lawyer_office

Gyakornoki lehetőség a Kelecsényi Ügyvédi Irodánál


Gyakornoki távmunka lehetőség jogász hallgatók részére.

Ügyvédi iroda dinamikus csapata gyakornok Kolléganőt/Kollégát keres:


Elvárások:


Jogi egyetem, hallgatói jogviszony legalább IV. évfolyam.

Word, excel, elektronikus jogtárak, egyéb software-k használata.

Kiváló írásbeli, szóbeli fogalmazási képesség,

kezdeményezőkészség, problémamegoldás, szorgalom, figyelmes, gyors munkavégzés,

precizitás, terhelhetőség, megbízhatóság.


A munkavégzés jellege:


Irányítás mellett, több jogterületen, jogi tárgyú iratok, beadványok, feladatok, levelek, ügyfél kommunikáció előkészítése. Kutatási feladatok, jogi elemzések készítése.


Amit biztosítunk:


Vegyes jogterületen, akár több nyelven, magas minőségű jogi munkavégzés és gondolkodás módszertanának elsajátítása,

tanulási, fejlődési gyakorlatszerzési lehetőség, megfelelés esetén ajánlólevél, referencia, óra- (havi) díjas elszámolás, hosszútávú együttműködés.


Pályázat:


A/4 oldal terjedelmű, pdf csatolmányként megküldött, fényképes szakmai önéletrajzot és 6-8 soros pdf motivációs levelet,

nettó óradíj igény megjelölésével a mihaly.mohacsi@kelecsenyi.com címre várjuk.


Adatvédelmi tájékoztató:


A pályázó tudomásul veszi és elfogadja, hogy pályázatában személyes adatokat közöl és küld meg a pályáztató részére. A pályázó az elküldéssel egyidejűleg kifejezetten engedélyezi, hogy a pályáztató az önéletrajzát, motivációs levelét (pályázati anyagok) és az abban található személyes adatokat legfeljebb 6 (hat) hónap időtartamban kiválasztás és ajánlat céljából tárolja, majd a határidő lejártát követően törölje. A pályázó hozzájárul, hogy személyes adatait és pályázati anyagát a pályáztató alkalmazottai, a kiválasztás céljából megismerjék. Adatvédelmi kérdésekkel összefüggésben a pályáztató képviselője jár el.

Friss hírek

Friss hírek RSS

1170_430_honlap_61

A Deloitte elindította a fiatalok munkaerőpiaci véleményét felmérő nemzetközi kutatásának következő kiadását. A felmérésre Közép-Európa 18 országában és Franciaországban kerül sor, a kutatás célcsoportja a 18-30 éves egyetemista és a felsőoktatásban diplomázott pályakezdő fiatalok, az idei adatfelvétel november 9-én zárul.

nyito1_1170x423

A EUGLOH projektben az interkulturális kommunikációt fejlesztő kurzust indítanak a párizsi egyetem és az SZTE ÁJTK oktatói. Az angol nyelvű tréningen a két egyetem hallgatói működnek együtt.

barbara_oakley

Interaktív, online előadásaival Szegeden vendégeskedik Barbara Oakley, a világ legnépszerűbb online kurzusának oktatója. Az amerikai mérnök professzor kutatása az idegtudomány és a társas viselkedés közötti összefüggésre fókuszál.Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3