1170_430_honlap

Early Bird Informatikai Pályakezdő Program

A Morgan Stanley a világ egyik vezető pénzügyi szolgáltató cége, amely teljeskörű és kiemelkedő színvonalú szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek befektetési, banki, értékpapír-kereskedelmi és befektetés-menedzsment területen. Munkatársaink a világ 43 országában található 1300 irodában dolgoznak.

Hogy épül fel a program?


 15 hét gyakorlatorientált programozó képzés, ami alatt teljesállású munkaszerződésed van az első naptól kezdve,  Több hetes projektmunkában veszel részt, ahol egy globális csapat tagjaként dolgozhatsz kiemelkedően tehetséges emberekkel.


Milyen képzési területek közül választhatsz?


 Alkalmazásfejlesztés irány: Itt megtanulhatod a legújabb szoftverfejlesztési technológiákat, és fejlesztheted szoftvertervezési és programozási készségeidet gyakorlatorientált módon.  Infrastruktúra irány: Gyakorlati órákon ismerkedhetsz meg hálózatokkal, adatbázisokkal, operációs rendszerekkel, és infrastrukturális technológiákkal.  Üzleti adatelemző irány: Adatelemzési és adattudományi készségek elsajátítására biztosít lehetőséget. Többek között adatszerkezetek, architekúra, adatvizualizáció, operációs rendszerek, programozás, tesztelés, és modellezés témaköről is tanulhatsz.


Mi történik a program után?


A program sikeres teljesítése után érdeklődésed és készségeid alapján a számodra legmegfelelőbb csapatba kerülsz.


Tervezd velünk a jövőd!


Jelentkezz elsőként a Morgan Stanley 2021-ben induló Informatikai Pályakezdő Programjára. A tréning program kétszer indul évente, februárban és augusztusban, azonban:  Frissdiplomásként lehetőséget biztosítunk a képzés előtti munkakezdésre, teljesállású munkaszerződéssel,  Early bird jelenkezéssel meghívást kapsz a cégünk által szervezett rendezvényekre, szakmai előadásokra.


Téged keresünk, ha:


 Befejezett vagy végzéshez közelálló egyetemi tanulmányokat folytatsz informatika, matematika, fizika vagy mérnöki területen,  Jó kommunikációs készséggel rendelkezel angol és magyar nyelven, írásban és szóban egyaránt (minimum közép szintű angol),  Alkalmazásfejlesztői irány: ismersz legalább egy OO programozási nyelvet (Java, C#, C++),  Infrastruktúra irány: Windows vagy Linux/Unix tudásod mellé hálózati ismeret is társul,  Üzleti adatelemző irány: magabiztos szoftverfejlesztői vagy infraktúrális ismeretekkel rendelkezel.


Amit kínálunk:


 Egyedülálló IT kurzus, többek között Java, C++, C#, Scala, Python, Linux, Windows, adatbázisok témakörben,  Versenyképes juttatási csomagot éves bónuszra való jogosultsággal,  Folyamatosan fejlődhetsz és képezheted magad tapasztalt kollégáink, valamint cégünk világszínvonalú belső képzéseinek és elemzéseinek segítségével,  Része lehetsz a bankszektor digitális transzformációjának,  Izgalmas IT-s munkaköröket, és hosszútávú karriert.

Kiválasztási folyamat: a kiválasztás három lépcsős. A sikeres telefonos interjúkat (HR és technikai) virtuális interjú követi.


Jelentkezés: ha felkeltette az érdeklődésed a fenti lehetőség, ezen a linken tudsz jelentkezni angol nyelvű önéletrajzoddal.


További információkért látogass el honlapunkra: www.morganstanley.com/campus


A cégünkről:
A Morgan Stanley a világ egyik vezető pénzügyi szolgáltató cége, amely teljeskörű és kiemelkedő színvonalú szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek befektetési, banki, értékpapír-kereskedelmi és befektetés-menedzsment területen. Munkatársaink a világ 43 országában található 1300 irodában dolgoznak. A Morgan Stanley budapesti irodája 2006-ban egy 30 fős matematikai modellező részleggel nyitotta meg kapuit, és az elmúlt tizennégy évben a Morgan Stanley globális hálózatának fontos, mintegy 2000 kiváló szakembert foglalkoztató technológiai és analitikai központjává vált. A munkatársak közel fele informatikával – főként a bank működéséhez szükséges infrastruktúra- és alkalmazásfejlesztéssel – foglalkozik, de jelentős a pénzügyi, kockázatelemző, matematikai modellező, valamint az operációs és a jogi dokumentációs részlegeken dolgozók száma is.

A munkavégzés feltételeinek rugalmasságával kapcsolatos kérdésekkel fordulj bátran HR-es kollégáinkhoz. A Morgan Stanley-nél fontosnak tartjuk, hogy a megfelelő rugalmasság biztostásával dolgozóinknak nagyobb szabadságot adjunk.

A Morgan Stanley elkötelezetten alkalmazza az egyenlő bánásmód elvét. Célunk, hogy támogató és befogadó munkakörnyezetet teremtsünk, amelyben mindenki a lehető legjobban tud dolgozni. Kollégáink változatos háttérrel és tapasztalatokkal érkeznek hozzánk, ami sokszínűségünk alapját adja. Ennek fenntartására figyelmet fordítunk a toborzás, a karrierfejlesztés és a munkahelyi környezet aktív alakítása során.

Friss hírek

Friss hírek RSS

1170_430_honlap_61

A Deloitte elindította a fiatalok munkaerőpiaci véleményét felmérő nemzetközi kutatásának következő kiadását. A felmérésre Közép-Európa 18 országában és Franciaországban kerül sor, a kutatás célcsoportja a 18-30 éves egyetemista és a felsőoktatásban diplomázott pályakezdő fiatalok, az idei adatfelvétel november 9-én zárul.

nyito1_1170x423

A EUGLOH projektben az interkulturális kommunikációt fejlesztő kurzust indítanak a párizsi egyetem és az SZTE ÁJTK oktatói. Az angol nyelvű tréningen a két egyetem hallgatói működnek együtt.

barbara_oakley

Interaktív, online előadásaival Szegeden vendégeskedik Barbara Oakley, a világ legnépszerűbb online kurzusának oktatója. Az amerikai mérnök professzor kutatása az idegtudomány és a társas viselkedés közötti összefüggésre fókuszál.Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3