people-coffee-meeting-team-7096

Gyakornoki pozíció könyvelőirodában


Jelentkezz hozzánk szakmai gyakorlatra a belváros szívében elhelyezkedő könyvelőirodánkba, ha szeretnél belelátni több vállalkozás számviteli, pénzügyi folyamataiba, és ahhoz kapcsolódóan különböző feladatokat ellátni!

Nálunk betekintést nyerhetsz a havi könyvelési adatok rögzítésébe, könyvelőprogram használatába, főkönyvi számlák rendezésébe, adófolyószámlák ellenőrzésébe, a bérszámfejtés rejtelmeibe, és még sok-sok más izgalmas dologba! Megtanulhatod a különféle bevallások helyes elkészítésének módját, illetve akár a zárási feladatokban és mérlegösszeállításában is segíthetsz!


Tapasztalat: abból kifolyólag, hogy ez egy szakmai gyakorlati pozíció, természetesen munkatapasztalat nem lehet előfeltétel (persze nem hátrány!)...


Előny: …fontos viszont, hogy szeresd a számvitelt és a könyvelést, a precíz munkavégzés, a jó kommunikációs készség, illetve előnyt élvez az, aki pénzügy-számvitel szakon fog végezni! A jó kedv sose hátrány!


Munkaidő: teljesen rugalmas, a tanulmányaidhoz igazodunk, hogy sikeresen be tudd fejezni az egyetemet!


Amit kínálunk:

· első hetekben főleg adminisztratív feladatok ellátása, ismerkedés a programokkal, vállalkozásokkal, majd valós tapasztalatszerzés, fejlődési lehetőség.

· ha látjuk benned az elszántságot, egyre komolyabb feladatokat is kaphatsz!

· közel van az egyetemhez, így akár az órák között át is tudsz „ugrani”

· a legjobban teljesítőnek az egyetem befejezése után azonnali munkalehetőséget ajánlhatunk fel!

· ne izgulj, nálunk valóban sok teendőd lesz, nem csak a szokásos „kávéfőzés”!

· jó kedv, kellemes munkahelyi környezet egy vicces, fiatalos csapattal! (+ közel a Reök cuki)


Munkavégzés helye: Szeged, belváros


Munkaidő: heti 20-40 óra


Kezdés: 2020. szeptember 01.


Jelentkezési határidő: 2020. augusztus 20.


Jelentkezés módja: Fényképes önéletrajzzal tudtok jelentkezni és egy rövid (max. 1 oldalas!) motivációs levéllel, hogy miért is téged válasszunk!

· Önéletrajzodban tüntesd fel a korábbi és aktuális tanulmányaidat, nyelvismeretedet, munkatapasztalatodat és a szoftverismereteidet!

· Motivációs leveledbe írj bele bármit, amit úgy gondolsz, hogy különlegessé tesz téged, és fontos rólad tudni, illetve, hogy miért Te vagy az, aki hasznos tagja tud lenni a csapatunknak!


E-mail: pondera03@pondera.eu (Popovics Boglárka) – GYAKORNOKI POZÍCIÓ - megjelölésével


Személyes interjú: 2020.augusztus 24-ei héten (külön egyeztetett időpontban)!


Friss hírek

Friss hírek RSS

1170_430_honlap_61

A Deloitte elindította a fiatalok munkaerőpiaci véleményét felmérő nemzetközi kutatásának következő kiadását. A felmérésre Közép-Európa 18 országában és Franciaországban kerül sor, a kutatás célcsoportja a 18-30 éves egyetemista és a felsőoktatásban diplomázott pályakezdő fiatalok, az idei adatfelvétel november 9-én zárul.

nyito1_1170x423

A EUGLOH projektben az interkulturális kommunikációt fejlesztő kurzust indítanak a párizsi egyetem és az SZTE ÁJTK oktatói. Az angol nyelvű tréningen a két egyetem hallgatói működnek együtt.

barbara_oakley

Interaktív, online előadásaival Szegeden vendégeskedik Barbara Oakley, a világ legnépszerűbb online kurzusának oktatója. Az amerikai mérnök professzor kutatása az idegtudomány és a társas viselkedés közötti összefüggésre fókuszál.Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3