befektetés-menedzsment területen. Munkatársaink a világ 43 országában található 1300 irodában dolgoznak.

Tekintettel a COVID-19 (koronavírus) folyamatos terjedésére, minden interjút telefonon vagy virtuális kapcsolaton keresztül folytatunk a jelöltek és alkalmazottaink védelme érdekében.

 

Kezdés: Szeptembertől folyamatosan Időtartam: Heti 20/30/40 órás, rugalmas munkavégzés

Iroda: 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 8.

Jelentkezés: December elejéig

 

A Programról


A Gyakornoki Program során a diákok fejleszthetik szoftver és alkalmazásfejlesztési tudásukat.

Ezen kívül további képzési lehetőségek is a rendelkezésükre állnak: Morgan Stanley-t és az informatika részleget megismertető képzések, Mentor Program, Szakmai és készségfejlesztő ismeretek.


A Gyakornoki Programot sikeresen teljesítők felvételt nyerhetnek a Morgan Stanley által kínált teljes munkaidős Informatikai Frissdiplomás Programra a diplomázást követően.

Projekt lehetőségek


A program során a gyakornokoknak lehetőségük nyílik különféle területek - céges portálok, drótnélküli hálózatok, kereskedelmi és kockázatelemző rendszerek, valamint számos technológia megismerésére.


Téged keresünk, ha

 Folyamatban lévő tanulmányaid vannak (B.Sc./M.Sc.) informatikai, mérnöki, fizika vagy hasonló területen;  Jó a problémamegoldó és a kommunikációs készséged;  Szereted a csapatmunkát,  Közép szinten beszélsz angolul,

 Legalább egy objektum orientált programnyelv ismerete: Java, C++, C# vagy .NET.

Kiválasztás folyamata:

Három lépcsős, gyors kiválaszás. A telefonos interjúkat (HR, technikai) virtuális interjú követi.


Információ és jelentkezés:


Ha felkeltette az érdeklődésed a fenti lehetőség, ezen a linken tudsz jelentkezni angol nyelvű önéletrajzoddal.

Friss hírek

Friss hírek RSS

1170_430_honlap_61

A Deloitte elindította a fiatalok munkaerőpiaci véleményét felmérő nemzetközi kutatásának következő kiadását. A felmérésre Közép-Európa 18 országában és Franciaországban kerül sor, a kutatás célcsoportja a 18-30 éves egyetemista és a felsőoktatásban diplomázott pályakezdő fiatalok, az idei adatfelvétel november 9-én zárul.

nyito1_1170x423

A EUGLOH projektben az interkulturális kommunikációt fejlesztő kurzust indítanak a párizsi egyetem és az SZTE ÁJTK oktatói. Az angol nyelvű tréningen a két egyetem hallgatói működnek együtt.

barbara_oakley

Interaktív, online előadásaival Szegeden vendégeskedik Barbara Oakley, a világ legnépszerűbb online kurzusának oktatója. Az amerikai mérnök professzor kutatása az idegtudomány és a társas viselkedés közötti összefüggésre fókuszál.Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3