exmachina

Ex Machina Kft. - Gazdasági gyakornok [Szakmai gyakorlat]

Az Ex Machina Kft. egy szegedi startup, mely a pénzügyi informatika területén, egy innovatív fizetési infrastruktúra alapjait fekteti le Magyarországon. Gazdasági gyakornok munkatársat keresnek szakmai gyakorlat letöltésére.


Cégünk, az Ex Machina Kft. egy szegedi startup, mely a pénzügyi informatika területén, egy innovatív fizetési infrastruktúra alapjait fekteti le Magyarországon. Biztosan hallottál már a startup kifejezésről és mindig is kíváncsi voltál, milyen lehet egy ilyen fiatalos, lendületes cégnél dolgozni! Gyere és tekintsd meg aktuális állásajánlatunkat:A következő feladatok elvégzését várjuk Tőled:


● Ügyfélkapcsolatok kialakítása

● Ügyfélszűrés

● Ügyféladatok elemzése, kategorizálása

● Jelentések készítése


Amire mindenképp szükséged lesz:


● gazdasági irányú, felsőfokú tanulmányaidat végzed

● aktívan használod az angolt legalább középfokú szinten

● MS office aktív gyakorlati ismerete, ezen belül MS Excel felhasználói szintű ismerete

● logikus gondolkodás, jó problémamegoldó készség

● terhelhetőség

● precizitás


Ezeket biztosítjuk számodra:


● Gyakornoki vagy akár hosszú távú munka lehetőség egy dinamikusan növekvő cég motivált és jól működő csapatában

● Fiatalos szemlélet

● Változatos feladatok


Itt helyezkedik el irodánk:


● Szeged, belváros


Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődésedet, kérjük fényképes önéletrajzodat küldd el nekünk a hr@exmachina.dev e-mail címre lehetőség szerint 2021. január 27-ig.


Köszönettel,

Az Ex Machina csapata!

https://exipay.hu/


Friss hírek

Friss hírek RSS

okn_webap_banner

Nemcsak gyakornoki-, vagy munkahelyet találhatnak a Szegedi Tudományegyetem hallgatói a Online Karriernapokon, de az azt megelőző Felkészítő Programokon többek között megtanulhatnak önéletrajzot írni, kipróbálhatják magukat interjúkon, és pályatervezési tanácsadáson is részt vehetnek.

passportphoto_fejlec

A koronavírus időszaka alatt sok ügyintézés korlátozottan működik, frissen végzett hallgatóként a munkakeresés nem egyszerű. Ismerd meg a Passport Photo Online nyújtotta lehetőségeket. Készíts képet, szerkeszd tökéletesre - egyszerűen!


feta_honlap_w

Megjelent a FETA Füzetek sorozat, amely hasznos segítséget nyújt karrierépítéssel, pszichológiai témákkal, tanulással és a Covid19-járvánnyal kapcsolatban a felsőoktatásban tanuló hallgatóknak.Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3