2021. április 22., csütörtök
1170_430_honlap_44

Informatikai Őszi Gyakornoki Program - Alkalmazásfejlesztés területen

A Morgan Stanley a világ egyik vezető pénzügyi szolgáltató cége, amely teljeskörű és kiemelkedő színvonalú szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek befektetési, banki, értékpapír-kereskedelmi és befektetés-menedzsment területen. Munkatársaink a világ 43 országában található 1300 irodában dolgoznak.

Tekintettel a COVID-19 (koronavírus) folyamatos terjedésére, minden interjút telefonon vagy virtuális kapcsolaton keresztül folytatunk a jelöltek és alkalmazottaink védelme érdekében.

 

Kezdés: Szeptembertől folyamatosan Időtartam: Heti 20/30/40 órás, rugalmas munkavégzés

Iroda: 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 8.

Jelentkezés: December elejéig

 

A Programról


A Gyakornoki Program során a diákok fejleszthetik szoftver és alkalmazásfejlesztési tudásukat.

Ezen kívül további képzési lehetőségek is a rendelkezésükre állnak: Morgan Stanley-t és az informatika részleget megismertető képzések, Mentor Program, Szakmai és készségfejlesztő ismeretek.


A Gyakornoki Programot sikeresen teljesítők felvételt nyerhetnek a Morgan Stanley által kínált teljes munkaidős Informatikai Frissdiplomás Programra a diplomázást követően.

Projekt lehetőségek


A program során a gyakornokoknak lehetőségük nyílik különféle területek - céges portálok, drótnélküli hálózatok, kereskedelmi és kockázatelemző rendszerek, valamint számos technológia megismerésére.


Téged keresünk, ha

 Folyamatban lévő tanulmányaid vannak (B.Sc./M.Sc.) informatikai, mérnöki, fizika vagy hasonló területen;  Jó a problémamegoldó és a kommunikációs készséged;  Szereted a csapatmunkát,  Közép szinten beszélsz angolul,

 Legalább egy objektum orientált programnyelv ismerete: Java, C++, C# vagy .NET.

Kiválasztás folyamata:

Három lépcsős, gyors kiválaszás. A telefonos interjúkat (HR, technikai) virtuális interjú követi.


Információ és jelentkezés:


Ha felkeltette az érdeklődésed a fenti lehetőség, ezen a linken tudsz jelentkezni angol nyelvű önéletrajzoddal.

Friss hírek

Friss hírek RSS

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep

Programajánló: Virtuális események a Morgan Stanley-nél, Level UP! Utánpótlás-és Gyakornoki Program. Kattints a részletekért, hogy ne maradj le egyik eseményről sem!

okn_webap_banner

Nemcsak gyakornoki-, vagy munkahelyet találhatnak a Szegedi Tudományegyetem hallgatói a Online Karriernapokon, de az azt megelőző Felkészítő Programokon többek között megtanulhatnak önéletrajzot írni, kipróbálhatják magukat interjúkon, és pályatervezési tanácsadáson is részt vehetnek.

passportphoto_fejlec

A koronavírus időszaka alatt sok ügyintézés korlátozottan működik, frissen végzett hallgatóként a munkakeresés nem egyszerű. Ismerd meg a Passport Photo Online nyújtotta lehetőségeket. Készíts képet, szerkeszd tökéletesre - egyszerűen!
Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3